Coop Norge

Coop feirer Valentine med fruktige fristelser

Del

Søndag 14. februar feirer vi Valentine, kjærlighetens dag. Flere og flere markerer dagen, men man trenger ikke å kjøpe dyre gaver for å vise at man bryr seg om den nærmeste.

Jordbær i hjerteformet emballasje.
Jordbær i hjerteformet emballasje.

Hjerteformet beger med Jordbær
Til Valentine vil Coop selge 24 tonn med jordbær – i hjerteformet beger. Hjerteformede, rubinrøde og fulle av smak –jordbær gir deg den ultimate smaken av sommer og oser av kjærlighet. 
 

Hjerteformet pakke med Pink Lady-epler
For omkring femten år siden ga en epledyrker kona si en blomsterbukett til valentinsdagen som blomsterhandleren hadde pyntet med et Pink Lady-eple og en liten lapp med teksten: «Kjærlighetseple til å bite i, sammen». I år kommer Pink Lady i hjerteformet emballasje i Coops butikker. Coop regner med å selge to semitrailere med Pink Lady til Valentine.

Tips: Lag sjokoladefondue med eple og jordbær
Så enkelt - og så godt! Smelt melkesjokolade i vannbad. Rens jordbær og del opp epler. Dypp eple og jordbær i varm sjokolade og nyt det sammen med din kjære.

Nøkkelord

Bilder

Jordbær i hjerteformet emballasje.
Jordbær i hjerteformet emballasje.
Last ned bilde
Pink Lady, i hjerteformet emballasje.
Pink Lady, i hjerteformet emballasje.
Last ned bilde

Om Coop Norge

Coop Norge
Coop Norge
Østre Aker vei 264
0915 Oslo

https://www.coop.no

Coop er Norges nest største dagligvareaktør og driver i dag ca. 1.250 dagligvarebutikker innenfor seks kjedekonsepter: Obs!, Extra, Coop Prix, Coop Mega, Coop Marked, og Matkroken. I tillegg driver Coop ca 120 byggevarehus i kjedene Obs! Bygg, Extra Bygg og Coop Byggmix. Coop har også flere faghandelsprofiler i ulike bransjer, for eksempel elektro. Coop eies av kundene gjennom deres medlemskap i deres lokale samvirkelag. Coop har i dag 1,5 millioner medlemmer/medeiere. Samvirkelagene eier fellesorganisasjonen Coop Norge som administrerer og drifter alle fellesoppgaver for lagene.

Følg saker fra Coop Norge

Registrer deg med din epostadresse under for å få de nyeste sakene fra Coop Norge på epost fortløpende. Du kan melde deg av når som helst.

Siste saker fra Coop Norge

I vårt presserom finner du alle våre siste saker, kontaktpersoner, bilder, dokumenter og annen relevant informasjon om oss.

Besøk vårt presserom