FN-sambandet

Ellen Sporstøl er ny kommunikasjonsleder i FN-sambandet

Del

FN-sambandets nye kommunikasjonsleder Ellen Sporstøl kommer fra NRK, hvor hun har jobbet som leder for økonomi- og politikkredaksjonen.

Ellen Sporstøl begynner i jobben 11. juni. Hun har vært redaksjonsleder i NRK siden 2015 og har før det jobbet som journalist i både NRK og TV2. Hun har tidligere jobbet som kommunikasjonsrådgiver ved den amerikanske ambassaden i Oslo.

- Vi gleder oss til å få en erfaren kommunikasjonsleder som Ellen med på laget. Å kommunisere betydningen av FNs bærekraftsmål og FNs relevans for internasjonalt samarbeid er viktigere enn noen gang. FN-sambandet har i over 70 år vært en kilde til FN-informasjon for myndigheter, organisasjoner og offentligheten. I skolen har vi en stadig større rolle som kunnskapsleverandør om FN og internasjonale spørsmål, sier FN-sambandets generalsekretær Anne Cathrine da Silva.

Ellen Sporstøl kan nås på telefon 468 17 117.

Nøkkelord

Kontakter

Bilder

Om FN-sambandet

FN-sambandet
FN-sambandet
Storgata 33 A
0184 Oslo

22 86 84 00http://www.fn.no

FN-sambandet jobber for økt kunnskap om FN og internasjonale spørsmål. Vi har seks distriktskontorer som dekker hele landet. Det finnes FN-samband i mer enn hundre land.

Følg saker fra FN-sambandet

Registrer deg med din epostadresse under for å få de nyeste sakene fra FN-sambandet på epost fortløpende. Du kan melde deg av når som helst.

Siste saker fra FN-sambandet

I vårt presserom finner du alle våre siste saker, kontaktpersoner, bilder, dokumenter og annen relevant informasjon om oss.

Besøk vårt presserom