Computas

Computas flytter til Akersgata

Del

Computas’ hovedkontor skal flytte ut av nåværende kontorlokaler på Lysaker Torg til Akersgata 35-39 i Oslo sentrum. Dette annonserte administrerende direktør Trond Eilertsen for selskapets 260 ansatte på et allmøte fredag 13.oktober 2017. Flyttingen skal skje allerede i august 2018.

Illustrasjon av Computas nye hovedkontor sett fra Egertorget
Illustrasjon av Computas nye hovedkontor sett fra Egertorget

Leiekontrakten på 7,5 år ble signert mellom Storebrand og Computas 11.oktober. Computas’ nye hovedkontor ligger på Egertorget og er for tiden under totalrenovering.Computas skal innta 4.-6.etasje i bygget, og vil med det bli byggets største leietaker.

- Flyttingen støtter vår vekststrategi for de neste årene, sier administrerende direktør Trond Eilertsen. Han viser til at det nye hovedkontoret vil kunne huse flere ansatte og være bedre tilrettelagt for kundearrangementer og faglige nettverkstreff.   

Sentral beliggenhet

Det nye hovedkontoret til Computas blir Stortingets nærmeste nabo.

- Mer sentral beliggenhet er vanskelig å finne. Man kjenner virkelig på en positiv, urban puls ved å bevege seg rundt i dette området, og det passer godt med den mentaliteten vi må ha når vi jobber i teknologibransjen, sier Eilertsen engasjert.

- Dessuten er det helt klart et strategisk grep at vi nå flytter nærmere flere av våre store, eksisterende kunder, spesielt innen offentlig sektor hvor vi har mange konsulenter fast stasjonert. Han nevner Politiet, UDI, NAV og Mattilsynet som eksempler.

Et hjem for alle i Computas

Også HR-direktør Christine Langbråthen peker på nærheten til Computas-konsulentene som et viktig argument for å flytte til Oslo sentrum. - Vi føler oss trygge på at både geografisk beliggenhet og måten vi tilrettelegger lokalene på innvendig vil skape en atmosfære som gjør at alle i Computas vil føle dette som et felles hjem. Vår ambisjon er å skape et moderne kontormiljø der det selvfølgelig skal være effektivt å jobbe, men der det også skal være lav terskel for å komme innom – for både kunder og ansatte.

Det etableres en moderne bedriftsrestaurant i byggets toppetasje, der man har direkte adgang til en spektakulær takterrasse med utsikt utover Oslos tak. Hun forteller at de ansatte allerede har døpt det nye hovedkontoret til “Computas-huset”.  

Grønnere hverdag

Bygget vil holde ypperste standard hva gjelder energisparende løsninger, og er et få bygninger i Oslo med “Breeam Very Good”-sertifisering. Langbråthen legger også til at Computas har gjort analyser internt som viser at flere ansatte vil kunne benytte kollektivtransport mellom hjem, arbeidsplass og utemøter når hovedkontoret flyttes til sentrum.

– Vi er naturligvis opptatt av at vårt fotavtrykk skal være så grønt som mulig, og det er flott hvis vi kan legge til rette for at flere ansatte kan la bilen stå i hverdagen, avslutter hun.

Flere flytter fra Lysaker

Computas har holdt til på Lysaker Torg 45 siden 2008. Her har selskapet blant annet delt lokaler med Microsoft Norge, som i 2016 også annonserte at de skal flytte fra Lysaker, nærmere bestemt til Bjørvika.

I tillegg til hovedkontoret, har Computas også kontorer i Stavanger og i Bucuresti i Romania.

Nøkkelord

Kontakter

Bilder

Illustrasjon av Computas nye hovedkontor sett fra Egertorget
Illustrasjon av Computas nye hovedkontor sett fra Egertorget
Last ned bilde
Det nye hovedkontoret vil få en av Oslo sentrums mest spektakulære takterrasser
Det nye hovedkontoret vil få en av Oslo sentrums mest spektakulære takterrasser
Last ned bilde
Administrerende direktør Trond Eilertsen annonserte flyttingen på et allmøte fredag 13.oktober.
Administrerende direktør Trond Eilertsen annonserte flyttingen på et allmøte fredag 13.oktober.
Last ned bilde

Om Computas

Computas
Computas
Akersgata 35
0158 Oslo

21 99 33 20https://www.computas.com

Computas er en norsk leverandør av IT-løsninger og rådgivningstjenester innen teknologisk innovasjon. Selskapet leverer verdiskapende og samfunnsnyttige løsninger til både offentlig og privat sektor, og har særlig spisskompetanse innenfor offentlig forvaltning, justis, tilsyn, helse, logistikk, olje og gass. Computas jobber med alt fra apper som redder liv og prisvinnende saksbehandlingsløsninger, til dataanalyse, kunstig intelligens og omfattende, skybaserte innovasjonsprosjekter. Selskapet er Google Cloud Premier Partner med Europas største Google Cloud-sertifiserte miljø, Atlassian Gold Partner og Microsoft Gold Partner.

Følg saker fra Computas

Registrer deg med din epostadresse under for å få de nyeste sakene fra Computas på epost fortløpende. Du kan melde deg av når som helst.

Siste saker fra Computas

I vårt presserom finner du alle våre siste saker, kontaktpersoner, bilder, dokumenter og annen relevant informasjon om oss.

Besøk vårt presserom