Standard Norge

Er det behov for en ny Norsk Standard for gulrot?

Del

Hvordan kan vi sørge for at flere grønnsaker av ulik fasong og størrelse havner på norske matbord og ikke i søpla? Standard Norge inviterer alle interessenter til informasjonsmøte 10. februar for å diskutere behovet for ny Norsk Standard for gulrot og andre grønnsaker.

Det norske folk vil ha mer bærekraftig matproduksjon og mindre matsvinn, og markedet ønsker å se nærmere på dagens standarder. Alle involverte i verdikjeden er velkommen til møtet der vi ser på hvordan vi skal gå fram for å oppdatere standardene og hvordan Standard Norge kan bistå i prosessen.

- Når en standard skal lages, er det viktig for oss med bred deltakelse fra hele verdikjeden. Vi inviterer derfor alle aktører som er involvert i produksjon, distribusjon og salg av grønnsaker, sier administrerende direktør Jacob Mehus i Standard Norge.

Tid: Fredag 10. februar kl. 0900-1200
Sted: Standard Norge, Mustads vei 1, Lilleaker/Oslo

Nærmere informasjon, program og påmelding finnes på www.standard.no

Nøkkelord

Kontakter

Bilder

Lenker

Om Standard Norge

Standard Norge
Standard Norge
Mustads vei 1
0283 Oslo

+47 67 83 86 00http://www.standard.no
Standard Norge er en medlemsorganisasjon som fastsetter og utgir Norsk Standard. Organisasjonen er det norske medlemmet i den internasjonale standardiseringsorganisasjonen ISO og den europeiske standardiseringsorganisasjonen CEN.

Følg saker fra Standard Norge

Registrer deg med din epostadresse under for å få de nyeste sakene fra Standard Norge på epost fortløpende. Du kan melde deg av når som helst.

Siste saker fra Standard Norge

Velkommen til lansering av verdens første internasjonale standard for arbeidsmiljø!5.4.2018 14:16Pressemelding

Ansatte og arbeidsgiver deler et felles mål: Ingen skal bli skadet eller syk av jobben. Arbeidsmiljøloven krever at arbeidsgivere jobber systematisk med helse, miljø og sikkerhet i samarbeid med sine ansatte. Den nye internasjonale standarden for arbeidsmiljø kan bidra til et trygt og sunt arbeidsmiljø gjennom systematisk forebygging og kontinuerlig forbedring av HMS-innsatsen.

I vårt presserom finner du alle våre siste saker, kontaktpersoner, bilder, dokumenter og annen relevant informasjon om oss.

Besøk vårt presserom