Egmont Publishing

Det neste Fantomet kan bli en kvinne!

Del

Fantomet ble lansert i amerikanske aviser i 1936, i norske A-magasinet i 1939 og som hovedserie i eget blad i 1964. I flere år er det blitt spekulert på hvordan fremtiden vil arte seg for Fantomet-legenden, om det blir en ny generasjon. Spekulasjonene har fortsatt etter at tvillingene Kit og Heloise kom til. I Fantomet nr. 9 begynner eventyret som kan gi et svar på spørsmålet «Hvem blir det neste Fantomet»?

I Fantomet nr. 9/2016 begynner en føljetong der handlingen har tatt et hopp fremover i tid. Med det 21. Fantomet i rekken ute av bildet er det opp til hans barn å føre Fantomet-vervet videre. Og det kan altså bli Heloise – en kvinne – som blir det neste Fantomet.

Det var Fantomets skaper Lee Falk som fant på Heloise, og dermed åpnet for muligheten for et kvinnelig Fantomet. Uansett kan man i hvert fall ikke gå ut fra at Heloise vil avstå fra å overta Fantomet-vervet uten diskusjon. Hun er oppvokst i jungelen og er minst like godt trent for oppgaven som sin bror.

Så hvem som til slutt overtar Fantomet-drakten og hodeskalleringen gjenstår å se. Mulig-heten er også til stede for at de to arvtakerne samarbeider, men veien dit er lang. Når eventyret tar fatt, er Kit og Heloise alt annet enn gode venner, og begge anser seg for å være den som er best egnet. 

Spørsmål om utgivelsen og leseeksemplarer kan rettes til: 
Hege Høiby tlf: 97512401
e-post: Hege.hoiby@egmont.com

Eller Kjetil Johnsen, tlf: 95756168
e-post: Kjetil.Johnsrn@egmont.com

Nøkkelord

Kontakter

Bilder

Om Egmont Publishing

Egmont Publishing
Egmont Publishing
Nydalsveien 12
0441 Oslo

+47 22 77 20 00http://www.egmontpublishing.no

Egmont Publishing er Norges største utgiver av blader, magasiner, tegneserier og digitale tjenester til voksne, barn og unge. Selskapet har også investeringer i e-handel og digitalbyråer, og utgir over hundre kjente merkevarer. Egmont Publishing er en del av Egmont - et av Nordens største mediekonsern med 6200 ansatte og aktivitet i 30 land. Egmont står bak mer enn 700 magasiner, tegneserier, Klikk.no, TV 2, Nordisk Film og kinodrift. Egmont er en stiftelse som omsetter for 14,5 milliarder NOK og deler årlig ut over 120 millioner kroner til et bedre liv for barn og unge.

Følg saker fra Egmont Publishing

Registrer deg med din epostadresse under for å få de nyeste sakene fra Egmont Publishing på epost fortløpende. Du kan melde deg av når som helst.

Siste saker fra Egmont Publishing

I vårt presserom finner du alle våre siste saker, kontaktpersoner, bilder, dokumenter og annen relevant informasjon om oss.

Besøk vårt presserom