Coca-Cola European Partners Norge

Coca-Cola European Partners er anerkjent som global leder i internasjonal miljøkåring

Del

Coca-Cola European Partners (CCEP) har i dag blitt anerkjent som en global leder innen bærekraft og tildelt en posisjon på A-listen til 2018 CDP for klimaendringer og vannsikkerhet - for tredje år på rad.

Får A-score etter miljøprestasjoner

CDP gir store selskaper en score fra A til D som handler om klimaendringer, vannsikkerhet og avskoging, der lederne fremheves på prestisjetunge A-listen. I 2018 gjennømførte over 7000 selskaper selvstendig vurdering gjennom CDP - bare 2% av disse selskapene utgjør  A-listen

CCEP er en av bare 19 selskaper som fikk  A score for både klima og vann. Denne prestasjonen er en anerkjennelse av tiltak for å håndtere miljørisiko; kutte karbonutslipp; forbedre vannforvaltning og demonstrere beste praksis knyttet til miljøledelse - for eksempel å sette ambisiøse og relevante mål.

Coca-Cola European Partners vil levere en bærekraftig vekst

Joe Franses, Vice President for bærekraft i CCEP, sier: "Vi er kontinuerlig ute etter å drive forandring, og levere vekst på en ansvarlig og bærekraftig måte. Å score en A for både klima og vann, og bli anerkjent av CDP som en av verdens ledende bærekraftige virksomheter, er noe vi er stolte av."

"Rapporteringsstandarder viser ikke noe tegn til å stå stille som en følge av den økende hastigheten av globale miljøutfordringer, og dette resultatet er enda viktigere da CDP oppdaterte sin evalueringsmetode i 2018. Dette viser tydelig fremgangen vi gjør for å levere på våre bærekraftmål og utfordre oss selv som bedrift, ved å øke ambisjonsnivået."

"Vi har et stort ansvar for å sikre at vi tilpasser oss utviklingen og kontinuerlig forbedrer hele vår virksomhet med tanke på bærekraftsutfordringene. Vi har lang vei å gå, men jeg er sikker på at vi vil nå våre mål."

Denne posisjonen på CDP-listen følger CCEPs inkludering i Dow Jones Sustainability World og Europe Indices fra i fjor.

A-listen for klimaendringer og vannsikkerhet publiseres av CDP hvert år, sammen med en lignende liste for lederskap knyttet tilavskoging. Den komplette listen over selskaper som utgjør årets CDP Climate Change and Water Security, er tilgjengelig her, sammen med alle andre offentlige resultater: https://www.cdp.net/no/scores

Nøkkelord

Bilder

Om Coca-Cola European Partners Norge

Coca-Cola European Partners Norge
Coca-Cola European Partners Norge
Robsrudskogen 5
1471 Lørenskog

+47 67 92 40 50http://www.coca-cola.no

Om Coca-Cola Company Norge og Coca-Cola European Partners Norge

The Coca-Cola Company (TCCC) er verdens ledende produsent av alkoholfrie drikkevarer. Oppskriften på Coca-Cola ble laget i 1886 av apotekeren John S. Pemberton i Atlanta, USA, og i Norge kom Coca-Cola på markedet i 1926. Coca-Cola Company Norge eier og leder merkevarene mens Coca-Cola European Partners Norge AS (CCEPN) har ansvaret for produksjon, salg og distribusjon av Coca-Cola i Norge. Fra produksjonsanlegget på Lørenskog, like utenfor Oslo, markedsføres og distribueres Coca-Cola®, Coca-Cola uten sukker, Coca-Cola light®, Fanta®, Sprite®, Sprite zero®, Urge, TAB X-tra®, Glaceau Smartwater®, bonaqua®, Adez®, fuzetea®, Honest®, Powerade®, Minute Maid®, Kuli®, CHAQWA®. Coca-Cola European Partners Norge har i overkant av 600 ansatte i Norge, og Coca-Cola Company Norge har rundt 10 ansatte.

Se www.coca-cola.no for mer informasjon.

Følg saker fra Coca-Cola European Partners Norge

Registrer deg med din epostadresse under for å få de nyeste sakene fra Coca-Cola European Partners Norge på epost fortløpende. Du kan melde deg av når som helst.

Siste saker fra Coca-Cola European Partners Norge

I vårt presserom finner du alle våre siste saker, kontaktpersoner, bilder, dokumenter og annen relevant informasjon om oss.

Besøk vårt presserom