Nets Branch Norway

De Regionale Helseforetakene velger Nets

Del

(Oslo, 19. april 2017) Sykehusinnkjøp HF har på vegne av de Regionale Helseforetakene valgt Nets som leverandør av kortinnløsning og betalingsterminaler. Dette innebærer at Nets skal levere betalingsterminaler og håndtere kortinnløsning av Visa- og MasterCard transaksjoner for alle offentlige sykehus og tilhørende enheter i hele landet.

Avtalene som nå er inngått kommer som følge av en offentlig anbudsforespørsel, og trådte i kraft fra 1. april 2017. Totalt vil det være mer enn 1000 betalingsterminaler fordelt på flere hundre steder. Avtalen har en varighet på fire år, med en opsjon på ytterligere ett pluss ett år.

– Driftssikre og effektive betalingsløsninger er viktig for sykehusene. Sammen med kravene til service og kvalitet i løsningene som Nets kunne tilby, var dette avgjørende i forhold til det valget vi tok, sier prosjektleder Cathrine Nilssen, hos Sykehusinnkjøp HF.
 
–  Vi er svært fornøyde og stolte av å bli valgt som leverandør til Helseforetakene i hele landet, og ser frem til ett godt samarbeid i årene fremover, sier kundeansvarlig Cecilie Kjær, hos Nets.

Første Regionale Helseforetak som er på plass under den nye avtalen er Helse Vest. Helse Nord, Helse Sør-Øst og Helse Midt-Norge skal alle være over på ny løsning i løpet av april og mai 2017.

Nets har tidligere levert terminaler med tilhørende tjenester til en del av de Regionale Helseforetakene. Avtalen som nå er inngått medfører en forlengelse og utvidelse av tidligere leveranser.

Nøkkelord

Kontakter

Stein-Arne Tjore, pressesjef for Nets i Norge, tlf. 915 39 846, e-post: satjo@nets.eu

Om Nets Branch Norway

Nets Branch Norway
Nets Branch Norway
Haavard Martinsensvei 54
0978 Oslo

https://www.nets.eu/no-nb/

Om Sykehusinnkjøp HF:
Sykehusinnkjøp HF ble stiftet 17. desember 2015. Selskapet skal ha strategisk og operativt ansvar for innkjøp i spesialisthelsetjenesten. Selskapets hovedkontor ligger i Vadsø og eies av Helse Sør-Øst RHF, Helse Nord RHF, Helse Midt-Norge RHF og Helse Vest RHF, hvorav eierandelene er på 25 prosent hver.

Om Nets:
Nets er spesialist på å styrke og drive utviklingen av digitale betalinger. Vi knytter banker, bedrifter og forbrukere sammen i et internasjonalt nettverk som legger til rette for digitale betalinger. Gjennom vår tilstedeværelse i hele det nordiske markedet, leverer vi en rekke kort- og kontobaserte tjenester samt betalingsløsninger for varehandelen.

Følg saker fra Nets Branch Norway

Registrer deg med din epostadresse under for å få de nyeste sakene fra Nets Branch Norway på epost fortløpende. Du kan melde deg av når som helst.

Siste saker fra Nets Branch Norway

I vårt presserom finner du alle våre siste saker, kontaktpersoner, bilder, dokumenter og annen relevant informasjon om oss.

Besøk vårt presserom