Coca-Cola European Partners Norge

Coca-Cola Norge velger ny norsk samarbeidspartner

Del

For første gang på flere år har Coca-Cola Norge inngått en fast samarbeidsavtale med et lokalt reklamebyrå. Framover er det norske ANTI som skal være med og utvikle flere av kampanjene til Coca-Cola sine merkevarer her til lands. Å løfte frem den gode smaken og valgmulighetene som Coca-Cola tilbyr blir et viktig fokusområde.

De siste årene har ikke Coca-Cola hatt en fast samarbeidsavtale med et norsk reklamebyrå, og det er i stor grad internasjonale reklamebyråer som har blitt brukt til Coca-Cola Norge sine lokale kampanjer. Fem byråer ble invitert til pitch, og konkurransen i toppen var tøff. Valget falt på ANTI, som vil jobbe tett med Coca-Cola Norge når lokale kampanjer skal rulles ut i tiden som kommer.

Høy kvalitet på bidragene
Det var høy kvalitet på bidragene fra de ulike byråene, men spesielt ANTI sitt syn på merkevarebygging gjorde at de skilte seg ut.

– Både markedet og markedsføringen har endret seg i raskt tempo de siste årene, og vi må tilpasse oss disse forandringene. ANTI leverte det lille ekstra som beviste at de er en god match for oss med tanke på hvordan vi ønsker å jobbe med våre merkevarer fremover. Nå ser vi virkelig frem mot et spennende samarbeid, sier Anne-Marit Ihlen, Franchise Marketing Manager i Coca-Cola Norge.

Å tenke nytt er også noe ANTI kommer til å fokusere på i arbeidet med Coca-Cola.

– Vi synes det er utrolig spennende at Coca-Cola har valgt ANTI og jeg tror det er vårt tankesett og hva vi står for, «a new type of interference», som har trigget dem til å velge oss. Med teamet hos Coca-Cola og teamet hos oss vet jeg vi skal klare å utfordre dem på en ny og annerledes måte, sier medgründer og administrerende direktør i ANTI, Kenneth Pedersen.

Ny merkevarestrategi med fokus på valgmuligheter
I januar lanserte Coca-Cola en ny global kampanje «Taste the feeling», og en ny «One brand» strategi, hvor de fire ulike Coca-Cola variantene nå er samlet under én og samme merkevare. Fokuset fremover vil være å løfte frem den gode smaken og valgmulighetene som Coca-Cola tilbyr, både med og uten sukker.

– Vi har mange spennende prosjekter på gang i 2016, og gleder oss til å utvikle og gjennomføre gode ideer sammen med ANTI fremover, avslutter Anne-Marit Ihlen hos Coca-Cola.


For mer informasjon

Nøkkelord

Bilder

Om Coca-Cola European Partners Norge

Coca-Cola European Partners Norge
Coca-Cola European Partners Norge
Robsrudskogen 5
1471 Lørenskog

+47 67 92 40 50http://www.coca-cola.no

Om Coca-Cola Company Norge og Coca-Cola European Partners Norge

The Coca-Cola Company (TCCC) er verdens ledende produsent av alkoholfrie drikkevarer. Oppskriften på Coca-Cola ble laget i 1886 av apotekeren John S. Pemberton i Atlanta, USA, og i Norge kom Coca-Cola på markedet i 1926. Coca-Cola Company Norge eier og leder merkevarene mens Coca-Cola European Partners Norge AS (CCEPN) har ansvaret for produksjon, salg og distribusjon av Coca-Cola i Norge. Coca-Cola European Partners Norge distribuerer også produktene til Monster Beverages. Fra produksjonsanlegget på Lørenskog, like utenfor Oslo, markedsføres og distribueres Coca-Cola®, Coca-Cola zero sugar®, Coca-Cola light®, Fanta®, Sprite®, Sprite zero® Urge, TAB X-tra®, Glaceau Smartwater®, bonaqua®, Adez®, fuzetea®, Honest®, Powerade®, Minute Maid®, Kuli®, CHAQWA®, Burn og Monster. Coca-Cola European Partners Norge har rundt 650 medarbeidere i Norge, og Coca-Cola Company Norge har i overkant av 10 ansatte.

Se www.coca-cola.no for mer informasjon.

Følg saker fra Coca-Cola European Partners Norge

Registrer deg med din epostadresse under for å få de nyeste sakene fra Coca-Cola European Partners Norge på epost fortløpende. Du kan melde deg av når som helst.

Siste saker fra Coca-Cola European Partners Norge

I vårt presserom finner du alle våre siste saker, kontaktpersoner, bilder, dokumenter og annen relevant informasjon om oss.

Besøk vårt presserom