Eniro

Dokka er Norges Campingfavoritt – også i år

Del

Laftetunet Hytte og Fritidssenter på Dokka kan for andre år på rad kalle seg ”Norges Campingfavoritt”!

Gule Sider har for tredje år på rad kåret nordmenns campingfavoritt. Hensikten med kåringen er å rette fokus mot det lokale næringslivet rundt i landet, som er svært viktig for små lokalsamfunn.

-       Laftetunet på Dokka er et godt eksempel på hvordan lokale ildsjeler har klart å skape en bedrift som er med på å løfte både næringsliv og engasjement i et lite lokalsamfunn, sier Erik Neergaard, markedssjef i Gule Sider. – Utover selve campingdriften har de skapt en arena for lokalbefolkningen og tilreisende med konserter og andre arrangementer. Vi gratulerer Dokka Camping med tittelen Årets Campingfavoritt 2017!

270 campingplasser ble nominert og over 6000 stemmer ble avgitt i årets kåring.

-       Dette er kjempegøy! Vi er veldig stolte over å vinne denne kåringen to år på rad, sier Kristian Roen, eier av Laftetunet Hytte og Fritidssenter på Dokka.  – Blant alle de fine campingperlene som finnes i Norge er vi ydmyke på at vi får så god oppslutning blant gjestene våre. 

Topp 10 campingplasser i årets kåring av Norges Campingfavoritt:

  1. Laftetunet Hytte og Fritidssenter, Dokka Camping               
  2. Krøderen Camping AS                       
  3. Aurdal Fjordcamping og Hytter                      
  4. Vegset Camping & Café                    
  5. Omlidstranda Camping                      
  6. Tornes Fjordcamping           
  7. Aglen camping AS                  
  8. Fagernes Campingpark AS               
  9. Lødingen Bobilcamp AS                     
  10. Larkollen Camping     

Nøkkelord

Kontakter

Bilder

Om Eniro

Eniro
Eniro
Langkaia 1
0150 Oslo

http://www.enirogroup.com

Eniro er den lokale guiden og den naturlige digitale markedsføringspartneren for bedrifter i Norden. Med den beste lokale kunnskapen og en digital produktportefølje inspirerer Eniro til lokale oppdagelser og får lokalsamfunn til å blomstre. Eniros data er tilgjengelig på Internett og mobile tjenester, og som nummeropplysningstjenester på telefon og sms. I Norge står Eniro bak søketjenestene Gule Sider og Proff.

Konsernet har rundt 1500 ansatte, og opererer i Norge, Sverige, Danmark, Finland og Polen. Selskapet er notert på Nasdaq Stockholm [ENRO] og har sitt hovedkontor i Stockholm. Mer om Eniro på enirogroup.com.

Følg saker fra Eniro

Registrer deg med din epostadresse under for å få de nyeste sakene fra Eniro på epost fortløpende. Du kan melde deg av når som helst.

Siste saker fra Eniro