PSA Norge

Elektrisk DS 3 - priser og levering

Del

DS 3 Crossback E-Tense ble vist frem 2. oktober 2018 under Paris Motorshow. På samme tidspunkt åpnet også reservasjonsløsningen. I dag er det klart for salgsstart. Priser og volum er fastsatt. DS 3 Crossback E-Tense får en svært attraktiv startpris fra 312.000 kr.

- Etterspørselen etter elbiler i Norge bare stiger og stiger. Det norske markedet har prioritet for levering av elektriske DS 3, og de 100 første reservasjonskundene vil få mulighet til å få bil allerede høsten 2019. Vi er svært fornøyde med prisen og vi forventer betydelig pågang, sier Thomas Christensen, direktør DS Automobiles hos Bertel O. Steen.

Priser og levering

Det er også svært gledelig å kunne forsikre alle kunder som står på reservasjonslisten at de som signerer kontrakt i 2019, vil få levert bil første halvår 2020. Kunder som ikke har reservert bil, vil også få bil i 2020, men antakelig nærmere andre halvår. Muligheten for å reservere bil går ut onsdag 6. mars, da stenger vi reservasjonslistene for nye kunder.

DS 3 Crossback E-Tense So Chic: 312.000 kroner

DS 3 Crossback E-Tense Grand Chic: 342.000 kroner

DS 3 Crossback E-Tense So Chic er innstegsmodellen med et høyt nivå av standardutstyr, mens DS 3 Crossback E-Tense Grand Chic er toppmodellen, en ekstremt høyteknologisk versjon med det meste av utstyr som Matrix LED lys, Head-Up display, Trådløs lading, Proximity nøkkelfri adgang, ryggekamera, LED baklykter med dynamiske blinklys, 10,3" Touchskjerm med navigasjon, Active Safety brake med nattmodus og aktiv filholder.

 

Reservasjonskundene vil få tildelt bil først

Via lenken https://reserver.dsautomobiles.no/ds3-crossback/ har svært mange kunder reservert bil og betalt depositum. Dette beløpet på 3.333 kroner blir refundert til kunden da kontrakt blir signert. Biler blir levert i rekkefølge i henhold til listen. Nye kunder som ikke har reservert bil får tildeling da reservasjonslisten er fullført.

 

DS 3 Crossback E-Tense - 100% elektrisk luksus

Nye DS 3 Crossback E-Tense gjør drømmen om en luksuriøs, elektrisk bil til virkelighet. Den elektriske DS 3 Crossback E-Tense har en rekkevidde på 320 km (WLTP). Batteriet kan hurtiglades til 80 prosent på 30 minutter med 100 kW lader. Den elektriske motoren er på 136 Hk og batteriet er plassert i gulvet.

DS 3 Crossback E-Tense er en premium kompakt-SUV. Den er 4,12 meter lang, 1,8 meter bred, 350 liter bagasjerom, ekstra bakkeklaring og mulighet for 18-tommers felger.

-           Elektrisk motor på 136 hestekrefter.

-           50kWh batteri plassert i gulvet.

-           Regenerering av strøm ved bremsing.

-           Kompatibel med ladestasjoner opp til 100 kW.

-           Ny generasjon energieffektiv varmepumpe.

 

Ytelser på motor og ladeutstyr:

-           Rekkevidde på 320 km (WLTP)

-           Opptil 20% regenerering ved bykjøring. Teknologi utviklet i Formula E.

-           260 newtometer dreiemoment.

-           0 til 50 km/t på 3,3 sekunder og 0 til 100 km/t på 8,7 sekunder.

-           Med en 11 kW veggboks lades batteriet til 100 prosent på 5 timer. Med en 100 kW lader lades batteriet til 80 prosent på 30 minutter (9 km kjørelengde per minutt). Batteriet har aktiv kjøling ved lading.

Nøkkelord

Kontakter

Bilder

Lenker

Om PSA Norge

PSA Norge
PSA Norge
Solheimveien 7
1473 Lørenskog

67 92 60 00

Følg saker fra PSA Norge

Registrer deg med din epostadresse under for å få de nyeste sakene fra PSA Norge på epost fortløpende. Du kan melde deg av når som helst.

Siste saker fra PSA Norge

I vårt presserom finner du alle våre siste saker, kontaktpersoner, bilder, dokumenter og annen relevant informasjon om oss.

Besøk vårt presserom