LO

Diskuterer fremtiden for norsk petroleum

Del

Hvor går norsk petroleumsnæring? Hvor sikker er norsk sokkel? Disse og mange andre tema diskuteres når aktørene i petroleumsnæringen møtes på LOs olje- og gasskonferanse.

13. og 14. november kommer LO-leder Hans-Christian Gabrielsen, olje- og energiminister Kjell-Børge Freiberg, sjef for norsk sokkel i Equinor Arne Sigve Nylund, oljedirektør Bente Nyland og arbeids- og sosialminister Anniken Hauglie og mange flere til Scandic Ørnen i Bergen.

Konferansen er en viktig møteplass for hele petroleumsnæringen. Her møtes tillitsvalgte, verneombud, politikere, myndigheter, partene i arbeidslivet og bedriftene for å diskutere felles muligheter og utfordringer.

Hele konferansen er åpen for pressen!

Mer informasjon her:

https://www.lo.no/politikk/Naringspolitikk/Kalender-naringspolitikk/LOs-olje-og-gasskonferanse/

Kontakter

Om LO

LO
LO
Torggata 12
0181 Oslo

23 06 10 00http://www.lo.no

Landsorganisasjonen i Norge (LO) er Norges største lønnstakerorganisasjon. Over 920 000 medlemmer er organisert i fagforbund som er tilsluttet LO. Av de LO-organiserte er 50 prosent kvinner.

Følg saker fra LO

Registrer deg med din epostadresse under for å få de nyeste sakene fra LO på epost fortløpende. Du kan melde deg av når som helst.

Siste saker fra LO

I vårt presserom finner du alle våre siste saker, kontaktpersoner, bilder, dokumenter og annen relevant informasjon om oss.

Besøk vårt presserom