Lederne

En samlet fagbevegelse varsler politisk markering: Norge trenger oljeindustrien!

Del

Onsdag 18. november klokken 18.00 gjennomfører organisasjonene Lederne, El & IT Forbundet, Fellesforbundet, FLT, Industri Energi, NITO og SAFE en felles politisk markering utenfor oljemuseet i Stavanger under hovedparolen "Norge trenger oljeindustrien!".

Organisasjonene, som både er frittstående samt i LO og YS, står samlet for å sette fokus på den utfordrende situasjonen i oljenæringen. På vegne av sine 362.000 medlemmer krever de handling nå fra myndighetene for å sikre arbeidsplasser og verdifull kompetanse i en næring Norge trenger i lang tid fremover.

En samkjørt markering blir avholdt utenfor oljemuseet i Stavanger onsdag 18. november klokken 18.00 med appeller og utendørskonsert.

For ytterligere kommentarer kontakt:

  • Forbundsleder i Lederne, Jan Olav Brekke: mobil 982 88 861.
  • Forbundsleder i El & IT Forbundet, Jan Olav Andersen: mobil 908 55 826.
  • Forbundsleder i Fellesforbundet, Jørn Eggum: mobil 994 00 320.
  • Forbundsleder i FLT, Jonny Simmenes: mobil: 992 75 345.
  • Forbundsleder i Industri Energi, Leif Sande: mobil 901 10 701.
  • President i NITO, Trond Markussen, mobil: 913 59 383.
  • Forbundsleder i SAFE, Hilde-Marit Rysst, mobil: 926 00 257.

Nøkkelord

Kontakter

Bilder

Om Lederne

Lederne
Lederne
Storgata 25
0184 Oslo

22 54 51 50https://lederne.no/

Vi bygger gode ledere

Lederne er en partipolitisk uavhengig organisasjon for ledere i norsk arbeidsliv. Vi tilbyr trygghet, lederutvikling og tilhørighet for ledere på tvers av bransjer og på alle nivå.

God ledelse skaper verdier for Norge og trivsel på små og store arbeidsplasser. Med gode ledere får vi færre konflikter. Gode ledere bygger et bedre samfunn.

Lederne tilbyr lederutvikling og tilhørighet for ledere på tvers av bransjer og på alle nivå. Lederne skal bygge bro og fremme lederes interesser i arbeidslivet. Sammen skal vi bidra til mangfold og skape rammer for god ledelse.

Følg saker fra Lederne

Registrer deg med din epostadresse under for å få de nyeste sakene fra Lederne på epost fortløpende. Du kan melde deg av når som helst.

Siste saker fra Lederne

I vårt presserom finner du alle våre siste saker, kontaktpersoner, bilder, dokumenter og annen relevant informasjon om oss.

Besøk vårt presserom