Coop Norge

Coop kaller tilbake kjøtt- og karbonadedeig

Del

Coop har valgt å kalle tilbake kjøtt- og karbonadedeig av merket Coop som er produsert av Fatland Ølen.

- En rutinekontroll har avdekket mistanke om salmonella i en av våre deiger. Prøven er ikke enda bekreftet positiv, men vi velger å trekke alle produktene produsert samme dag av føre-var prinsippet til endelig svar foreligger. Kundene skal være trygge på den maten de kjøper hos Coop, så selv om det ikke medfører helsefare å spise produktene så lenge de er varmebehandlet slik det står på pakkene, ønsker vi likevel å være på den sikre siden og trekker derfor produktet fra alle våre butikker. Vi oppfordrer alle kunder som har kjøpt produktene med de spesifikke holdbarhetsdatoene om å levere det tilbake til butikk, slik at de kan få refundert pengene, sier kommunikasjonssjef Harald Kristiansen i Coop Norge.

De aktuelle produktene er nå fjernet fra butikkene.

Produktene det gjelder er produsert 19.08.2019:

Coop Karbonadedeig 400 g 10/krt, holdbarhet 06.09.2019

Coop Karbonadedeig 400 g 6/krt, holdbarthet 06.09.2019

Coop Kjøttdeig 400 g 10/krt, holdbarhet 06.09.2019

Coop Kjøttdeig 400 g 6/krt, holdbarhet 06.09.2019

Coop Svin Kjøttdeig 400 g, holdbarhet 02.09.2019

Coop Svin Karbonadedeig 400 g, holdbarhet 02.09.2019

Coop Kjøttdeig storfe og svin 17 %, holdbarhet 02.09.2019

Coop Lam kjøttdeig, holdbarhet 02.09.2019

Kontakter

Bilder

Om Coop Norge

Coop Norge
Coop Norge
Østre Aker vei 264
0915 Oslo

https://www.coop.no

Coop er Norges nest største dagligvareaktør og driver i dag ca. 1 250 dagligvarebutikker innenfor seks kjedekonsepter: Obs, Extra, Coop Prix, Coop Mega, Coop Marked og Matkroken. I tillegg driver Coop ca. 120 byggevarehus i kjedene Obs BYGG og Coop Byggmix. Coop har også flere faghandelsprofiler i ulike bransjer, for eksempel elektro. Coop eies av kundene gjennom deres medlemskap i deres lokale samvirkelag. Coop har i dag 1,7 millioner medlemmer/medeiere. Samvirkelagene eier fellesorganisasjonen Coop Norge som administrerer og drifter alle fellesoppgaver for lagene.

Følg saker fra Coop Norge

Registrer deg med din epostadresse under for å få de nyeste sakene fra Coop Norge på epost fortløpende. Du kan melde deg av når som helst.

Siste saker fra Coop Norge

Venter eksplosjon i salget av grillmat24.7.2019 08:00:00 CESTPressemelding

Aldri har grillmaten vært sunnere. Laks, ørret, kylling og scampi er alle på topplista over grillprodukter det selges mest av i Coops dagligvarebutikker. I tillegg har salget av vegetarburgere doblet seg. - Aldri før har vel grillmaten vært sunnere, sier kommunikasjonsjef Harald Kristiansen i Coop Norge. Grillkongene i Norge er fortsatt ganske tradisjonelle med grillfilet, grillribbe og sommerkoteletter som sikre klassikere, sammen med hamburger- og pølsebrød. - Men det er overraskende og gledelig at stadig flere og flere legger sunne produkter som fisk og kylling på grillen, sier Harald Kristiansen i Coop Norge. Burgere og pølser er fortsatt sikre vinnere, men fordi utvalget av ulike produkter er blitt større, forsvinner de fra topp 10-listen. Et produkt i kraftig vekst er Coops vegetarburgere. Disse ble lansert for tre år siden som en del av produktserien Coop Vegetardag, som har blitt ytterligere utvidet foran årets grillsesong. - Så langt i sommer har kundene våre, som er de som ei

I vårt presserom finner du alle våre siste saker, kontaktpersoner, bilder, dokumenter og annen relevant informasjon om oss.

Besøk vårt presserom