Sony Music Norway

Comet Kid sparker igang turné med en akustisk gavepakke!

Del

Livesensasjonen Comet Kid har turnert land og strand rundt med sin uptempo indierock i kjølvannet av deres siste utgivelse ”Halley”. Men, ved noen anledninger har bandet fått muligheten til å kle musikken i en akustisk drakt, og spille for dedikerte fans i mer intime settinger.

Artwork
Artwork

Tilbakemeldingene på disse konsertene har vært så gode, at vi bestemte oss for å prøve å spille inn en utgivelse med bare akustiske instrumenter”, sier Andreas Kjøll, vokalist i Comet Kid. ”Vi dro til det naturskjønne studioet Ocean Sound Recordings på Giske utenfor Ålesund, lot teipen gå og spilte i noen dager”.

Resultatet kan høres i dag, 17.november, Acoustic Sessions slippes via Sony Music Norway. Utgivelsen har seks spor, hvorav fem tidligere hits og en nyinnspilling, låten ”Little Lady”.

”Little Lady var et morsomt prosjekt for oss, der vi fikk muligheten til å lage en ny låt med et mer intimt uttrykk, og hvor hele bandet kan kore simultant, nesten et lite stykke Nashville oppe på den nord-vestnorske kysten”, ler Svein-Inge Bjørkedal, trommis og stolt innehaver av ny, rutete skjorte.

Comet Kid gjør et knippe akustiske konserter i forbindelse med utgivelsen:

17. nov – Litteraturhuset, Fredrikstad

18. nov – Rakkestad Kulturhus

19. nov – Kulturkirken Jakob, Oslo

24. nov – Byscenen, Trondheim

25. nov – Kvarteret, Bergen

26. nov – Cafe Stift, Lillehammer

10. des – Parkteatret, Oslo (Yngling, under 18-konsert)

Hør "Acoustic Sessions" her: https://lnk.to/CometKidAcousticSessions

Nøkkelord

Kontakter

Bilder

Artwork
Artwork
Last ned bilde
Photo credit: Calle Huth
Photo credit: Calle Huth
Last ned bilde

Om Sony Music Norway

Sony Music Norway
Sony Music Norway
Gjerdrums vei 10A
0484 Oslo

+47 22 88 00 00http://www.sonymusic.no

Vi er Norges ledende plateselskap, og representerer et bredt spekter av aktive internasjonale og norske artister, i tillegg til en omfattende katalog av stor musikkhistorisk betydning, kvalitet og innflytelse.

I Sony Music Entertainment Norway respekterer og beundrer vi våre artister og vi er stolte av å kunne representere og støtte deres visjoner og kreative tiltak. Vi er 40 ansatte som medvirker til å skape et vekstgrunnlag som fremmer musikkens utvikling og som skaper det gode arbeidsmiljøet som kjennetegner oss som virksomhet.

Sony Music Entertainment Norway A/S utgir bl.a. Beyoncé, The Chainsmokers, Kygo, Alan Walker, Maria Mena, Camila Cabello, Khalid, Future, Calvin Harris, CLMD, Marcus & Martinus, Miley Cyrus, Justin Timberlake, Katastrofe, EMIR, Amanda Delara, Foo Fighters, P!nk m.fl.

Følg saker fra Sony Music Norway

Registrer deg med din epostadresse under for å få de nyeste sakene fra Sony Music Norway på epost fortløpende. Du kan melde deg av når som helst.

Siste saker fra Sony Music Norway

I vårt presserom finner du alle våre siste saker, kontaktpersoner, bilder, dokumenter og annen relevant informasjon om oss.

Besøk vårt presserom