Sony Music Norway

Endelig er Rag'n' Bone Mans debutplate her

Del

Den store stemmen er endelig klar med albumet "Human"

Rory Graham vokste opp med Muddy Waters' musikk, skulle bli rapper, men fant heldigvis stemmen som 19 åring på den lokale bluespuben etter overtalelse fra far. Under artistnavnet Rag’n’Bone Man har Rory Graham etablert seg med den selvutgitte EP-en Bluestown (2012) og Wolves (2014), som begge fikk strålende kritikker.

Det var først på sommeren i fjor at det virkelig tok av. Med den mektige låta «Human» toppet han iTunes i hele 25 land og her til lands ligger den på spillelistene til både P3 og NRJ. Han opptrådde for et utsolgt Blå i desember og stod på scenen under årets Artistgalla til inntekt for barn på flukt. Konserten han skal holde på Parkteatret i Oslo den 10. april er allerede utsolgt, men man har heldigvis mulighet til å se han på Bergenfest til sommeren.

I skrivende stund har «Human» blitt streamet over 100 millioner ganger, og gjort et helt Europa nysgjerrig på hva vi kan vente oss av den store stemmen – som slipper sitt nye album i dag. 

Nøkkelord

Kontakter

Bilder

Om Sony Music Norway

Sony Music Norway
Sony Music Norway
Gjerdrums vei 10A
0484 Oslo

+47 22 88 00 00http://www.sonymusic.no

Vi er Norges ledende plateselskap, og representerer et bredt spekter av aktive internasjonale og norske artister, i tillegg til en omfattende katalog av stor musikkhistorisk betydning, kvalitet og innflytelse.

I Sony Music Entertainment Norway respekterer og beundrer vi våre artister og vi er stolte av å kunne representere og støtte deres visjoner og kreative tiltak. Vi er 40 ansatte som medvirker til å skape et vekstgrunnlag som fremmer musikkens utvikling og som skaper det gode arbeidsmiljøet som kjennetegner oss som virksomhet.

Sony Music Entertainment Norway A/S utgir bl.a. Beyoncé, The Chainsmokers, Kygo, Alan Walker, Maria Mena, Camila Cabello, Khalid, Future, Calvin Harris, CLMD, Marcus & Martinus, Miley Cyrus, Justin Timberlake, Katastrofe, EMIR, Amanda Delara, Foo Fighters, P!nk m.fl.

Følg saker fra Sony Music Norway

Registrer deg med din epostadresse under for å få de nyeste sakene fra Sony Music Norway på epost fortløpende. Du kan melde deg av når som helst.

Siste saker fra Sony Music Norway

I vårt presserom finner du alle våre siste saker, kontaktpersoner, bilder, dokumenter og annen relevant informasjon om oss.

Besøk vårt presserom