Cappelen Damm AS

Disse kokebøkene er nominert til GOURMAND 2016

Del

Åtte av Cappelen Damms kokebøker går videre til den internasjonale finalen i GOURMAND WORLD COOKBOOK AWARDS 2016. Gourmandprisen er en internasjonal pris som kan betegnes som kokebøkenes Oscar.

Gourmand 2016
Gourmand 2016

I GOURMAND WORLD COOKBOOK AWARDS konkurrerer vin- og kokebøker fra 250 land i forskjellige kategorier. Vinnerne i hver kategori blir "Best in the World". Kunngjøringen og utdelingen av prisen finner sted 27.-28. mai i Yantai, Kina.

Cappelen Damm har altså hele åtte bøker som er kåret som vinnere innen hver sin kategori i Norge. Disse er da nominert til den internasjonale finalen, "Best in the World". De norske vinnerne er:

Adams mat  av Adam Bjerck. Kategori: BEST LOCAL CUISINE

Bakeland av Marit Hovland. Kategori: PASTRY

Babymat av Margit Vea. Kategori: CHILDREN FOOD BOOKS

Endelig helg  av Ørjan Johannessen: Kategori: CHEF

Fermentering av Gry Hammer. Kategori: INNOVATIVE

Gårdsøl av Lars Marius Garshol. Kategori: BEER BOOK

Mitt Italia av Mariangela Di Fiore. Kategori: BEST ITALIAN CUISINE

Sunnheten på bordet  av Niels Christian Geelmuyden og René Zografos. Kategori: HEALTH AND NUTRITION, FOR THE PUBLIC

Vi gratulerer så mye, og krysser fingrene for internasjonal seier!

Kontakter

Bilder

Gourmand 2016
Gourmand 2016
Last ned bilde

Om Cappelen Damm AS

Cappelen Damm AS
Cappelen Damm AS
Akersgata 47/49
0180 Oslo

21 61 65 00http://www.cappelendamm.no

Cappelen Damm er Norges største forlag. Forlaget utvikler, formidler, selger og distribuerer kunnskap, kultur og leseopplevelser til voksne og barn. Utgivelsesprogrammet karakteriseres av bredde og mangfold med mer enn 1500 nye utgivelser årlig.

Les mer om Cappelen Damm | Nett-TV | Podcast | YouTube

Følg saker fra Cappelen Damm AS

Registrer deg med din epostadresse under for å få de nyeste sakene fra Cappelen Damm AS på epost fortløpende. Du kan melde deg av når som helst.

Siste saker fra Cappelen Damm AS

I vårt presserom finner du alle våre siste saker, kontaktpersoner, bilder, dokumenter og annen relevant informasjon om oss.

Besøk vårt presserom