Sony Music Norway

dePresno slipper EP'en "Forever" i dag!

Del

dePresno er 20 år og blir for tiden omtalt som en av de mest spennende nykommerne fra Bergen. Til tross for sin unge alder reflekterer dePresno over de store spørsmål i livet - tid, kjærlighet og menneskers plass i samfunnet. Slik sett holder han seg innenfor samme lyriske tradisjoner som både Leonard Cohen, Paul Simon og Tim Buckley. Men verden er ikke lenger den samme og det bærer låtene til den unge bergenseren preg av.

Artwork
Artwork

I midten av august slapp dePresno singelen «Hide and Seek» som siden har ligget på blant annet B-listen til NRK P3, gått #94 på radiolista i Norge i tillegg til #200 i Tyskland. «Hide and Seek» fremførte han på høstens første Lindmo-sending, og låten har nå snart 1 millioner streams på Spotify.

I tillegg til at AURORA har lagt sin elsk på bergenseren og hatt han som support på flere av hennes konserter i år, har dePresno også spilt på bransjefestivaler i inn -og utland. Blant dem, By:Larm, The Great Escape i UK og nå i september spilte han for et fullsatt konsertlokale under Reeperbahn Festival i Hamburg.

Debut-EP’en «Forever» slippes i dag, 14.oktober.

Spotify: http://spoti.fi/2e2LmXQ
TIDAL:  http://bit.ly/2dYFf5x
iTunes: http://apple.co/2ed8dfC

Traclist:
01 Stranger in Disguise
02 Hide and Seek
03 Souvenir
04 Forever

Her kan du se dePresno live i 2016
18/10  Frankfurt - supporting AURORA            
19/10  Utrecht - supporting AURORA
21/10  Brussels - supporting AURORA
26/10  Berlin - supporting Bear's Den
27/10  Munich - supporting Bear's Den
28/10  Zurich - supporting Bear's Den
17/11  Oslo       
29/11  Bergen - Bergen Live Sessions

Nøkkelord

Kontakter

Bilder

Artwork
Artwork
Last ned bilde
Photo credit: Bent Rene Synnevåg
Photo credit: Bent Rene Synnevåg
Last ned bilde

Om Sony Music Norway

Sony Music Norway
Sony Music Norway
Gjerdrums vei 10A
0484 Oslo

+47 22 88 00 00http://www.sonymusic.no

Vi er Norges ledende plateselskap, og representerer et bredt spekter av aktive internasjonale og norske artister, i tillegg til en omfattende katalog av stor musikkhistorisk betydning, kvalitet og innflytelse.

I Sony Music Entertainment Norway respekterer og beundrer vi våre artister og vi er stolte av å kunne representere og støtte deres visjoner og kreative tiltak. Vi er 40 ansatte som medvirker til å skape et vekstgrunnlag som fremmer musikkens utvikling og som skaper det gode arbeidsmiljøet som kjennetegner oss som virksomhet.

Sony Music Entertainment Norway A/S utgir bl.a. Beyoncé, The Chainsmokers, Kygo, Alan Walker, Maria Mena, Camila Cabello, Khalid, Future, Calvin Harris, CLMD, Marcus & Martinus, Miley Cyrus, Justin Timberlake, Katastrofe, EMIR, Amanda Delara, Foo Fighters, P!nk m.fl.

Følg saker fra Sony Music Norway

Registrer deg med din epostadresse under for å få de nyeste sakene fra Sony Music Norway på epost fortløpende. Du kan melde deg av når som helst.

Siste saker fra Sony Music Norway

I vårt presserom finner du alle våre siste saker, kontaktpersoner, bilder, dokumenter og annen relevant informasjon om oss.

Besøk vårt presserom