nLogic

Et av de raskeste og mest skalerbare stamnettene i verden

Del

nLogic har som en mindre aktør vunnet enda en stor rammeavtale, og er igjen valgt som nettverksleverandør til UNINETTs forskningsett.

Kart over forskningsnettet
Kart over forskningsnettet

Høyeste score i anbudsprosessen
nLogic har gleden av å meddele at vi er antatt som en av tre leverandører av stamnettrutere til UNINETT i en periode på opptil 5 år. Vi har levert høyhastighetsrutere fra Juniper Networks til forsknings- og undervisningssektoren siden 2010, og vil nå fortsette å bidra til opprustningen av det nasjonale stamnettet til UNINETT. Vi er stolte av teamet, som sammen med Juniper Networks, oppnådde den høyeste scoren i anbudsprosessen, og dermed ble innstilt foran de to andre leverandørerne som ble antatt, Atea og Datametrix. Prosjektet har en estimert totalverdi på over 20 millioner kroner.

Et av de raskeste og mest skalerbare stamnettene i verden
nLogic har et godt samarbeid med UNINETT og har levert utstyr og kompetanse gjennom hele forrige avtaleperiode. I tiden som kommer vil vi være en av bidragsyterne til at forsknings- og undervisningssektoren får et av de raskeste og mest skalerbare stamnettene i verden.

UNINETT er en aktør som stadig tar i bruk ny og spennende teknologi til fordel for forsknings- og undervisningssektoren. De var blant annet den første aktøren som tok i bruk 100GE i Norge fra by til by. Denne leveransen var basert på produkter fra Juniper Networks levert av nLogic. Vi har i de siste 5 årene hatt et tett samarbeid med UNINETT og levert mange store nettverksleveranser. Vi gleder oss til å være en del av utviklingen i sektoren i årene som kommer. 

Nøkkelord

Kontakter

Bilder

Kart over forskningsnettet
Kart over forskningsnettet
Last ned bilde
Last ned bilde

Lenker

Om nLogic

nLogic
nLogic
Karenslyst Allé 20
0278 Oslo

+47 406 18 888http://www.nlogic.no

nLogic tilbyr rådgivning, design, implementering og support av virksomhetstilpassede løsninger innen nettverkit-sikkerhet og datasenter. Vi bistår våre kunder med å velge strategier som skaper gunstigere TCO, som effektiviserer og skaper nye muligheter for forretningsdriften. Vi samarbeider med markedsledende teknologipartnere, og er sertifisert som Cisco Silver partner,  Juniper Elite partner og Palo Alto Gold partner. Gjennom erfaring og kompetanse kan vi utvikle og levere optimale nettverksløsninger for din bedrift. 

nLogic leverer løsninger til segmentene Service Provider, Enterprise og Offentlig sektor. nLogics løsninger møter de ulike forretningsbehovene innenfor hvert segment, og kan vise til gode referanser innen alle segmentene.

Følg saker fra nLogic

Registrer deg med din epostadresse under for å få de nyeste sakene fra nLogic på epost fortløpende. Du kan melde deg av når som helst.

Siste saker fra nLogic

nLogic er stolte av å for andre år på rad, kunne kalle seg "Gasellebedrift"10.12.2015 10:55Pressemelding

For å komme på Dagens Næringslivs gaselleliste, basert på tall fra Bisnode AS, må bedriften de siste årene ha: Minst doblet omsetningen over fire år Positivt samlet driftsresultat Omsetning over én million kroner første år Levert godkjente regnskaper Unngått negativ vekst Registrert som aksjeselskap Dagens Næringsliv har siden 2003 kåret og presentert de norske Gasellene i samarbeid med det som nå heter Bisnode AS. Gaselle betyr forøvrig: Gaselle: Smekker, spenstig og hurtig liten antilope Gaselle: Rasktvoksende, lønnsom norsk bedrift nLogic kan dermed gå det nye året i møte både smekre og spenstige!

Bredbåndsfylket leder an i digitaliseringen av det offentlige - bygger nytt høyhastighetsnettverk for alle kommunene i Troms30.11.2015 12:40Pressemelding

Bredbåndssatsingen er en av de største felles regionale satsinger - noen gang - i Troms. Med det nye nettverket skal de være best mulig posisjonert for å møte kravene til økt digitalisering i offentlig sektor, og gi en forutsigbar høyhastighets infrastruktur i regionen. Bredbåndsfylket Troms bygger sammen med nLogic nytt 10Gb/s nettverk for alle kommuner og fylkeskommunen i Troms.

nLogic er valgt som Juniper Networks datasenterpartner18.11.2015 12:37Pressemelding

Juniper Networks er ikke alene om å hevde at det innen 2020 vil være 7,6 milliarder internettbrukere med 50 milliarder tilkoblede enheter, som kontinuerlig skal ha tilgang til data. Siden lanseringen av QFabric løsningen i 2011, har Juniper Networks kontinuerlig utviklet nye teknologier og sammen med sine partnere satset på innovative datasenterløsninger. Som en del av denne satsningen, er nLogic valgt til å være Juniper Networks datasenterpartner i Norge.

I vårt presserom finner du alle våre siste saker, kontaktpersoner, bilder, dokumenter og annen relevant informasjon om oss.

Besøk vårt presserom