TV 2

Disse kjendisene vil finne kjærligheten på TV 2

Del

I nysatsingen «Kjendis søker kjæreste» på TV 2 skal vi følge Ida Fladen, Lilli Bendriss, Dennis Vareide, Glenn Jensen og Frank Løke i søken etter en kjæreste.

- Jeg er med på dette fordi jeg faktisk trenger det. Nå MÅ jeg på date, nå har jeg ikke noen unnskyldning lengre, sier Ida Fladen.

I «Kjendis søker kjæreste» blir vi med når fem kjente single skal prøve å finne ekte kjærlighet. Nå håper de at mange sender inn en søknad til programmet.

- Jeg trives i forhold, og er egentlig en typisk kjærestegutt, men vet kanskje ikke helt hva jeg trenger i et forhold. Jeg ser etter ei som er eventyrlysten, men ikke for eventyrlysten. Ikke ei som må jogge hver morgen, det blir for mye, men gjerne ei som jeg kan være aktiv med. Jeg er utrolig spent. Superduperdrømmen er at jeg får megamatch, sier Dennis Vareide.

Gjennom høsten skal kjendisene få hjelp av venner og eksperter til å treffe noen som kan passe for dem. I «Kjendis søker kjæreste», som kommer på TV 2 våren 2019, får vi følge kjendisene på dater, i søken på en kjæreste. De som har lyst til å date en av kjendisene finner søknadsskjema på tv2.no. Utvelgelsen av potensielle kandidater skjer i samarbeid med psykolog og samlivsekspert, Frode Thuen. 

- Som kjendis møter man forventninger fra andre på hvem og hvordan man er, som det gjerne kan være vanskelig å leve opp til. Eller man kan føle seg presset inn i en rolle hvor man ikke egentlig kan være seg selv. Og det er nødvendigvis ikke et godt utgangspunkt for å finne seg en kjæreste, sier Thuen.

Programredaktør Jarle Nakken hadde ideen til programmet i TV 2.

- Jeg fikk ideen til konseptet «Kjendis søker kjæreste» da jeg ble klar over at veldig mange kjendiser er single til tross for at de er populære og ettertraktede. Det må være vanskelig for kjendiser å vite om den oppmerksomheten de får er fordi de er kjendiser, eller om de blir anerkjent for den de er. I dette konseptet hjelper vi kjendisene å møte potensielle kjærester, sortere tankene og bli utfordret av en samlivsekspert og venner på hva de burde se etter i en potensiell kjæreste, sier Nakken.

Kjendisene som søker kjæreste er:

*Lilli Bendriss (72)

Liilli Bendriss fra Hareid på Sunnmøre er kjent fra «Åndenes Makt» på TVNorge. Nå ser hun etter en mann med stor M.

- Jeg møter mange kvinner på min egen alder som mener livet er over. Jeg håper å kunne inspirere og få disse kvinnene til å forstå at vi også kan være aktuelle i voksen alder. Jeg er kvinne og jeg må ha en mann med stor M. Jeg må føle meg som en dronning ved hans side!, sier Bendriss.

*Ida Fladen (32)

Ida Fladen har vært programleder i både NRK og TV 2, og har for tiden en av Norges mest populære podcaster, «Ida med hjertet i hånden».

- Jeg er veldig god på fest, men jeg er elendig på flørting. Når jeg blir med på dette programmet er det fordi jeg faktisk trenger det. Nå MÅ jeg på date, nå har jeg ikke noen unnskyldning lengre, sier Fladen.

*Glenn Jensen (31)

Glenn Jensen er tidligere ishockeyspiller og har vært med i «Iskrigerne» på TV 2 Zebra

- Det er uvant for meg å snakke om følelser. Jeg synes det er skikkelig vanskelig!, sier Jensen.

- Jeg liker jenter som ikke tar seg selv så høytidelig og som ikke bruker for mye tid på utseendet sitt, sier Jensen

*Dennis Vareide (28)

YouTuber Dennis Vareide fra Bamble i Telemark er kjent fra duoen «Prebz og Dennis». Nå er han klar for å finne kjærligheten.

- Har alltid håpet at den rette bare skal ramle inn døren, men det skjer jo ikke. Man må jo ut og lete selv, sier Vareide.

- Jeg ser etter noen som er eventyrlysten, men ikke for eventyrlysten. Ikke ei som må jogge hver morgen, det blir for mye, men gjerne ei som jeg kan være aktiv med, sier Vareide.

- Jeg er utrolig spent. Superduperdrømmen er at jeg får megamatch, legger han til.

*Frank Løke (38)

Frank Løke er tidligere håndballspiller og har spilt nærmere 200 landskamper for Norge. For tiden er han også aktuell i «Skal vi danse». 

- Det jeg trenger er en skikkelig grepa dame som er snill og har humor. Også hjelper det om du har en bra rumpe, sier Løke.

- Jeg håper å finne ei dame som har lyst til å være med meg på eventyr. Ei som ikke er redd for en utfordring!, legger Løke til.

Kontakter

Bilder

Om TV 2

TV 2
TV 2
Lars Hilles gate 30
5020 Bergen

02255http://www.tv2.no

Dette er TV 2

TV 2 er Norges største kommersielle tv-kanal, og er en del av mediehuset TV 2 som står bak en rekke etablerte merkevarer som TV 2 Nyhetskanalen, TV 2 Zebra, TV 2 Livsstil, TV 2 Sportskanalen, TV 2 Humor, TV 2 Sumo, TV2.no, TV 2 Mobil og TV 2 Skole.

TV 2 er en del av Egmont, som er et av Nordens største mediekonsern med 6600 ansatte og aktivitet i 30 land. TV 2s eier Egmont er en stiftelse, der deler årlig ut over 100 millioner kroner til et bedre liv for barn og unge. Egmont står bak mer enn 700 magasiner, forlag, Klikk.no, Nordisk Film, kinodrift, samt flere deleide selskaper.

Følg saker fra TV 2

Registrer deg med din epostadresse under for å få de nyeste sakene fra TV 2 på epost fortløpende. Du kan melde deg av når som helst.

Siste saker fra TV 2

I vårt presserom finner du alle våre siste saker, kontaktpersoner, bilder, dokumenter og annen relevant informasjon om oss.

Besøk vårt presserom