UiO - Senter for utvikling og miljø

En av Venezuelas fremste eksperter er i Oslo

Del

Margarita López Maya er professor ved The Central University of Venezuela. Hun har forsket og undervist om Venezulansk politick og historie i mer enn 25 år og er en de fremste ekspertene på Venzuela i dag.

Venezuela er nå i dyp krise. Krisen har sine røtter i strukturelle problemer relatert til oljeøkonomien, men er også en konsekvens av 18 år med "Chavismo". 

Det finnes mange meninger om hvorfor det har gått som det har gått i Venezuela, men de fleste som mener noe om Venzuela bor ikke i landet selv. Lopez Maya underviser og bor fortsatt i Venezuela, og kan snakke både fra en ekspert og innbyggers perspektiv.

Ønsker dere intervju med Margarita López Maya?

Hun er i Oslo 30. og 31. august, og i Bergen 31.august - 2.september.

Ta gjerne kontakt:

Hilde Holsten/ 95 27 27 51/ hilde.holsten@gmail.com

Nøkkelord

Lenker

Om UiO - Senter for utvikling og miljø

UiO - Senter for utvikling og miljø
UiO - Senter for utvikling og miljø
Sognsveien 68
0855 Oslo

22 85 89 00http://www.sum.uio.no

SUM er et tverrfaglig senter direkte under Universitetsstyret og ble etablert i 1990 som et svar på Brundtland-rapporten, «Vår felles fremtid». SUM driver egen forskning og undervisning om utvikling og miljøspørsmål, og er pådriver for slik forskning innad på universitetet og i forhold til eksterne samarbeidspartnere.

Følg saker fra UiO - Senter for utvikling og miljø

Registrer deg med din epostadresse under for å få de nyeste sakene fra UiO - Senter for utvikling og miljø på epost fortløpende. Du kan melde deg av når som helst.

Siste saker fra UiO - Senter for utvikling og miljø

I vårt presserom finner du alle våre siste saker, kontaktpersoner, bilder, dokumenter og annen relevant informasjon om oss.

Besøk vårt presserom