Cappelen Damm AS

Claus Lundekvam aktuell med selvbiografi

Del

En hudløs og ærlig fotballbok Claus Lundekvams fotballkarriere er en suksesshistorie uten sidestykke like mye som livet etterpå er historien om en nedtur av de sjeldne. Fredag 28 august lanserer Cappelen Damm selvbiografien "En kamp til".

I sin selvbiografi forteller Lundekvam åpent om det rastløse livet som fotballspiller i verdens mest populære liga. Om tøffe kamper, på banen og i garderoben, om fuktige bussturer tilbake fra Old Trafford, om Gordon Strachans eksplosive raseri, om frykten for Michael Owen og Thierry Henry, og om det evig tilbakevendende slitet for å unngå nedrykk.

https://youtu.be/zy4Aru1oCas

Åpent publikumsarrangement
Tirsdag 1 september er det åpent publikumsarrangement på Vulkan Arena i Oslo, klokken 19:00 https://www.facebook.com/events/1891079654450822/
Claus Lundekvam intervjues her av redaktør i Bok365 og tidligere sportsanker i TV2, Atle Nielsen. Det blir også musikalsk innslag ved Ronnie MAG Larsen og venner fra The Margarets m.m.

Torsdag 3 september klokken 1900 blir det også publikumsarrangement på Litteraturhuset i Bergen. Her er det Davy Wathne som møter Claus Lundekvam til samtale på scenen.
http://www.litthusbergen.no/program/2015/09/maal-og-mening-030915/

Velkommen!

Kontakter

Om Cappelen Damm AS

Cappelen Damm AS
Cappelen Damm AS
Akersgata 47/49
0180 Oslo

21 61 65 00http://www.cappelendamm.no

Cappelen Damm er Norges største forlag. Forlaget utvikler, formidler, selger og distribuerer kunnskap, kultur og leseopplevelser til voksne og barn. Utgivelsesprogrammet karakteriseres av bredde og mangfold med mer enn 1500 nye utgivelser årlig.

Les mer om Cappelen Damm | Nett-TV | Podcast | YouTube

Følg saker fra Cappelen Damm AS

Registrer deg med din epostadresse under for å få de nyeste sakene fra Cappelen Damm AS på epost fortløpende. Du kan melde deg av når som helst.

Siste saker fra Cappelen Damm AS

I vårt presserom finner du alle våre siste saker, kontaktpersoner, bilder, dokumenter og annen relevant informasjon om oss.

Besøk vårt presserom