Opplysningskontoret for brød og korn

Det du trenger om julebakst – lett tilgjengelig, variert og gratis

Del
Opplysningskontoret for brød og korn har et stort og rikt innholdsbibliotek om julebakst - til fri av benyttelse for redaksjonell bruk. Vi har de tradisjonelle julekakene, de eksotiske julekakene, de enkle julekakene, de imponerende julekakene, ja gode oppskrifter på de fleste av julens kaker og brød.
Dette trenger du å ha i skapet til julebaksten i hus. https://brodogkorn.no/fakta/basisingredienser-til-jul/
Dette trenger du å ha i skapet til julebaksten i hus. https://brodogkorn.no/fakta/basisingredienser-til-jul/

Vi har masse tips til bakelogistikk og forberedelser, julebakeverksted, hvordan oppbevare julekakene best mulig, mv.

Og vi stiller gjerne opp og gir kommentarer og intervjuer dersom det er behov for å gjøre sakene med personlig og levende.

Bruk gjerne våre julesider «Alle kan bake litt til jul»: https://brodogkorn.no/kampanje/julekaker/

Noen høydepunkter fra biblioteket:

De gode tipsene til pepperkakehuset: 8 hemmelige triks som gjør at du lykkes
(https://brodogkorn.no/fakta/pepperkakehus-trinn-trinn/)

Kombinerer julebaksten med venninnetreff: Vi fikk bli med barndomsvenninnene fra Nesodden på deres faste førjulstradisjon
(https://brodogkorn.no/fakta/tar-julebaksten-med-venninnegjengen/)

Barnas syv slag: Disse julekakene passer best når du har små assistenter på kjøkkenet
(https://brodogkorn.no/fakta/barnas-syv-slag/)

Én deig – syv slag: Julebakst i rekordfart!
(https://brodogkorn.no/oppskrift/en-deig-7-slag-julekaker/)

Slik oppbevares julekakene: Det er ikke alle som trives i boks
(https://brodogkorn.no/fakta/oppbevare-julekaker/)

Bilder kan fritt lastes ned fra bildearkivet vårt: https://brodogkorn.no/bildearkiv/

Og kontakt meg gjerne på mobil 952 89 666 eller e-post torunn@brodogkorn.no

Nøkkelord

Kontakter

Bilder

Dette trenger du å ha i skapet til julebaksten i hus. https://brodogkorn.no/fakta/basisingredienser-til-jul/
Dette trenger du å ha i skapet til julebaksten i hus. https://brodogkorn.no/fakta/basisingredienser-til-jul/
Last ned bilde
De gode tipsene til pepperkakehuset (https://brodogkorn.no/fakta/pepperkakehus-trinn-trinn/)
De gode tipsene til pepperkakehuset (https://brodogkorn.no/fakta/pepperkakehus-trinn-trinn/)
Last ned bilde
Hvordan oppbevares julekakene best? (https://brodogkorn.no/fakta/oppbevare-julekaker/)
Hvordan oppbevares julekakene best? (https://brodogkorn.no/fakta/oppbevare-julekaker/)
Last ned bilde
Torunn Nordbø, daglig leder i Opplysningskontoret for brød og korn baker julekake - julebrød.
Torunn Nordbø, daglig leder i Opplysningskontoret for brød og korn baker julekake - julebrød.
Last ned bilde
Last ned bilde

Om Opplysningskontoret for brød og korn

Opplysningskontoret for brød og korn
Opplysningskontoret for brød og korn
Lørenveien 40
0585 Oslo

952 89 666http://www.brodogkorn.no

Opplysningskontoret for brød og korn (OBK) ble etablert høsten 2007 for å drive merkenøytral opplysningsvirksomhet på vegne av alle aktørene i verdikjeden. Formålet er å øke kunnskapen om, og fremme forbruket av, korn, mel, brød og andre bakervarer hos forbrukerne og andre målgrupper.

OBK har som mål å øke kunnskapen om hvor viktig sunne bakervarer og kornprodukter er i det daglige kostholdet. OBK forholder seg alltid til de til enhver tid gjeldende offentlige kostholdsråd.

Bildearkivet til Opplysningskontoret for brød og korn

Følg pressemeldinger fra Opplysningskontoret for brød og korn

Registrer deg med din e-postadresse under for å få de nyeste sakene fra Opplysningskontoret for brød og korn på e-post fortløpende. Du kan melde deg av når som helst.

Siste pressemeldinger fra Opplysningskontoret for brød og korn

I vårt presserom finner du alle våre siste pressemeldinger, kontaktpersoner, bilder, dokumenter og annen relevant informasjon om oss.

Besøk vårt presserom
HiddenA line styled icon from Orion Icon Library.Eye