Sony Music Norway

CLMD slipper video til "Never Wanna Lose You"!

Del

Etter å ha passert en million streams på den allerede sertifiserte sommerhiten med Justine Skye og Jesper Jenset, slipper CLMD en cinematisk musikkvideoperle til singelen "Never Wanna Lose You". Den talentfulle og erfarne regissøren Frederic Esnault står bak musikkvideoen, og legger virkelig listen høyt for dette postapokalyptiske ravepartyet!

Se "Never Wanna Lose You" her!

På "Never Wanna Lose You" teamer CLMD opp med amerikanske Justine Skye - signert hos Roc Nation og kjennetegnes på sin sjelfulle stemme og motebevisste fremtoning - og norske Jesper Jenset, som eksploderte på den internasjonale musikkscenen med sin hitsingel "High" i 2016.

"The world is on the verge of collapse and the government has ordered the young to rebuild society.
All activities such as dancing and partying are strictly forbidden.
As a result, CLMD hosts illegal forest raves to keep the spirit alive.
But with government drones tracking your every move, it could quickly cost your life…"

Musikkvideoen til "Never Wanna Lose You" er ute på alle plattformer nå.

Nøkkelord

Kontakter

Bilder

Om Sony Music Norway

Sony Music Norway
Sony Music Norway
Gjerdrums vei 10A
0484 Oslo

+47 22 88 00 00http://www.sonymusic.no

Vi er Norges ledende plateselskap, og representerer et bredt spekter av aktive internasjonale og norske artister, i tillegg til en omfattende katalog av stor musikkhistorisk betydning, kvalitet og innflytelse.

I Sony Music Entertainment Norway respekterer og beundrer vi våre artister og vi er stolte av å kunne representere og støtte deres visjoner og kreative tiltak. Vi er 40 ansatte som medvirker til å skape et vekstgrunnlag som fremmer musikkens utvikling og som skaper det gode arbeidsmiljøet som kjennetegner oss som virksomhet.

Sony Music Entertainment Norway A/S utgir bl.a. Beyoncé, The Chainsmokers, Kygo, Alan Walker, Maria Mena, Camila Cabello, Khalid, Future, Calvin Harris, CLMD, Marcus & Martinus, Miley Cyrus, Justin Timberlake, Katastrofe, EMIR, Amanda Delara, Foo Fighters, P!nk m.fl.

Følg saker fra Sony Music Norway

Registrer deg med din epostadresse under for å få de nyeste sakene fra Sony Music Norway på epost fortløpende. Du kan melde deg av når som helst.

Siste saker fra Sony Music Norway

I vårt presserom finner du alle våre siste saker, kontaktpersoner, bilder, dokumenter og annen relevant informasjon om oss.

Besøk vårt presserom