TUI Norge

Cuba – Dit «alle» skal før det er for sent

Del

Cuba er et karibisk øyrike fylt av salsamusikk, fargerike kolonihus, sigarfabrikker, sukkerrørplantasjer og en egen slitt sjarm som har forført nordmenn i mange år. Interessen har lenge vært stabil, men nå ser vi en eventyrlig økning i etterspørselen etter opplevelsesreiser til denne isolerte øyperlen.

TEMA Cuba
TEMA Cuba

- Cuba er hottere enn noen gang, og tilbakemeldingene fra våre kunder er at folk vil oppleve denne historiske skatten «før det er for sent», sier Nora Aspengren, Kommunikasjonsansvarlig i TEMA.

Økning på 146 %

TEMA arrangerer skreddersydde opplevelsesreiser til store deler av verden og har hatt Cuba som en viktig del av programmet i mange år.  Denne sesongen har etterspørselen etter Cuba økt med utrolige 146 % sammenlignet med samme tid i fjor, og flere av høstens reiser er allerede fullbooket.

- Jeg liker å beskrive Cuba som vidunderlig imperfekt, og det er akkurat den siden av Cuba våre gjester får oppleve når de reiser med oss.  Det kan hende du får kylling og erter til alle måltider, og det er få vestlige produkter å oppdrive, men det er jo nettopp derfor man reiser hit. Man vil ha noe man ikke får oppleve noe annet sted. Jeg skjønner godt at folk vil se det autentiske Cuba «før det er for sent», sier Stefan Maurbakken, Product Manager i TEMA.

TEMA har mer enn 17 avganger til Cuba fra Oslo neste høst. Pris fra 28.498,- per person .

Bilder: http://fritidsresor.citat.se/marketstore/press.jsp?PRESSID=0006186

Les mer om TEMAs Cuba-reiser her : http://www.tema.startour.no/reiser/Nord-Amerika/Cuba/Cuba--en-isolert-skjonnhet/ 

Nøkkelord

Kontakter

Bilder

Lenker

Om TUI Norge

TUI Norge
TUI Norge
Professor Kohtsvei 108
1368 Stabekk

08100http://www.tui.no

TUI Norge er i dag en del av TUI Nordic, og er med en markedsandel på 20 % den største aktøren på det nordiske reisemarkedet. TUI Norge ble etablert i 1973 og tilbyr pakkereiser, fly og cruise. Noen av våre mest populære reisemål er Kanariøyene, Hellas og Italia. TUI Nordic består av reisearrangørene TUI Norge, TUI Sverige, TUI Danmark, TUI Finland, flyselskapet TUI fly Nordic, Nazar og WonderCruises.

Følg saker fra TUI Norge

Registrer deg med din epostadresse under for å få de nyeste sakene fra TUI Norge på epost fortløpende. Du kan melde deg av når som helst.

Siste saker fra TUI Norge

I vårt presserom finner du alle våre siste saker, kontaktpersoner, bilder, dokumenter og annen relevant informasjon om oss.

Besøk vårt presserom