Standard Norge

Er det behov for en ny Norsk Standard for gulrot?

1.2.2017 09:39 | Standard Norge

Del

Hvordan kan vi sørge for at flere grønnsaker av ulik fasong og størrelse havner på norske matbord og ikke i søpla? Standard Norge inviterer alle interessenter til informasjonsmøte 10. februar for å diskutere behovet for ny Norsk Standard for gulrot og andre grønnsaker.

Det norske folk vil ha mer bærekraftig matproduksjon og mindre matsvinn, og markedet ønsker å se nærmere på dagens standarder. Alle involverte i verdikjeden er velkommen til møtet der vi ser på hvordan vi skal gå fram for å oppdatere standardene og hvordan Standard Norge kan bistå i prosessen.

- Når en standard skal lages, er det viktig for oss med bred deltakelse fra hele verdikjeden. Vi inviterer derfor alle aktører som er involvert i produksjon, distribusjon og salg av grønnsaker, sier administrerende direktør Jacob Mehus i Standard Norge.

Tid: Fredag 10. februar kl. 0900-1200
Sted: Standard Norge, Mustads vei 1, Lilleaker/Oslo

Nærmere informasjon, program og påmelding finnes på www.standard.no

Nøkkelord

Kontakter

Bilder

Lenker

Om Standard Norge

Standard Norge
Standard Norge
Mustads vei 1
0283 Oslo

+47 67 83 86 00http://www.standard.no
Standard Norge er en medlemsorganisasjon som fastsetter og utgir Norsk Standard. Organisasjonen er det norske medlemmet i den internasjonale standardiseringsorganisasjonen ISO og den europeiske standardiseringsorganisasjonen CEN.

Følg saker fra Standard Norge

Registrer deg med din epostadresse under for å få de nyeste sakene fra Standard Norge på epost fortløpende. Du kan melde deg av når som helst.

Siste saker fra Standard Norge

I vårt presserom finner du alle våre siste saker, kontaktpersoner, bilder, dokumenter og annen relevant informasjon om oss.

Besøk vårt presserom