TINE SATINE SA

Digital løsning gjør dugnaden enklere

Del

Norge er et dugnadsland. Vi stiller som fotball- og håndball trenere for barna våre, vi organiserer parkering, har rollen som både arrangør, selger og kakebaker på barn og barnebarns arrangementer. Det er ofte omfattende logistikk og planlegging som skal til for å få til et vellykket arrangement, i tillegg er det tidkrevende. Derfor har TINE gjennom konseptet Smart Idrettsmat lansert en arrangementsplanlegger som skal gjøre det enklere for både foreldre, idrettslag og foreninger å organisere smartere når det gjelder både mat og logistikk.

Utfordringen ligger i logistikken
Stadig flere idrettslag ønsker seg en sunnere idrettskiosk. Vi ønsker at aktive barn og unge skal ha muligheten til å velge riktig påfyll når de er på cup eller trening. Dette er det egentlig bred enighet om, men det har vist seg vanskelig å gjennomføre i praksis.

– Vi ser at de fleste idrettskiosker drives på dugnad. Arbeidslister, oppskrifter og menyer til idrettskiosken bli ofte distribuert mellom foreldre som stensiler og excelark på print. Endringer tar derfor lang tid, eller forsvinner på veien. Vi ønsker å bidra til å gjøre dette enklere for alle ildsjeler der ute, forteller Ann-Kristin Syversen, sponsorsjef i TINE

TINE lanserte i 2017 konseptet Smart Idrettsmat som skal gjøre det enklere å drive idrettskiosk og bestille inn mat til arrangementer, samt å inspirere til å servere mer variert mat i idrettskiosken.

– Smart Idrettsmat tilbudet ble tatt veldig godt imot av idrettslagene og inntjeningen økte for de som innførte dette, men vi oppdaget at det var en del utfordringer når det kom til logistikken på dugnadssiden. Derfor bestemte vi oss for å løse denne utfordringen både for klubbene, men også for foreldrene, og det er bakgrunnen for utviklingen av Smart planlegger. Det er et fleksibelt organiseringsverktøy for nett og mobil, for enklere å organisere arrangementet og dugnader, avslutter Syversen.

Smart og gratis
– Dugnad utgjør en svært viktig ressurs for idrettslagene våre, og er helt avgjørende for at medlemmene skal kunne få et aktivitetstilbud. Dugnadsånden er viktig å ta vare på fordi den gir følelse av samhold og bidrar til idrettslagets aktiviteter. Vi heier på alle tiltak som kan frigjøre tid på organiseringen, som kan bidra til både økt inntjening for klubbene, gi et mer variert utvalg i kioskene og som i tillegg er gratis. TINE Smart Planlegger er et eksempel på det, sier idrettspresident Tom Tvedt.

Smart Planleggeren finner du ved å gå inn på www.smartplanlegger.no

Nøkkelord

Kontakter

For mer informasjon ta kontakt med:
TINE SA ved prosjektleder Nina Elvestad på tlf. 988 69 987
Eller TINE pressevakt på tlf. 482 30 994

Bilder

Lenker

Om TINE SA

TINE SA
TINE SA
Lakkegata 23
0187 Oslo

03080http://www.tine.no

TINE SA er et næringsmiddelkonsern som foredler rene og naturlige råvarer til god og sunn mat. Morselskapet TINE SA er et samvirkeselskap som eies av melkeprodusenter som leverer melk til selskapet. På den måten skaper TINE verdier i et nært samspill mellom norsk natur, landbruk og marked.

Følg saker fra TINE SA

Registrer deg med din epostadresse under for å få de nyeste sakene fra TINE SA på epost fortløpende. Du kan melde deg av når som helst.

Siste saker fra TINE SA

I vårt presserom finner du alle våre siste saker, kontaktpersoner, bilder, dokumenter og annen relevant informasjon om oss.

Besøk vårt presserom