Canal Digital satellitt

Discovery truer med å slukke sine TV-kanaler

Del

Discovery har i dag varslet at Canal Digitals kunder kan miste deres tv-kanaler i løpet av kort tid. Dersom de pågående forhandlingene mellom Canal Digital og Discovery Networks mislykkes vil ikke Canal Digital ha rettigheter til å distribuere TVNorge og de andre Discovery-kanalene til sine kunder i Norge. Det er ca. en million kunder som i så fall vil bli rammet av dette i Norge fra 1. februar 2016.

De siste månedene har Canal Digital forhandlet for å prøve å komme fram til en avtale uten å lykkes så langt. Canal Digital har allerede strukket seg meget langt i sitt tilbud, men Discovery har kommet med helt urimelige priskrav for sine kanaler.

Canal Digital forhandler på vegne sine kunder for å ivareta at de får et best mulig tv- og underholdningstilbud til en fornuftig pris. Canal Digital ønsker å få på plass en avtale med Discovery så fort som overhode mulig, uten at det skal resultere i store prisøkninger for kundene. 

I tillegg til dette har Canal Digital bedt Discovery om en forlengelse av den nåværende avtalen slik at man får mer tid til å forhandle før skjermene eventuelt går i svart, men dette har Discovery avslått. Vi er overrasket og skuffet over at Discovery nå er villig til å la dette gå utover våre kunder og deres tv-tilbud.

Kontakter

Scott Engebrigtsen
Kommunikasjonsdirektør Canal Digital AS
Tlf. 900 43 484

Kenneth Tjønndal Pettersen
Kommunikasjonsdirektør Canal Digital Norge
Tlf. 982 57 555

Om Canal Digital satellitt

Canal Digital satellitt
Canal Digital satellitt
Snarøyveien 30
1331 FORNEBU

67 89 00 00http://www.canaldigital.no/

Følg saker fra Canal Digital satellitt

Registrer deg med din epostadresse under for å få de nyeste sakene fra Canal Digital satellitt på epost fortløpende. Du kan melde deg av når som helst.

Siste saker fra Canal Digital satellitt

I vårt presserom finner du alle våre siste saker, kontaktpersoner, bilder, dokumenter og annen relevant informasjon om oss.

Besøk vårt presserom