Danske Bank

Danske Bank kutter renten

Del

- Vi skal være konkurransedyktige for eksisterende og nye kunder, sier Trond F. Mellingsæter, country manager i Danske Bank i Norge.

Fallende pengemarkedsrenter som følge av Norges Banks rentekutt og et uttalt mål om vekst i det norske markedet er bakgrunnen for rentekuttet som innebærer at boliglånsrenten kuttes med inntil 0,25 prosentpoeng.

- Vi ser at rentekuttet fra Norges Bank også fører til fall i pengemarkedsrenten og dermed våre finansieringskostander. Dette ønsker vi også skal komme både nye og eksisterende kunder til gode, sier Trond F. Mellingsæter, country manager i Danske Bank i Norge.

Ny boliglånsrente til unge blir 2,25 % og vil med det være bankens beste rente til ordinære kunder.

For nye lånekunder får de nye rentesatsene virkning fra 28. september. For eksisterende lånekunder gjelder 11. november.

Kontakter

Om Danske Bank

Danske Bank
Danske Bank
Postboks 4700
7466 Trondheim

08540http://www.danskebank.no
Vi er banken for de gode person- og bedriftskundene. Vi tilbyr personlig rådgivning, god service og produkter tilpasset kundenes behov.

Følg saker fra Danske Bank

Registrer deg med din epostadresse under for å få de nyeste sakene fra Danske Bank på epost fortløpende. Du kan melde deg av når som helst.

Siste saker fra Danske Bank

I vårt presserom finner du alle våre siste saker, kontaktpersoner, bilder, dokumenter og annen relevant informasjon om oss.

Besøk vårt presserom