NHO Service og Handel

Elisabeth Rendall kåret til Årets Frisør 2018

Del

Trondheimsjenta Elisabeth Rendall fra Coma frisør ble kåret til Årets Frisør under bransjens egen oscarfest i Oslo Spektrum denne helgen. Ellen-Kristine Helmersen fra samme salong ble kåret til Årets Lærling, så Coma frisør setter virkelig Trondheim på frisørkartet.

Årets Frisør 2018 Elisabeth Rendall fra Coma i Trondheim. Foto: Natalia Pipkina
Årets Frisør 2018 Elisabeth Rendall fra Coma i Trondheim. Foto: Natalia Pipkina

Rendall (35) vant finalen mellom fire regionsvinnere, og det gir ekstra prestisje å kunne si at i juryen satt blant andre Sally Brooks, Hairdresser of the Year i Storbritannia. Konkurransen baseres på innsendte fotokolleksjoner.

 - Det føles helt overveldende å motta denne prisen. Jeg overrasket, stolt og full av følelser, sier Elisabeth. Hun har fulle timelister fra mandag morgen, så det blir travle og spesielle hverdager, rett etter den store Prisfesten.

Om fotokolleksjonen til Elisabeth Rendall uttaler juryen: - Prisvinneren presenterer arbeider med en modig, sterk attitude og en distinkt, klar retning. Utførelsen er fresh og fargearbeidene holder en høy standard. En vitamin-innsprøytning for neste generasjon.

Det ble også delt ut bedriftspriser etter bedriftsøkonomiske kriterier. I klassen for mindre bedrifter vant Brødrene Fevangs barberstue i Trondheim. I klassen for konsern/kjeder vant sørlandsbedriften Lucky Frisør, som har base i Arendal.

Prisvinnere fra Årets Frisør kåringen er:

Årets Frisør - region 1: Elisabeth Rendall, Coma, Trondheim
Årets Frisør - region 2: Anniken Løviknes, Fri Frisør, Ålesund
Årets Frisør - region 3: Peter Vonkunz Brun, PÅHÅRET, Sandvika
Årets Frisør - region 4: Lars Eriksen Eitran, Hope Hair, Oslo
Årets Lærling: Ellen-Kristine Helmersen, Coma, Trondheim
Årets Avant Garde: Alexander Harlem, Adam og Eva, Oslo
Årets Hårstylist: Nikola Grozdic, Gevir, Oslo

Årets Frisør 2018: Elisabeth Rendall, Coma, Trondheim

-----

Årets Frisørbedrift: Brødrene Fevangs Barberstue, Stavanger

Juryen uttaler: Bedriften har et definert konsept, og kommuniserer dette klart og tydelig til sin målgruppe. Her kobles et tradisjonsrikt fag med tidens trender. Eierne har også vist å ta ansvar for det de brenner for, lokalt og nasjonalt. Vinneren har åpnet opp for å vinne nytt terreng sammen med "brødre fra andre mødre". 

Årets Frisørkonsern: Lucky Frisør, Arendal  

Juryen uttaler: Årets-faktoren er sterk i dette frisørkonsernet. Det er tatt mange grep som har gjort bedriften godt forberedt på fremtiden, både utad og internt. De ansatte blir lenge i bedriften, har lavt sykefravær og høy inntjening. Bunnlinjen er solid, år etter år. Med fornyelsens vind i seilene setter konsern-skuta nå kurs mot nye mål.

Hedersprisen gikk til bergenseren Ove Kvalheim som blant annet har vært med å skrive frisørforbundets 100-års jubileumsbok.

Nøkkelord

Kontakter

Kontaktinfo Årets Frisør: Elisabeth Rendall, Coma frisør, tlf. 73 52 22 52 / 907 37 226
Kontaktinfo Norske frisør- og velværebedrifter (NFVB): Jarl Garder, tlf. 909 82 301, jarl@nfvb.no

Bilder

Årets Frisør 2018 Elisabeth Rendall fra Coma i Trondheim. Foto: Natalia Pipkina
Årets Frisør 2018 Elisabeth Rendall fra Coma i Trondheim. Foto: Natalia Pipkina
Last ned bilde
TV-kjendisene Adam og Tore med Årets Frisør Elisabeth Rendall fra Trondheim. Foto: Natalia Pipkina
TV-kjendisene Adam og Tore med Årets Frisør Elisabeth Rendall fra Trondheim. Foto: Natalia Pipkina
Last ned bilde

Lenker

Om NHO Service og Handel

NHO Service og Handel
NHO Service og Handel
Næringslivets Hus, Middelthunsgt. 27
0307 Oslo

+47 23 08 86 50http://www.nhosh.no

Årets Frisør arrangeres av Norske frisør- og velværebedrifter (NFVB)

NFVB skal sette dagsorden i frisør- og velværebransjen, og være talerør for en samlet næring. Vi skal inspirere for rekruttering til fagene. Vi skal bygge omdømme internt og eksternt for å bygge yrkesfaglig stolthet og motivasjon til videre utvikling. NFVB skal være den fortrukne og mest troverdige kilden til informasjon om bransjen og faget. Vi skal ha beredskap på alle former for henvendelser fra ulike myndigheter og media. NFVB skal jobbe proaktivt mot pressen og initiere relevante saker i media. NFVB skal sørge for representasjon i miljøer der relevant poltikk utvikles og besluttes.

https://nfvb.no/kontakt

Følg saker fra NHO Service og Handel

Registrer deg med din epostadresse under for å få de nyeste sakene fra NHO Service og Handel på epost fortløpende. Du kan melde deg av når som helst.

Siste saker fra NHO Service og Handel

I vårt presserom finner du alle våre siste saker, kontaktpersoner, bilder, dokumenter og annen relevant informasjon om oss.

Besøk vårt presserom