Thon Hotels

Det skjer noe hos Thon

Del

Selv med tursekken full av erfaringer, stopper ikke Olav Thon opp. Nye topper skal bestiges. Nå tar han opp kampen i et hardt konkurranseutsatt hotellmarked med ny storsatsning.

”Stillstand er tilbakegang. Hos oss står ingenting stille,” sier Olav Thon.

Thon Hotels er ekspansive og innovative, og tar en sterkere posisjon i markedet. Hotellmarkedet er i stadig utvikling, og vi satser på design, teknologi og matopplevelser. Men selve kjernen i hotelleveransen er besøksopplevelsen. Thon Hotels har derfor hatt omfattende investeringer for å fornye og forskjønne hotellene slik at vi kan gi gjesten den aller beste hotellopplevelsen.

Ansvaret for den store designutviklingen er det Sissel Berdal Haga, Designansvarlig i Olav Thon Gruppen, som står bak. I en årrekke har hun jobbet med å modernisere hotellene, og Berdal Hagas visjon er å skape en levende atmosfære gjennom bevisst bruk av farger. ”Jeg er ikke i tvil om at farger skaper glede. Selve kjernen i designet er modig fargebruk, og gjester skal stråle opp når de besøker Thon Hotels,” sier Berdal Haga.

Kontakter

Bilder

Om Thon Hotels

Thon Hotels
Stenersgata 2
0105 Oslo

+47 23 08 00 00https://www.thonhotels.no/

Thon Hotels er en av Norges største hotellkjeder, og er en del av Olav Thon Gruppen. I Norge finnes ca. 70 hoteller, 8 i Brussel og 1 i Rotterdam. Thon Hotels har over 2,6 millioner gjestedøgn i løpet av et år. Vi er medlem av verdens største allianse av uavhengige hotellkjeder, Global Hotel Alliance (GHA).

Følg saker fra Thon Hotels

Registrer deg med din epostadresse under for å få de nyeste sakene fra Thon Hotels på epost fortløpende. Du kan melde deg av når som helst.

Siste saker fra Thon Hotels

I vårt presserom finner du alle våre siste saker, kontaktpersoner, bilder, dokumenter og annen relevant informasjon om oss.

Besøk vårt presserom