Egmont Publishing

Endelig er Siri Pettersens kult-tegneserie samlet i bokform!

Del

«Antiklimaks - heller mot enn for» av Siri Pettersen er en tegneserie som ble publisert for 15 år siden. Serien fikk en sterk og trofast fanbase, men Pettersen la den ned da hun startet på fantasy-eposet sitt, nemlig «Ravneringene.» Nå er Antiklimaks endelig samlet i bokform!

Klart vi kan forandre verden! Det mener i hvert fall gjengen i Antiklimaks! De synes alt er feil, og sammen skal de kjempe for en bedre verden. 
Men er de enige om hvordan? 
Nei! 
Har de en felles plan? 
Nei! 
Er de enige om hva som er viktigst? 
Nei! 
Kommer du som leser til å bli glad i dem? 
JA!

For endelig er denne norske og klassiske stripeserien samlet i sin helhet. Før Siri Pettersen ble forfatter, og tok verden med storm med sitt fantasyepos, Ravneringene, tegnet hun stripeserien Antiklimaks. En humorserie med sterke politiske undertoner! Som Siri selv har sagt: Det er serien for deg som ønsker en annen verden! (Og hvem gjør ikke det i disse dager? Red.anm.) 

Antiklimaks vant Bladkompaniets tegneseriekonkurranse i 2002 og fikk Sproingprisen i 2003. Siri Pettersen la ned tusjpennene i 2004 for å konsentrere seg om det episke fantasy-verket, Ravneringene. En bokserie som nå er utgitt i 13 land, og opsjon på filmrettighetene er allerede kjøpt. 

«Det er femten år siden jeg tegnet Antiklimaks. Den gangen var jeg på mitt mest engasjerte, men muligens ikke mitt klokeste. La oss anslå at jeg opererte med 18 i karisma og 9 i visdom. Lett å erkjenne, sånn i ettertid. Alt var galt, og jeg hadde lommene fulle av enkle løsninger. Det kan jeg leve med. Jeg kan til og med nyte å se tilbake på det med en flau varme, som når man kommer over kjærlighetsdikt fra tenårene.» Skriver Siri Pettersen i forordet sitt i boken. 

Nøkkelord

Kontakter

Bilder

Om Egmont Publishing

Egmont Publishing
Egmont Publishing
Nydalsveien 12
0441 Oslo

+47 22 77 20 00http://www.egmont.no

Egmont Publishing er Norges største utgiver av blader, magasiner, tegneserier og digitale tjenester til voksne, barn og unge. Selskapet har også investeringer i e-handel og digitalbyråer, og utgir over hundre kjente merkevarer. Egmont Publishing er en del av Egmont - et av Nordens største mediekonsern med 6600 ansatte og aktivitet i 30 land. Vårt motte We bring stories to life har sterke publisistiske verdier. Egmont står bak mer enn 700 magasiner, tegneserier, Klikk.no, TV 2, Nordisk Film, kinodrift, samt flere deleide selskaper. Egmont er en stiftelse som årlig deler ut over 100 millioner kroner til et bedre liv for barn og unge.

Følg saker fra Egmont Publishing

Registrer deg med din epostadresse under for å få de nyeste sakene fra Egmont Publishing på epost fortløpende. Du kan melde deg av når som helst.

Siste saker fra Egmont Publishing

I vårt presserom finner du alle våre siste saker, kontaktpersoner, bilder, dokumenter og annen relevant informasjon om oss.

Besøk vårt presserom