Coca-Cola European Partners Norge

Coca-Cola lanserer plantebasert drikke i Norge

Del

Coca-Cola introduserer nå plantebasert drikke i Norge. Selskapet kaller det et skritt på veien mot å bli en totalleverandør av drikkevarer. Den nye drikken heter Adez, og er en smoothie i tre varianter – havre, mandel og kokosnøtt.

Det har gått et år siden Coca-Cola lanserte sin strategi om å bli en totalleverandør av drikke. Med dette signaliserte selskapet at de ikke lenger bare vil tilby de tradisjonelle brusmerkevarene, men ulike drikker for alle anledninger.  

Fokus på smak

Som et ledd i denne strategien lanserer Coca-Cola nå Adez, en plantebasert smoothie. Nyheten kommer i tre varianter – havre, mandel og kokosnøtt. Norge er tidlig ute med introduksjonen av Adez, som i Europa kun finnes i Spania og Storbritannia.

– Med dette tar vi steget over i en helt annen kategori enn hva folk normalt forbinder med Coca-Cola, sier Karen Huffman, Country Manager i Coca-Cola Norge.

– Vi er ivrige på å introdusere plantebasert drikke også til dem som kanskje ikke har drukket dette tidligere. Da er smak viktig. Det vi er best på er god smak, og arbeidet som er lagt ned i smaken er nok det som skiller Adez fra andre plantebaserte drikker: Havre-varianten smaker av jordbær og banan, mandel-varianten smaker mango og pasjonsfrukt, og kokosnøtt-varianten er smaksatt med bær, fortsetter Huffman. 

Mellommåltid på farten

Adez-drikkene har et næringsinnhold som passer mange som er på farten, og trenger påfyll av energi underveis.

– Adez er perfekt som påfyll når man er på farten, derfor vil Adez først og fremst være å finne på kiosker over hele landet. Disse plantebaserte drikkene har et balansert næringsinnhold, uten tilsatt sukker. Kaloriene kommer fra de naturlige ingrediensene, som fruktjuice, havre, mandel og kokos, sier Karen Huffmann.

Hun er spent på mottakelsen.

– Vi er opptatt av å imøtekomme behovene folk har i drikkemarkedet. Vi ser en sterk trend mot en sunnere livsstil, og at flere ønsker denne type produkter som for eksempel er laktosefrie. Vi er derfor både stolte og spente når vi nå beveger oss inn i denne kategorien, avslutter Karen Huffman, Country Manager i Coca-Cola Norge.

Nøkkelord

Bilder

Dokumenter

Om Coca-Cola European Partners Norge

Coca-Cola European Partners Norge
Coca-Cola European Partners Norge
Robsrudskogen 5
1471 Lørenskog

+47 67 92 40 50http://www.coca-cola.no

Om Coca-Cola Company Norge og Coca-Cola European Partners Norge

The Coca-Cola Company (TCCC) er verdens ledende produsent av alkoholfrie drikkevarer. Oppskriften på Coca-Cola ble laget i 1886 av apotekeren John S. Pemberton i Atlanta, USA, og i Norge kom Coca-Cola på markedet i 1926. Coca-Cola Company Norge eier og leder merkevarene mens Coca-Cola European Partners Norge AS (CCEPN) har ansvaret for produksjon, salg og distribusjon av Coca-Cola i Norge. Fra produksjonsanlegget på Lørenskog, like utenfor Oslo, markedsføres og distribueres Coca-Cola®, Coca-Cola uten sukker, Coca-Cola light®, Fanta®, Sprite®, Sprite zero®, Urge, TAB X-tra®, Glaceau Smartwater®, bonaqua®, Adez®, fuzetea®, Honest®, Powerade®, Minute Maid®, Kuli®, CHAQWA®. Coca-Cola European Partners Norge har i overkant av 600 ansatte i Norge, og Coca-Cola Company Norge har rundt 10 ansatte.

Se www.coca-cola.no for mer informasjon.

Følg saker fra Coca-Cola European Partners Norge

Registrer deg med din epostadresse under for å få de nyeste sakene fra Coca-Cola European Partners Norge på epost fortløpende. Du kan melde deg av når som helst.

Siste saker fra Coca-Cola European Partners Norge

I vårt presserom finner du alle våre siste saker, kontaktpersoner, bilder, dokumenter og annen relevant informasjon om oss.

Besøk vårt presserom