Universal Music Norge

Egne låter fra Adrees, Ylva Olaisen & Emelie Hollow

Del

Nå er det endelig tid for å høre Adrees, Ylva Olaisen & Emelie Hollow sine første egne låter, og artistene er klare for å vise en helt ny side av seg selv.

 

Hør låtene på Spotify

Adrees - 
"Stinkin' Rich"

Ylva Olaisen - "Hear You Sing"

Emelie Hollow - "Save Me"

Hittil i konkurransen har Ylva Olaisen, Adrees og Emelie Hollow gitt ut fire coverlåter, med unntak av Emelie Hollow som slapp selvskrevne “Breathe” som sin andre singel. Låten ble umiddelbart C-listet på P3 og talentet har fått masse oppmerksomhet for sin låtskriving.

 

I dag slipper Emelie Hollow sin andre egenskrevne låt, “Save Me”. Låten skrev hun for rundt to år siden, og hun fremførte den også i de innledende rundene av TV-programmet til stor jubel blant publikum. Det er mange som har gledet seg til denne blir tilgjengelig i på Spotify, og nå er den endelig her. Låten er produsert av Andreas Sommer som blant annet har produsert for Astrid S og OMVR tidligere.

 

- Låten betyr så mye for meg, og jeg håper folk vil kjenne seg igjen i teksten, forteller Emelie Hollow.

 

Ylva Olaisen opplevde for første gang å havne som en av de usikre i programmet forrige fredag. Sørlandsjenta har løftet hodet og grugleder seg nå til å fremføre “Hear You Sing” i kveld. Låten er skrevet av Cornelia Jakobsdotter Samuelsson og Fredrik Sonefors. Låten er også produsert av Sonefors.

 

- Jeg kan virkelig kjenne meg igjen i låten jeg skal gi ut på fredag. Låten har et sterkt budskap, og jeg grugleder meg til å vise den frem, forteller hun.

 

Adrees har vært i studio med Jesper Borgen, Magnus Bertelsen og Tommy La Verdi. Gjengen har skrevet for artister som Alan Walker og Marcus & Martinus tidligere, og det lukter hit lang vei av Adrees sin første egne låt, “Stinkin´ Rich”.

 

- Jeg skjønner hvorfor denne gjengen har lagd så mange fete hitlåter, for de tar utrolig godt vare på artistene sine i studio. Vi hadde umiddelbart veldig god kjemi, og jeg syns vi sitter igjen med en kjempekul låt. På fredag skal jeg gjøre den akustisk og det er gøy å se at en såpass produsert låt fungerer så godt nedstrippet også. Jeg ble litt overrasket når vi oppdaget det, faktisk. “Stinkin´ Rich” er enda mer “meg” enn jeg trodde, og det er tydelig at låtskriverne har skjønt at det er viktig for meg at låten fungerer akustisk fra starten av, forteller Adrees.

 

Hør alle låtene live på TV2 klokken 20:00 i kveld, eller strøm de på Spotify!

 

 

Nøkkelord

Kontakter

Bilder

Om Universal Music Norge

Universal Music Norge
Universal Music Norge
Drammensveien 88B
0271 Oslo

+47 22 54 14 00http://www.universalmusic.no

Universal Music AS er verdens, og Norges, største musikkselskap og representerer blant annet artister som U2, Rolling Stones, The Beatles, Justin Bieber, Taylor Swift, Lady Gaga, Katy Perry, Rihanna, The Weeknd, Broiler, Astrid S, Seeb, OMVR, Odd Nordstoga m.fl.

Følg saker fra Universal Music Norge

Registrer deg med din epostadresse under for å få de nyeste sakene fra Universal Music Norge på epost fortløpende. Du kan melde deg av når som helst.

Siste saker fra Universal Music Norge

Thirty Seconds To Mars slipper albumet America22.3.2018 16:25Pressemelding

Thirty Seconds to Mars er 6. april klar med det nye albumet AMERICA 6. Artister som bidrar på albumet er A$AP Rocky, Halsey & Zedd for å nevne noen. Det ble også avslørt at Thirty Seconds to Mars slipper singelen «One Track Mind» ft. A$AP Rocky i morgen. Sammen med albumet kommer det en rekke albumcovers som vil være en del av en global markedsføringskampanje. Om disse albumcoverne sier Jared Leto: “For me the lists are almost like a time capsule. Independently they may surprise, entertain or provoke, but as a group they give us a sense of the culture we are a part of and the times we are living in.” – Jared Leto Trackliste: 1. Walk on Water 2. Dangerous Night (produsert av Zedd) 3. Rescue Me 4. One Track Mind ft. A$AP Rocky 5. Monolith 6. Love is Madness ft. Halsey 7. Great Wide Open 8. Hail To The Victor 9. Dawn Will Rise 10. Remedy 11. Live Like A Dream 12. Rider Thirty Second to Mars består av medlemmene Jared Leto, Shannon Leto & Tomo Milicevic. De har vunnet flere priser igjennom

