Danske Bank

Et fingeravtrykk er nok

Del

Nå kan du handle raskere og enklere på REMA 1000 med MobilePay. Det eneste du trenger er fingeravtrykket ditt.

- Fingeravtrykket ditt er unikt og du har det alltid med deg. Med ett trykk på Home-knappen leser Touch ID-sensoren raskt fingeravtrykket ditt og åpner automatisk opp mobilbanken. Danske Bank er også først i Norge med en mobil betalingsløsning med Touch ID i butikk, sier Knut Anders Wangen, leder for Danske Banks MobilePay i Norge.

Alle REMA 1000-butikker har MobilePay
Samtlige 558 REMA 1000-butikker har i løpet av høsten fått installert MobilePay i form av en liten boks ved siden av betalingsterminalen. Du åpner appen og holder mobilen inntil boksen til det lyder et lite pip. Når den siste varen er scannet inn, godkjennes beløpet med et sveip på mobilen. Tjenesten er også gratis for kundene å bruke.

- Vi er vitne til en betalingsrevolusjon. MobilePay gjør betalingskort og kontanter så godt som overflødige i butikk og samtlige REMA 1000 kunder vil nå kunne gjennomføre handelen på en enklere og smidigere måte, sier Knut Anders Wangen.

Slik bruker du MobilePay med Touch ID i butikk:
Har du huket av i MobilePay for at den skal huske fødselsnummeret ditt og godkjent Touch ID så trenger du kun fingeravtrykket ditt videre for å logge deg inn. Touch ID på MobilePay krever en iPhone 5S eller nyere modell. MobilePay kan brukes av alle, uansett hvilket mobilabonnement eller bank du har. Forbrukertester har også vist at MobilePay har den beste tekniske løsningen.

Andre oppdateringen på MobilePay
Mandag 7. desember kommer oppdateringen av MobilePay som gjør den enda bedre. I tillegg til fingeravtrykk-avlesning kommer også følgende i MobilePay:

  • Økt daglig beløpsgrense fra 3500 kr til 10 000 kr for kunder som er legitimerte.
  • Mulighet for å øke årlig beløpsgrense direkte i appen med BankID.
  • Mulighet for å scanne kortet for automatisk å lese inn kortinformasjonen ved registrering. 

Fakta om MobilePay
MobilePay er Nordens ledende mobilbetalingsløsning med over 2,6 millioner brukere.
I Danmark vil over 1000 butikker ha betalingsløsningen installert i løpet av 2015.
Samtlige 558 REMA 1000 butikker i Norge tilbyr MobilePay.
MobilePay eies av Danske Bank, og er tilgjengelig for alle nordmenn over 15 år, uansett hvilken norsk bankforbindelse eller teleoperatør man benytter.
Du trenger bare en smarttelefon (iPhone og Android, Windows), et norsk mobilnummer, bankkort og en bankkonto for å komme i gang.

Nøkkelord

Kontakter

Bilder

Om Danske Bank

Danske Bank
Danske Bank
Postboks 4700
7466 Trondheim

08540http://www.danskebank.no
Danske Bank er landets 3.største bank med 32 kontorer og 940 ansatte i Norge. Banken er en fillial av Danske Bank A/S, Danmark som med en forvaltningskapital på over 3300 milliarder danske kroner er et av Nordens ledende finanskonsern. Konsernet har sitt kjerneområde i de nordiske landene, men broer internasjonalt bla med kontorer i London, Luxembourg, Dublin, Hamburg, Warzawa, St.Petersburg, New York og Moskva.

Følg saker fra Danske Bank

Registrer deg med din epostadresse under for å få de nyeste sakene fra Danske Bank på epost fortløpende. Du kan melde deg av når som helst.

Siste saker fra Danske Bank

I vårt presserom finner du alle våre siste saker, kontaktpersoner, bilder, dokumenter og annen relevant informasjon om oss.

Besøk vårt presserom