Sony Music Norway

Endelig er Rag'n' Bone Mans debutplate her

Del

Den store stemmen er endelig klar med albumet "Human"

Rory Graham vokste opp med Muddy Waters' musikk, skulle bli rapper, men fant heldigvis stemmen som 19 åring på den lokale bluespuben etter overtalelse fra far. Under artistnavnet Rag’n’Bone Man har Rory Graham etablert seg med den selvutgitte EP-en Bluestown (2012) og Wolves (2014), som begge fikk strålende kritikker.

Det var først på sommeren i fjor at det virkelig tok av. Med den mektige låta «Human» toppet han iTunes i hele 25 land og her til lands ligger den på spillelistene til både P3 og NRJ. Han opptrådde for et utsolgt Blå i desember og stod på scenen under årets Artistgalla til inntekt for barn på flukt. Konserten han skal holde på Parkteatret i Oslo den 10. april er allerede utsolgt, men man har heldigvis mulighet til å se han på Bergenfest til sommeren.

I skrivende stund har «Human» blitt streamet over 100 millioner ganger, og gjort et helt Europa nysgjerrig på hva vi kan vente oss av den store stemmen – som slipper sitt nye album i dag. 

Nøkkelord

Kontakter

Bilder

Om Sony Music Norway

Sony Music Norway
Sony Music Norway
Gjerdrums vei 10A
0484 Oslo

+47 22 88 00 00http://www.sonymusic.no

Vi er et av Norges ledende plateselskaper, og representerer et bredt spekter av aktive internasjonale og norske artister, samt en omfattende katalog av stor musikkhistorisk betydning, kvalitet og innflytelse.

I Sony Music Entertainment Norway respekterer og beundrer vi våre artister og vi er stolte av å kunne representere og støtte deres visjoner og kreative tiltak. Vi er 40 ansatte som medvirker til å skape det rette vekstgrunnlaget, som fremmer musikkens utvikling, og som skaper det gode arbeidsmiljøet som kjennetegner oss som virksomhet.

Sony Music Entertainment Norway A/S utgir bl.a. Beyoncé, Bruce Springsteen, Kygo, Maria Mena, Calvin Harris, One Direction, CLMD, Marcus & Martinus, Miley Cyrus, Violet Road, Emilie Nicolas, Justin Timberlake, Katastrofe, Foo Fighters, P!nk m.fl.

Følg saker fra Sony Music Norway

Registrer deg med din epostadresse under for å få de nyeste sakene fra Sony Music Norway på epost fortløpende. Du kan melde deg av når som helst.

Siste saker fra Sony Music Norway

JUSTIN TIMBERLAKE RETURNERER TIL TELENOR ARENA 2. AUGUST5.2.2018 16:07Pressemelding

Etter 4 år er han endelig tilbake! Justin Timberlake annonserer Europaturné i kjølvannet av det etterlengtede nye albumet og hans episke Super Bowl-opptreden. «The Man of the Woods Tour» starter i Paris i slutten av juni, og stopper innom 16 byer. Vi gleder oss til en magisk kveld med en av verdens beste entertainere på Telenor Arena 2. august. Billetter i salg mandag 12. februar kl. 10.00. Forsalg via livenation.no fra fredag 9. februar kl. 09.00-17.00.

I vårt presserom finner du alle våre siste saker, kontaktpersoner, bilder, dokumenter og annen relevant informasjon om oss.

Besøk vårt presserom