TINE SA

E+® godt mottatt av både apotek og apotekkunder!

Del

Apotek 1 Sfinxen i Oslo er blant apotekene som tester E+® i sitt sortiment, og de har allerede flere fornøyde kunder som kjøper E+® fast. E+® er en serie med mat og drikke for dem som har nedsatt appetitt og kan ha behov for flere små måltider i løpet av dagen.

E+®-serien kan nå fås tak i på 49 utsalgssteder over hele Norge, samt i en nettbutikk.
E+®-serien kan nå fås tak i på 49 utsalgssteder over hele Norge, samt i en nettbutikk.

Nå kan du få tak i E+®-serien på 50 utsalgssteder over hele Norge. Fra starten har E+®-serien kun vært tilgjengelig på sykehus og sykehjem, men nå tilbys produktene i flere apotek-kjeder, sykehus, samt en og annen spesialbutikk. Dermed er det lettere for eldre og personer med oppfølging fra hjemmehjelp å få tak i fristende mat og drikke fra E+®. Her finner du oversikten over utsalgsstedene.

Et av apotekene som tilbyr E+® er Apotek 1 Sfinxen i Bogstadveien i Oslo. Key account manager i TINE Partner, Åse Pauline Hager, kan fortelle at apotekkundene viser begeistring over hvor godt produktene smaker og mange har allerede blitt faste kunder.

– Mange kunder kommer med tilbakemelding om at produktene er enkle å bruke siden plussdrikkene kan drikkes kalde, mens suppene enkelt kan varmes i en kopp i mikrobølgeovnen, sier hun.

Hva er E+®?

E+® er en serie med mat og drikke for dem som har nedsatt appetitt og kan ha behov for flere små måltider i løpet av dagen. Produktene er kilde til næringsstoffer det lett kan bli lite av når matinntaket er lavt, som for eksempel proteiner. Serien er utviklet i samarbeid med eldre i Bergen kommune og TINE, for å sikre kjente gode smaker som kan friste selv når matlysten ikke er på topp. E+ finnes som såkalt plussdrikk, suppe og kremet måltid som kan brukes som mellommåltider, som dessert eller drikke til måltidene.

Les mer om E+® på epluss.no.

Hvem kan ha bruk for E+®?

I perioder av livet kan behovet for mat være større enn appetitten. Å spise nok mat er nødvendig for å bevare styrken. For mange eldre kan flere små mellommåltider være enklere å få til, hvis matlysten ikke er på topp. Ofte kan det være enklere å drikke mer enn å spise flere store måltider, og et lite mellommåltid før leggetid kan bidra til at nattefasten ikke blir altfor lang. E+®-produktene er kilde til proteiner og kalsium som er godt for knoklene. Proteiner bidrar til å bygge og bevare musklene, som er viktig for å bevare styrken i kroppen. I tillegg er flere av variantene beriket med vitamin C og vitamin D som er godt for immunforsvaret.

Som en del av et balansert kosthold og en sunn livsstil bidrar proteiner til å bygge og bevare muskelmasse, og proteiner og kalsium bidrar til å vedlikeholde normale bein. Vitamin C og D bidrar til å opprettholde immunsystemets normale funksjon.

Kontakter

Bilder

E+®-serien kan nå fås tak i på 49 utsalgssteder over hele Norge, samt i en nettbutikk.
E+®-serien kan nå fås tak i på 49 utsalgssteder over hele Norge, samt i en nettbutikk.
Last ned bilde

Om TINE SA

TINE SA
TINE SA
Lakkegata 23
0187 Oslo

03080http://www.tine.no

TINE SA er et næringsmiddelkonsern som foredler rene og naturlige råvarer til god og sunn mat. Morselskapet TINE SA er et samvirkeselskap som eies av melkeprodusenter som leverer melk til selskapet. På den måten skaper TINE verdier i et nært samspill mellom norsk natur, landbruk og marked.

Følg saker fra TINE SA

Registrer deg med din epostadresse under for å få de nyeste sakene fra TINE SA på epost fortløpende. Du kan melde deg av når som helst.

Siste saker fra TINE SA

I vårt presserom finner du alle våre siste saker, kontaktpersoner, bilder, dokumenter og annen relevant informasjon om oss.

Besøk vårt presserom