Norges vassdrags- og energidirektorat (NVE)

Er du forberedt hvis strømmen går?

Del

Strømkunder i Sør-Norge må være forberedt på at strømmen kan bli borte i kortere eller lengre perioder på grunn av de sterke vindkastene som er meldt i store deler av Sør-Norge.

Nettselskapene er godt forberedt, og vil arbeide for at de som mister strømmen, skal få strømmen tilbake så raskt som mulig. Det er likevel lurt å være forberedt på at strømmen kan være borte en stund.

Her er noen tips på hvordan man kan forberede seg på mulig strømstans, og informasjon om hvilke rettigheter strømkundene har. 

Folk bes om å holde seg borte fra eventuelle strømledninger som ligger på bakken eller henger lavt som følge av den sterke vinden, da disse kan være strømførende.

Se varselet fra Met.

Kontakt: 

NVEs pressetelefon: 489 97 667

Om Norges vassdrags- og energidirektorat (NVE)

Norges vassdrags- og energidirektorat (NVE)
Norges vassdrags- og energidirektorat (NVE)
Middelthuns gate 29
0368 Oslo

09575http://www.nve.no

Noregs vassdrags- og energidirektorat (NVE) har ansvar for å forvalte Noregs vatn- og energiressursar. NVE varetek også dei statlege forvaltningsoppgåvene innan skredførebygging. NVE skal sikre ei heilskapleg og miljøvennleg forvaltning av vassdraga, fremje ei effektiv kraftomsetning, kostnadseffektive energisystem og hjelpe til ein effektiv energibruk.

Følg saker fra Norges vassdrags- og energidirektorat (NVE)

Registrer deg med din epostadresse under for å få de nyeste sakene fra Norges vassdrags- og energidirektorat (NVE) på epost fortløpende. Du kan melde deg av når som helst.

Siste saker fra Norges vassdrags- og energidirektorat (NVE)

I vårt presserom finner du alle våre siste saker, kontaktpersoner, bilder, dokumenter og annen relevant informasjon om oss.

Besøk vårt presserom