Volkswagen Nyttekjøretøy

Elektriske Volkswagen e-Crafter lanseringsklar til høsten

Del

I forbindelse med Harald A. Møllers deltakelse på Arendalsuka, lanserer Volkswagen Nyttekjøretøy prisen på den helektriske e-Crafter.

Volkswagen e-Crafter
Volkswagen e-Crafter

«Det nærmer seg introduksjon av vår første elektriske varebil og det kjennes riktig for oss å dele lanseringsplanene for e-Crafter på vårt seminar om elektrisk mobilitet på Arendalsuka» sier Håkon Wirak, direktør for Volkswagen Nyttekjøretøy.

«Volkswagen e-Crafter blir introdusert på IAA-messen i Hannover den 19. september 2018, og like etter vil vi åpne for bestillinger og lansere e-Crafter i Norge, sier Håkon Wirak.»

Modellutvalg

Volkswagen e-Crafter kommer som varebil med L3H3 karosseri og med et fast høyt standardutstyrsnivå. Den leveres først som 3,5t totalvekt med ca 950 kg nyttelast.

Volkswagen e-Crafter vil koste kr. 630 000,- eks mva. Dette inkluderer standardutstyr til en verdi av ca 52 000,- i forhold til en Crafter med dieselmotor.


Teknologi:

Teknologien i Volkswagen e-Crafter baserer seg på Volkswagen e-Golf med en 36kWh batteripakke. Dette gir en rekkevidde etter NEDC på 160km.

Batteripakken er plassert under vareromsgulvet mot skilleveggen, som gir en godt balansert bil med lavt tyngdepunkt. Den eneste forskjellen fra systemet på e-Golf er at rekuperasjonen av bremseenergi alltid vil være på høyeste nivå.

e-Crafter kan enten lades ved AC-lading inntil 7,2kW, eller ved hurtiglading på 40kW (45 minutter ladetid til 80% kapasitet).

Ladekontakten er plassert under lokket hvor dieselpåfyllingen normalt sett befinner seg på Crafter.

Utstyrsspesifikasjon:

Utstyrsnivået inkluderer følgende utstyr utover vanlig standard:

-          LED hovedlys

-          Climatronic

-          Discover Media Navigasjonsanlegg

-          Komfort Plus førersete

-          Parkeringssensorer foran og bak med sidebeskyttelse

-          Ryggekamera

-          4 x 12V kontakter i førerhus

-          Akustisk ryggevarsler, med av-/på-bryter

-          230V vekselstrøm i førerhus (300W)

-          Stigtrinn bak, full bredde

-          Multifunksjonsratt

-          Kurve/Tåkelys med hjørnefunksjon

-          Lane assist

-          Lyktespylere inkl. spylervæskemåler

-          Lys og sikt

-          Oppvarmet frontrute

Kontakter

Bilder

Volkswagen e-Crafter
Volkswagen e-Crafter
Last ned bilde
Volkswagen e-Crafter
Volkswagen e-Crafter
Last ned bilde
Volkswagen e-Crafter
Volkswagen e-Crafter
Last ned bilde

Om Volkswagen Nyttekjøretøy

Volkswagen Nyttekjøretøy
Volkswagen Nyttekjøretøy
Frysjaveien 31b
0609 Oslo

240 33 300http://www.volkswagen-nyttekjoretoy.no

Følg saker fra Volkswagen Nyttekjøretøy

Registrer deg med din epostadresse under for å få de nyeste sakene fra Volkswagen Nyttekjøretøy på epost fortløpende. Du kan melde deg av når som helst.

Siste saker fra Volkswagen Nyttekjøretøy

Nye Transporter 6.1 debuterer på «Bauma 2019»10.4.2019 14:16:05 CESTPressemelding

Transporter 6.1 blir vist på «Bauma 2019» som varebil og pick-up med dobbelkabin. Elektromekanisk servostyring gir en hel rekke nye førerassistentsystemer, og Transporter 6.1 er sikrere og enklere å kjøre enn noen gang. Nye løsninger, for eksempel en spesiell funksjon for lang last, optimerer arbeidsflyten. Store endringer i standardutstyr: multimediesystem med bluetooth håndfritilkopling Helelektrisk utgave med mer enn 400 km rekkevidde (NEDC) kommer Etter verdenspremieren på Multivan 6.1 i februar, viser nå Volkswagen Nyttekjøretøy for første gang frem den nye Transporter 6.1. Det skjer på «Bauma 2019» i München, som er regnet for å være verdens største messe for anleggsmaskiner og verktøy av alle slag. Fra 8. til 14. april er det der ventet over en halv million besøkende fra mer enn 200 land. Den nye Transporter T6.1 vil debutere i München med et rikere utvalg karosserivarianter enn noen gang tidligere: Ren varebil, personbil og som pick-up med singel- og dobbelkabin. Med denne spen

I vårt presserom finner du alle våre siste saker, kontaktpersoner, bilder, dokumenter og annen relevant informasjon om oss.

Besøk vårt presserom