Circle K Norge

Circle K-stasjoner over hele landet konkurrerer om å samle inn mest til Rosa Sløyfe

Del

Over seks år har Circle K-stasjonene i Norge samlet inn mer enn 18 millioner kroner til Rosa Sløyfe-aksjonen. I oktober går aksjonen av stabelen for sjuende gang.

Denne gjengen ved Circle K Lura er klare til å bidra igjen i årets Rosa Sløyfe-aksjon. Foto: Privat
Denne gjengen ved Circle K Lura er klare til å bidra igjen i årets Rosa Sløyfe-aksjon. Foto: Privat

I fjor var det Circle K Strandtorget på Lillehammer som samlet inn mest penger til Rosa Sløyfe-aksjonen. Året før var det Circle K Breivika i Tromsø som kom på topp. Kampen om å komme på innsamlingstoppen er tøff – selv om norgessjef Christoffer Sundby understreker at det er en vennskapelig konkurranse.

– Samtidig som vi gjør det enkelt for kundene våre å støtte en god sak, utløser den årlige aksjonen en herlig konkurranse mellom stasjonene våre over hele landet. Det er ekstra stor stas å være de som samler inn mest til Rosa Sløyfe. Med en slik konkurranseinnstilling kommer det inn enda mer penger til en god sak, sier han.

Rosa lys og BH-er
Sundby forteller at Rosa Sløyfe-aksjonen også gir stasjonsmedarbeiderne mulighet til å la kreativiteten blomstre. Tidligere år har stasjonene vært dekorert med alt fra rosa belysning og ballonger til BH-er og rosalakkerte sykler.

For sjuende året på rad er Circle K Norge en av hovedsamarbeidspartnerne til Kreftforeningens storaksjon, Rosa Sløyfe. De seks foregående kampanjene har gitt et samlet bidrag på over 18 millioner kroner til kampen mot brystkreft. Circle K-kundene har i flere år vært en av de største bidragsyterne i kampen mot brystkreft.

Kundene kan støtte årets aksjon ved å kjøpe alt fra bilvask og refleks til kaffe i rosa kopp og rosa spylervæske. Nytt av året er at stasjonene også skal selge rosa flasker med drikkevann.

Circle K Strandtorget samlet inn hele 96 300 kroner i 2017, og ble dermed fjorårets største bidragsyter til Rosa Sløyfe blant samtlige Circle K-stasjoner i Norge.

– Dette var målet vårt fra begynnelsen, og det er de ansatte som skal ha all ære for at vi fikk det til. De har stått på gjennom hele oktober, sa en kry stasjonsdriver Tomas Moen etter avsluttet kampanje i fjor.

På innsamlingstoppen

2017:

 1. Circle K Strandtorget: 96 300 kr
 2. Circle K Lura: 56 440 kr
 3. Circle K Elverum: 55 640 kr
 4. Circle K Dombås: 54 385 kr
 5. Circle K Åmot: 50 230 kr
 6. Circle K Vik: 47 848 kr
 7. Circle K E6-Dal: 47 545 kr
 8. Circle K Revetal: 46 200 kr
 9. Circle K E6 Berger: 45 800 kr
 10. Circle K E6-Minnesund: 45 450 kr 

2016:

 1. Circle K Breivika: 88 250 kr
 2. Circle K Forus: 76 700 kr
 3. Circle K Tunga: 54 250 kr
 4. Circle K Strandtorget: 44 050 kr
 5. Circle K Fjellhamar: 42 750 kr
 6. Circle K Elverum: 40 750 kr
 7. Circle K Fagernes: Narvik – 37 350 kr
 8. Circle K Byåsen: 36 400 kr
 9. Circle K Viken: 33 650 kr
 10. Circle K Rosten: 33 050 kr

Nøkkelord

Kontakter

Bilder

Denne gjengen ved Circle K Lura er klare til å bidra igjen i årets Rosa Sløyfe-aksjon. Foto: Privat
Denne gjengen ved Circle K Lura er klare til å bidra igjen i årets Rosa Sløyfe-aksjon. Foto: Privat
Last ned bilde
Last ned bilde

Om Circle K Norge

Circle K Norge
Circle K Norge
Schweigaards gate 16
0191 Oslo

https://www.circlek.no/

Circle K Norge driver 473 drivstoffutsalg i Norge, 304 av dem er fullservice bensinstasjoner langs veien som tilbyr drivstoff, bilvask, kaffe og mat. Vi er også drivstoffgrossist og har en rekke terminaler og depoter som forsyner stasjoner og kunder i hele Norge. Ca. 3 000 personer jobber på våre kontorer og stasjoner over hele landet.

Circle K Norge er en del av Alimentation Couche-Tard Inc. («Couche-Tard») som er en verdensledende aktør innen drivstoff og detaljhandel med hovedkvarter i Laval, Canada.

Vi het tidligere Statoil Fuel & Retail Norge AS, men endret selskapsnavn til Circle K Norge i april 2016. Statoil-stasjonene i Norge blir merket om til Circle K fra mai 2016 til mai 2017 i forbindelse med at Couche-Tard samler alle sine convenience-virksomheter under det globale merkenavnet Circle K.

Servicekontoret for Circle K Norge ligger i Oslo.

Følg saker fra Circle K Norge

Registrer deg med din epostadresse under for å få de nyeste sakene fra Circle K Norge på epost fortløpende. Du kan melde deg av når som helst.

Siste saker fra Circle K Norge

I vårt presserom finner du alle våre siste saker, kontaktpersoner, bilder, dokumenter og annen relevant informasjon om oss.

Besøk vårt presserom