Sony Music Norway

dePresno er tilbake med sin nye singel "Breathing"!

Del

I dag, 23. juni, slipper dePresno låta «Breathing» som første singel fra en kommende EP.

«Denne skrev jeg sammen med Flo i London. Jeg landet i London veldig tidlig en morgen, var en smule bakfull og litt forbanna på alt. Jeg hørte på musikken til vennene mine i Hester V75 og de er ofte gjerne litt over-selvsikre i tekstene sine, som gjorde at jeg også hadde lyst til å skrive en låt som var litt mer egoistisk… Noen ganger er det jo viktig å ha seg en liten ego trip.» - dePresno

I august slapp dePresno singelen «Hide and Seek», som siden har ligget på blant annet B-listen til NRK P3, gått #94 på radiolista i Norge i tillegg til #200 i Tyskland. «Hide and Seek» fremførte han på fjorårets første Lindmo-sending, og fulgte opp i januar med «See You Soon». «See You Soon» ble ukas låt på P3 og B-lista på både P1 og P3.

I tillegg til at AURORA har lagt sin elsk på bergenseren og hatt ham som support på flere av hennes konserter rundt om Europa i år, har dePresno også spilt på bransjefestivaler i inn -og utland. Blant dem to fullsatte konserter under By:Larm, The Great Escape i UK og i september spilte han for et fullsatt konsertlokale under Reeperbahn Festival i Hamburg. Han spilte i høst også på John Dee i Oslo og overrasket Astrid S med en duett under årets P3 Gull.

Siden «See You Soon» slipp har dePresno hatt sin første headline turné i Tyskland og Norge, opptrådt på Gullruten og gjort VEVO DSCVR session i Berlin.

På sine nye låter har dePresno tatt en ny vending kreativt og prøvd å ha det mest mulig gøy. Låtene har blitt skrevet i London hvor han har jobbet med låtskrivere som Ian Dench (Beyonce & Shakira) og Alex Beitzke (James Arthur) før de har blitt ferdigstilt i Bergen av Askjell Solstrand & Simen Hope.

Hør låten Breathing her

Nøkkelord

Kontakter

Bilder

Last ned bilde
Photo credit: Martin Høye _ Made Management
Photo credit: Martin Høye _ Made Management
Last ned bilde

Om Sony Music Norway

Sony Music Norway
Sony Music Norway
Gjerdrums vei 10A
0484 Oslo

+47 22 88 00 00http://www.sonymusic.no

Vi er Norges ledende plateselskap, og representerer et bredt spekter av aktive internasjonale og norske artister, i tillegg til en omfattende katalog av stor musikkhistorisk betydning, kvalitet og innflytelse.

I Sony Music Entertainment Norway respekterer og beundrer vi våre artister og vi er stolte av å kunne representere og støtte deres visjoner og kreative tiltak. Vi er 40 ansatte som medvirker til å skape et vekstgrunnlag som fremmer musikkens utvikling og som skaper det gode arbeidsmiljøet som kjennetegner oss som virksomhet.

Sony Music Entertainment Norway A/S utgir bl.a. Beyoncé, The Chainsmokers, Kygo, Alan Walker, Maria Mena, Camila Cabello, Khalid, Future, Calvin Harris, CLMD, Marcus & Martinus, Miley Cyrus, Justin Timberlake, Katastrofe, EMIR, Amanda Delara, Foo Fighters, P!nk m.fl.

Følg saker fra Sony Music Norway

Registrer deg med din epostadresse under for å få de nyeste sakene fra Sony Music Norway på epost fortløpende. Du kan melde deg av når som helst.

Siste saker fra Sony Music Norway

I vårt presserom finner du alle våre siste saker, kontaktpersoner, bilder, dokumenter og annen relevant informasjon om oss.

Besøk vårt presserom