Deloitte

Deloitte med rekordår: 353 milliarder kroner i inntekter

Del

I midten av september kom Deloittes tall for finansåret 2018, fra 1. juni 2017 til 31. mai 2018. Årsres 353 milliarder i inntekter er en økning på 11,3 prosent, noe som tilsvarer nærmere 36 milliarder norske kroner.

- Finansåret 2018 var fantastisk for Deloitte. Vi fortsatte å skape verdi for klientene våre, for våre medarbeidere, og for samfunnet. Dette er et resultat av Deloittes jobb for å levere kvalitet, sier Punit Renjen, CEO for Deloitte Global, og legger til:

- De siste årene har vi investert mer i det vi opplever at klientene i de raskest voksende bransjene trenger. Samtidig har vi arbeidet mye med å levere med kvalitet på revisjon og innovasjon.

Bransjen Consumer and Industrial Products er den som står for størst vekst alene fra FY2017 til FY2018, med 10,6 milliarder kroner. EMEA-området (Europa, Midtøsten og Afrika) vokste med 15,9 prosent, Asia med 13,3 prosent og Amerika med åtte prosent.

Tjenesteoversikt

Audit and Assurance: Vokste med 7,7 prosent. I løpet av de siste fem årene har Deloitte investert i overkant av åtte milliarder kroner for å forbedre revisjonstjenestene.

Consulting: Vokste raskest av alle tjenester med 15,7 prosent. Over ti prosents økning i alle de tre kjerneområdene: Teknologi, Strategy & Operations og Human Capital.

Financial Advisory: Hadde en inntektsvekst på åtte prosent, med mange store M&A-avtaler som drivere bak veksten. Financial Advisorys team har vært med på noen av de største og mest komplekse granskingene, hvor de har levert analyse med digitale verktøy.

Risk Advisory: Vokste med 12 prosent, nest mest av tjenesteområdene. Cyber, Financial og Operational risk vokste alle raskt. GDPR var et av FY18's store temaer, og bidrag på dette området var viktig for Risk Advisorys vekst.

Tax & Legal: Hadde en inntektsvekst på 8,7 prosent. Tax og Legal leverer teknologi-drevne og globale løsninger for klienter med komplekse oppgaver i et stadig mer utfordrende og sammensatt landskap.

Økt vekst = Økt antall medarbeidere

Det var imidlertid ikke bare inntektsvekst i Deloitte i FY18. Med 286 000 mearbeidere ved utgangen av mai, vokste Deloitte med 8,4 prosent. Veksten skjer i alle Deloitte-land, men er sterkest i Asia med 11,6 prosent. Consulting er med 14,7 prosents økning det tjenesteområdet med høyest vekst i antallet medarbeidere.

I tillegg investeres det mer enn noen gang i sosiale tiltak. Gjennom Worldclass-prosjektet er målet å bidra til en bedre fremtid for 50 millioner mennesker innen 2030 ("50 million futures"). 

I FY18 bidro Deloitte blant annet som innovasjonspartner i UNLEASH, samt som partner i et prosjekt ved flyktningssenteret ved Universitet i Oxford for å regne ut det økonomiske potensialet ved innvandring til Europa. Deloitte gjennomførte også det som ble et prisvinnende tiltak i Great Barrier Reef i Australia.

- I kjernen av Deloittes forretningsmodell ligger en fundamental tro på at det å jobbe mot et mål, og det å levere kvalitet, vil utgjøre en forskjell for våre kklienter, våre medarbeidere og for samfunnet som en helhet. Det er gjennom vårt arbeid at vi bidrar til å bygge en mer rettferdig og bærekraftig verden, sier Punit Renjen.

Kontakter

Om Deloitte

Deloitte
Deloitte
Dronning Eufemias gate 14
0191 Oslo

+47 23 27 90 00http://www.deloitte.no

Deloitte er et markedsledende selskap som leverer revisjon, advokattjenester, finansiell rådgivning, risikoanalyser og konsulenttjenester. Vi etterstreber å hjelpe våre kunder realisere sine ambisjoner, skape en positiv forskjell i samfunnet, og utnytte potensialet i våre ansatte.

Vi arbeider for en rekke internasjonale selskaper og norske virksomheter innen alle deler av næringslivet, ideelle organisasjoner, idrett og kommunal- og statlig sektor. Hver klient har tilgang til et tverrfaglig team som kan trekke på erfarne medarbeidere og internasjonal kompetanse på tvers av industrier, sektorer og fagdisipliner. Gjennom dette er vi i stand til å bidra med dyp innsikt og kvalifiserte meninger om problemstillinger i daglig drift, så vel som innspill og vurderinger om fremtidige scenarier. Med 1380 ansatte ved 22 kontorer i Norge har vi kapasitet og kompetanse til å gjennomføre alle typer prosjekter. Vi bidrar til å skape resultater for våre klienter gjennom en strategisk tilnærming til utfordringer, med høy grad av praktisk gjennomføringsevne.

Følg saker fra Deloitte

Registrer deg med din epostadresse under for å få de nyeste sakene fra Deloitte på epost fortløpende. Du kan melde deg av når som helst.

Siste saker fra Deloitte

I vårt presserom finner du alle våre siste saker, kontaktpersoner, bilder, dokumenter og annen relevant informasjon om oss.

Besøk vårt presserom