Automobil AS

En av Norges største bilforhandlerkjeder skifter navn til Mobile

Del

Automobil-gruppen samler alle sine bilforhandlere under ett navn – Mobile. Vårt nye navn representerer mobilitet, pålitelighet og nye muligheter.

Morselskapet Automobil har til nå operert med en rekke ulike navn på sine butikker og samler seg nå under en paraply med et felles navn på alle virksomhetene. Det eksisterende nettverket av forhandlere er spredt ut over hele Sør-Norge. Samtlige endrer nå navn til Mobile den 15. januar 2018. Automobil-gruppen er autorisert forhandler for i alt 10 bilmerker, herunder Citroën, Honda, Hyundai, Kia, Mazda, Mitsubishi, Nissan, Opel, Skoda og Volkswagen. I tillegg har Mobile til enhver tid ca. 1.500 bruktbiler på lager. Anleggene utfører også alt av service og reparasjoner på de fleste bilmerker.

– Samlingen av alle avdelinger under det nye navnet Mobile er en naturlig del av å tilpasse seg en moderne tid. Vi er en av Norges største bilforhandlerkjeder, og ønsker nå å fremstå mer enhetlig og tydelig i markedet. Vi er inne i en tid hvor delingsøkonomi, digitalisering og automatisering er viktige stikkord for vår videre drift. Vi har en klar ambisjon om å være blant de aller beste på å levere mobilitet i tiden som kommer, sier eier og daglig leder av Automobil, Ole Grangaard. 

Samtlige av forhandlerne som blir en del av Mobile har eksistert i en årrekke og har i sum flere hundre tusen lojale kunder i Norge. God kommunikasjon mellom kunder og ansatte er viktige faktorer i vår visjon for fremtidens bilforretning, noe kundene vil merke i tiden som kommer. Under vårt nye navn Mobile ønsker vi å vise et taktskifte og utvider betydningen av mobilitet til glede for våre gamle og nye kunder.


Bilforhandlerne som skifter navn til Mobile:

Abrahamsen Auto, Kristiansand
Aerobil, Ski
Aktiv Auto, Hokksund
Auto Elite, Asker, Follo og Oslo
Automobil Bø, Bø i Telemark
Automobil-Kompaniet, Drammen
Autopartner, Kongsberg
Autosilver, Kongsberg
Auto XL, Skien
BilSenter, Fredrikstad
Grangaard Vikan, Rødberg
Høiden Autosenter, Moss
Ljosland Bil, Kongsberg
Mobile, Jessheim, Bergen, Kjeller, Oslo og Tønsberg (Beholder dagens navn)
Moss Bilsenter, Moss
Oldervoll Bil, Godvik
Park Auto, Elverum
Ringerike Bilsenter, Hønefoss
Røinås, Fiskåtangen
Scanauto, Bergen
Skogveien Bil, Ridabu
Skrim Bil, Kongsberg
Solum Auto, Larvik
Solum Bil, Larvik
Vestfold Auto, Tønsberg
Østlandsk Auto, Sarpsborg

Kontakter

Ole Grangaard, daglig leder
Tlf: 909 31 436
ole.grangaard@automobil.as

Bilder

Om Automobil AS

Automobil AS
Automobil AS
Stasjonsveien 18
1396 Billingstad

Mobile består av 32 bilvirksomheter, og i tillegg flere bilrelaterte virksomheter rundt om i Sør-Norge, og er en av Norges største bilforhandlerkjeder. Vi representerer til sammen ti bilmerker og leverer i 2017 ca. 7.700 nye og ca. 8.300 brukte biler. Mobile sysselsetter totalt over 850 ansatte. Vi har en årlig omsetning på ca. kr 4 mrd. Hovedkontoret ligger på Billingstad i Asker.

Følg saker fra Automobil AS

Registrer deg med din epostadresse under for å få de nyeste sakene fra Automobil AS på epost fortløpende. Du kan melde deg av når som helst.