Coop Norge

Coop tilbakekaller Coop Sprudle

Del

Coop tilbakekaller Coop Sprudle etter at drikkevannsprodusenten Telemark Kildevann rapporterer om funn av parasitten giardia i Modalskilden.

Telemark Kildevann holder til i Fyresdal, og leverer vann til en rekke produsenter og leverandører av naturlig mineralvann, flaskevann, brus og saft, deriblant til Coop. 

Giardia er en tarminfeksjon forårsaket av parasitten Giardia lamblia. Parasitten gir diaré og magesmerter. De fleste som blir rammet av giardia blir bra uten behandling, men noen trenger medisiner for å bli friske.

- Kundene våre skal stole på at det de handler hos Coop skal være trygt, derfor har vi besluttet å trekke partiet fra våre butikker. Vi oppfordrer alle kunder som har kjøpt produktet om å levere det tilbake, slik at de kan få refundert pengene, sier kommunikasjonssjef Harald Kristiansen i Coop Norge.

- Vi har ikke mottatt rapporter fra kunder om at noen har blitt syke av å drikke vannet, sier han.

Tilbaketrekkingen gjelder følgende produkter:

Coop Sprudle Naturell, 1,5 liter
Coop Sprudle Sitron, 1,5 liter
Coop Sprudle Eple 1,5 liter
Coop Sprudle Bringebær & granateple, 1,5 liter

Kontakter

Bilder

Om Coop Norge

Coop Norge
Coop Norge
Østre Aker vei 264
0915 Oslo

https://www.coop.no

Coop er Norges nest største dagligvareaktør og driver i dag ca. 1 250 dagligvarebutikker innenfor seks kjedekonsepter: Obs, Extra, Coop Prix, Coop Mega, Coop Marked og Matkroken. I tillegg driver Coop ca. 120 byggevarehus i kjedene Obs BYGG og Coop Byggmix. Coop har også flere faghandelsprofiler i ulike bransjer, for eksempel elektro. Coop eies av kundene gjennom deres medlemskap i deres lokale samvirkelag. Coop har i dag 1,7 millioner medlemmer/medeiere. Samvirkelagene eier fellesorganisasjonen Coop Norge som administrerer og drifter alle fellesoppgaver for lagene.

Følg saker fra Coop Norge

Registrer deg med din epostadresse under for å få de nyeste sakene fra Coop Norge på epost fortløpende. Du kan melde deg av når som helst.

Siste saker fra Coop Norge

Flere norske menn enn kvinner ser det norske kvinnelandslaget kjempe om gull i Frankrike17.6.2019 10:43:07 CESTPressemelding

Halvparten av norske menn benker seg foran TV-en for å heie frem våre beste kvinner i det pågående fotball-VM i Frankrike. Det viser en undersøkelse utført av Norstat på vegne av Toppserie-sponsor Coop Prix ved oppstarten av gruppespillet. Likevel viser samme undersøkelse at det er en gjennomgående lav kjennskap til den hjemlige Toppserien og spillerne på landslaget. Coop Prix-sjef Ingjerd Vestengen vil nå slå et slag for å ta engasjementet rundt VM-sluttspillet videre til den norske Toppserien.

I vårt presserom finner du alle våre siste saker, kontaktpersoner, bilder, dokumenter og annen relevant informasjon om oss.

Besøk vårt presserom