OBOS

Daglig leder for Construction City på plass

Del

Benedicte T.N. Økland (37) er ansatt som daglig leder for Construction City fra 1. september 2018. Hun kommer fra stillingen som myndighetskontakt i Telenor Norge og har tidligere vært rådgiver for konsernsjef Daniel Kjørberg Siraj og styresekretær i OBOS.

OBOS og AF Gruppen har etablert næringsklyngen Construction City. Ambisjonen er å bli et samlingspunkt og en drivkraft for innovasjon og konkurransekraft for norsk bygg-, anleggs- og eiendomsnæring. Næringsklyngen er i støpeskjeen og har allerede trukket til seg spennende samarbeidspartnere som Multiconsult ASA, DnB, Norsk Gjenvinning, GK, Sintef og StartupLab.

– Vi er svært glade for å få en kapasitet som Benedicte T.N. Økland til denne stillingen. Hun har bred bakgrunn fra politikk og næringsliv, i tillegg til god kjennskap til byggebransjen fra sin tid i OBOS. Benedicte tenker kreativt og offensivt, har stor arbeidskapasitet og vil være en drivende kraft i å utvikle næringsklyngen, sier konsernsjef i OBOS, Daniel Kjørberg Siraj.

– Dette er et helt unikt prosjekt i Norge, og noe jeg måtte si ja til. Jeg håper jeg kan bidra til at Construction City får realisert innovasjonspotensialet i bransjen gjennom mer kompetanse, utprøving og konkurransekraft, sier Benedicte T.N. Økland.

Benedicte T.N. Økland vil inngå i ledergruppen i divisjon for næringseiendom i OBOS.

Nøkkelord

Kontakter

Bilder

Om OBOS

OBOS
OBOS
PB 6666 St. Olavs plass
0129 Oslo

02333http://www.obos.no

OBOS BBL er en medlemsorganisasjon med over 450 000 medlemmer. Siden 1929 har vi skaffet våre medlemmer bolig, samt forvaltet disse på en trygg måte.

Følg saker fra OBOS

Registrer deg med din epostadresse under for å få de nyeste sakene fra OBOS på epost fortløpende. Du kan melde deg av når som helst.

Siste saker fra OBOS

I vårt presserom finner du alle våre siste saker, kontaktpersoner, bilder, dokumenter og annen relevant informasjon om oss.

Besøk vårt presserom