Sony Music Norway

dePresno gjør seg klar for Norgesturné med slipp av ny EP

Del

dePresno avrunder sommeren med slipp av sin nye EP "The Last of The Romantics" og fortsetter høsten med en Norgesturné.

«Jeg innså at musikk ikke bare handler om å unnfange de hjerteskjærende situasjonene som er harde å gå gjennom… Det kan også handle om å fange komiske og morsomme øyeblikk også… Etter å ha reist mye rundt i forskjellige studioer og møtt mange fete og gøyale folk, så har jeg endt opp med å skrive mange morsomme låter… Det betyr ikke nødvendigvis at jeg har gått fra det å være emosjonell eller melankolsk - jeg prøver bare å berøre nye og forskjellige følelser. Og forhåpentligvis har jeg med The Last of the Romantics fanget en del av meg selv som jeg ikke har vist frem før…»

dePresno er ute med EP'n "The Last of The Romantics" i dag, hør den her: https://lnk.to/TheLastOfTheRomanticsEP 

dePresno slapp sin første singel fra EP'n, «Breathing», 23. juni, og fulgte senere opp med «Give Me Your Number». Siste singel ut fra EP’n, «Mr. Big», viser en lystigere side av dePresno og ble raskt listet på både P3, P1 og mP3, og går i tillegg i rotasjon på flere radiokanaler i Tyskland. På sine nye låter har dePresno tatt en ny vending kreativt og prøvd å ha det mest mulig gøy. Låtene har blitt skrevet i London, hvor han har jobbet med låtskrivere som Ian Dench (Beyonce & Shakira) og Alex Beitzke (James Arthur) før de har blitt ferdigstilt i Bergen av Askjell Solstrand & Simen Hope.

Se musikkvideoen til «Mr. Big» her: https://www.youtube.com/watch?v=wuHcBhTKDPw 

Etter et imponerende 2016 med viktige festivaler i inn- og utand, TV-opptredener og en finaleplass i P3’s «Urørt», kickstartet han 2017 med singelen «See You Soon». Låta ble valgt som «Ukas låt» på P3, og ble samtidig b-listet på både P3 og P1. Siden slippet av «See You Soon», har dePresno hatt sin første headliner-turné i Norge og i Tyskland, gjort VEVO dscvr sessions i Berlin og opptrådt på Gullruten.

Nå starter dePresno høsten med en ny EP og egen Norgesturné. 

Turnédatoer:

Torsdag 12. oktober - Tromsø, Driv

Fredag 13. oktober - Bodø, Sinus

Lørdag 14. oktober - Harstad, Ludo

Lørdag 28. oktober - Oslo, John Dee,

Fredag 3. november - Volda, Rokken

Fredag 10. november - Bergen, USF Verftet

Lørdag 11. november - Trondheim, Storsalen

Kontakter

Bilder

Om Sony Music Norway

Sony Music Norway
Sony Music Norway
Gjerdrums vei 10A
0484 Oslo

+47 22 88 00 00http://www.sonymusic.no

Vi er et av Norges ledende plateselskaper, og representerer et bredt spekter av aktive internasjonale og norske artister, samt en omfattende katalog av stor musikkhistorisk betydning, kvalitet og innflytelse.

I Sony Music Entertainment Norway respekterer og beundrer vi våre artister og vi er stolte av å kunne representere og støtte deres visjoner og kreative tiltak. Vi er 40 ansatte som medvirker til å skape det rette vekstgrunnlaget, som fremmer musikkens utvikling, og som skaper det gode arbeidsmiljøet som kjennetegner oss som virksomhet.

Sony Music Entertainment Norway A/S utgir bl.a. Beyoncé, Bruce Springsteen, Kygo, Maria Mena, Calvin Harris, One Direction, CLMD, Marcus & Martinus, Miley Cyrus, Violet Road, Emilie Nicolas, Justin Timberlake, Katastrofe, Foo Fighters, P!nk m.fl.

Følg saker fra Sony Music Norway

Registrer deg med din epostadresse under for å få de nyeste sakene fra Sony Music Norway på epost fortløpende. Du kan melde deg av når som helst.

Siste saker fra Sony Music Norway

THÅSTRÖM annonserer syv festivalspillinger - deriblant fire norske - sommeren 2018!7.12.2017 11:55Pressemelding

Sveriges største rockestjerne heter Thåström. Med en fortid i blant annet Ebba Grön og Imperiet har han vært høyaktuell i fire tiår, og han fortsetter kontinuerlig å utvikle sin patenterte Europablues til nye nivå. Med det kritikerroste albumet Centralmassivet i ryggen, og en høstturné som solgte nesten 100 000 billetter, annonserer han i dag syv festivalkonserter i Skandinavia til sommeren - blant dem hele fire norske.

CLMD slipper debutalbumet "Phases"!1.12.2017 06:00Pressemelding

«Phases» er det etterlengtede debutalbumet til et av de mest spennende navnene innenfor norsk electronica, CLMD. Albumet representerer på mange måter Martin Danielles personlige og musikalske utvikling gjennom de siste årene, og forteller historien om CLMDs forskjellige kreative «phaser» gjennom karrieren. Hvert spor markerer et øyeblikk eller en periode i Martins kunstneriske utvikling av CLMD, og albumet er slik sett en slags musikalsk journal av CLMDs reise på både godt og vondt.

I vårt presserom finner du alle våre siste saker, kontaktpersoner, bilder, dokumenter og annen relevant informasjon om oss.

Besøk vårt presserom