CHC Helicopter Service

CHC HS toppsjef Arne Roland tilgjengelig fredag klokken 15.00

Del

Kommenterer Havarikommisjonens foreløpige rapport

Etter Statens Havarikommisjons fremleggelse av sin foreløpige rapport fredag 28. apri klokka 13.00, er CHC HS toppsjef Arne Roland tilgjengelig for pressen på selskapets hovedkontor på Sola fra klokka 15.00. Han vil også være tilgjengelig for intervjuer på telefon. 

Kontakter

Elisabeth Skarsbø Moen, rådgiver i Zynk Communikcation & Leadership
Tlf: +47 9133 5103
Epost: esm@zynk.no

Om CHC Helicopter Service

CHC Helicopter Service
CHC Helicopter Service
Flyplassvegen 250
4055 Stavanger Lufthavn

http://no.chc.ca/

Følg saker fra CHC Helicopter Service

Registrer deg med din epostadresse under for å få de nyeste sakene fra CHC Helicopter Service på epost fortløpende. Du kan melde deg av når som helst.

Siste saker fra CHC Helicopter Service

Solid og grundig fra Statoil23.9.2016 13:30Pressemelding

Statoil har i dag bekreftet at de vil fortsette det grundige og solide sikkerhetsarbeidet de er kjent for, og vi ser fram til det videre samarbeidet. - Vi deler Statoils beskrivelse av virkeligheten for helikoptersikkerhet på norsk sokkel og deres ambisjoner om å styrke den videre, sier administrerende direktør i CHC Arne Roland. Statoil la i formiddag fram sin granskingsrapport etter ulykken. Ulykkeshelikopteret, som styrtet utenfor Turøy 29. april, hadde elleve passasjerer og to piloter ombord. Alle tretten omkom. - De som mistet sine kjære i ulykken, vil aldri få dem tilbake. Tapet og savnet deres vil vedvare. Men som ledere i denne bransjen er vi forpliktet til å stoppe opp ved slike hendelser og gjøre det vi kan for å sørge for at det ikke skjer igjen. Statoil har i dag vist at de tar dette arbeidet på det største alvor. Det gjør vi også. - Nå skal vi sette oss inn i hele rapporten, men basert på konklusjonene og fremleggelsen av rapporten har Statoil gått grundig til verks i sin

I vårt presserom finner du alle våre siste saker, kontaktpersoner, bilder, dokumenter og annen relevant informasjon om oss.

Besøk vårt presserom