KTV Group

Droner til vask av fasader

Del

KTV Group er i gang med å utvikle en spesialbygget drone som skal benyttes til vask av fasader. Fra før av har selskapet utviklet roboter som klatrer på stål og vasker med 2000 bars trykk.

Nå skal de i gang med en drone som skal benyttes til vask av fasader og tak, på høye bygninger og høyblokker.
Dette er et spenstig prosjekt med mange utfordringer, men vi har aldri vært redd for å være tidlig ute sier daglig leder i KTV Group, Kennet Nilsen.
Selskapet leverer i dag tjenester på vedlikehold innen eiendom, offshore og industri. Det var etter oljenedturen selskapet så mulighetene og flyttet utviklingsfokuset over på eiendom.
Vi ser også at utviklingen av droner går i et enormt tempo, og allerede nå skal utstyr og teknologi som allerede er på markedet muligjøre denne ideen.
Resultatet vil bli rimeligere priser for kunder, og man løser en oppgave uten bruk av stillas, lifter eller fasadeklatrere, og dermed er løsningen også meget HMS-vennlig sier Nilsen.
Målet er å ha en prototype av dronen klar i løpet av 2016.

Nøkkelord

Kontakter

Bilder

Om KTV Group

KTV Group
KTV Group
Hanøytangen 111
5310 Hauglandshella

+47 55 20 71 90http://www.ktvgroup.no

KTV Group ble stiftet i Norge i 1992 av gründer Kennet Nilsen. Selskapet har bygget solid kompetanse innen vedlikehold til olje, gass og eiendoms sektorene. KTV Group er i dag tilstede i flere verdensdeler, og vi kan tilby verdensomspennede tjenester.

Vi er aktivt ute og søker partnere for etablering i alle land og nasjoner, og har utviklet en helt unik partneravtale.  Våre produkter og tjenester skiller seg klart fra mange andre leverandører, spesielt med våre unike vedlikeholdsavtaler hvor vi overtar vedlikeholdsansvar.

Strategi for selskapet er langsiktig og over mange generasjoner. Vi har evnen til å tenke langt frem, og vi mener store deler av vedlikehold kommer til å bli utført av roboter/droner, kontrollert via datamaskin.

Vår FoU-avdeling har allerede skapt mye innen roboteknologi, og ikke minst markedstilpassede produkter og tjenester. Denne prosessen i selskapet vil aldri stoppe, og vi har evnen til å tenke det andre ikke tør.

Følg saker fra KTV Group

Registrer deg med din epostadresse under for å få de nyeste sakene fra KTV Group på epost fortløpende. Du kan melde deg av når som helst.

Siste saker fra KTV Group

I vårt presserom finner du alle våre siste saker, kontaktpersoner, bilder, dokumenter og annen relevant informasjon om oss.

Besøk vårt presserom