Shawn Mendes er tilbake med ny musikk22.3.2018 09:36Pressemelding

Etter å ha teaset fansen de siste par ukene, slapp Shawn Mendes singelen «In My Blood» i dag tidlig. Den er produsert av Mendes og Teddy Geiger, og skrevet av Mendes, Scott Harris og Geoff Warburton. I et innlegg på sine sosiale kanaler beskriver Mendes rockeballaden som den mest personlige han har skrevet så langt i karrieren. «In My Blood» er første singel fra hans kommende tredjealbum og den første låta han har sluppet siden «There’s Nothing Holding Me Back» fra i fjor, som er streamet godt over 500 millioner ganger på Spotify. For to år siden slapp han albumet «Illuminate», som gikk til topps på albumlisten i Norge, USA og en rekke andre land verden over. Dette gjorde at 19-åringen har gått rett til topps på Billboard-lista med begge sine to album. På få år har Shawn Mendes gått fra å poste korte videoer av seg selv på Vine til å bli en av verdens største popstjerner. Etter å ha blitt oppdaget på nettet, debuterte han med albumet «Handwritten» som gikk rett til topps på den amerika

Sting og Shaggy slipper album20.3.2018 15:50Pressemelding

Sting og Shaggy har slått seg sammen og slipper 20. april albumet 44/876. Første smakebit ut fra samarbeidet var "Don't Make Me Wait", deres hyllest til de karibiske rytmene som har inspirert dem begge i karrieren. Videoen til "Don't Make Me Wait" er regissert av Gil Green (Nicki Minaj, Drake) og er filmet i Kingston på Jamaica. Albumet 44/876 (44 er landskoden for UK, 876 for Jamaica) er spilt inn i New York og på Jamaica. Noen av de som bidrar er legendariske Robbie Shakespeare fra Sly and Robbie, dancehall sensasjonen Aidonia, Morgan Heritage, Branford Marsalis, Agent Sasco og Stings mangeårige gitarist Dominic Miller. Albumet er produsert av Sting International (“Oh, Carolina,” “Boombastic” og “It Wasn’t Me,”) og Martin Kierszenbaum (Sting, Madonna og Lady Gaga). I sommer legger de ut på turné og kan oppleves live sammen i Europa. Trackliste: 44/876 (ft. Morgan Heritage and Aidonia) Morning Is Coming Waiting For The Break Of Day Gotta Get Back My Baby Don’t Make Me Wait Just One Li

OMVR – Let Me Know16.3.2018 10:58Pressemelding

OMVR ble et kjent navn på by:Larm i 2015 og har i ettertid vært aktiv på musikkfronten både som artist og låtskriver. I 2016 slapp han «Bad News» som har 1 million avspillinger i Spotify + var listet på P3. I ettertid har OMVR vært featuring på flere store artisters låter, blant annet Matilda med låten «Apologize». Nå er han tilbake med en energisk, up-beat låt! «Let Me Know» slippes 16.mars og gir en kick start på våren. - "Min første låt jeg har fått gjort med Kriss Tømmerbakke og Erik Smaaland. Selve prosessen var veldig spennende, vi endret viben på låta flere ganger før vi landet på en versjon vi alle er fornøyde med. Vi har holdt fokus på vokal og det føles veldig riktig! Jeg elsker å kunne eksperimentere med soundet mitt og dette er et resultat av dette." - OMVR HØR OMVR "LET ME KNOW" HER - "man skal få uttrykke følelser, tanker og humør gjennom musikken. Jeg skal dele noe om meg eller noe jeg liker, og ikke bare hva jeg tror alle andre vil høre." – OMVR OMVR er en artist og låt

Linda Vidala flasher med Fjernlys16.3.2018 10:38Pressemelding

Hun fikk hele landet til å synge om å bli “skækk”. Fjoråret var et begivenhetsrikt år for Linda Vidala som sammen med KingSkurkOne gjorde braksuksess med den Spellemannsnominerte singelen "Bængshot". Nå kommer den nye låta “Fjernlys” som handler om å skille seg ut fra de andre i tåka. - “Fjernlys er en metafor for musikken min. Musikk har blitt veldig tåkete, vi er mange som driver med dette og det er lite som skiller seg ut. Derfor føler jeg vi alle flasher med fjernlysa for å se og bli sett” - Linda Vidala HØR "FJERNLYS" HER Fjernlys ble til etter at Universal sendte Linda i en studiosession med Jeff Roman i Stockholm. Jeff, en av Sveriges mest ettertraktede produsenter om dagen, er produsenten bak bl.annet artisten Jireel (Cataleya, Snap, Man Of The Year) som stakk av med årets artist under P3guld i og årets artist på Grammisgalan Sverige tidligere i år. - "Linda Vidala är en smidig och bestämd artist som vet vad hon vill ha. Jag är glad att vi fick till en banger under dom två kort

I vårt presserom finner du alle våre siste saker, kontaktpersoner, bilder, dokumenter og annen relevant informasjon om oss.

Besøk vårt presserom