CHC Helicopter Service

CHC forlenger sitt 50 år lange samarbeid med Point Resources AS med tre nye år

Del

STAVANGER, NORGE, 7. november 2018 – CHC Group har signert en tre års kontrakt med Point Resources AS, som innebærer at de skal levere flytjenester til selskapets operasjoner på Blader, Ringhorne og Jotun.

-       Vi har samarbeidet med Point Resources i mer enn 50 år. Første oppdrag for dem var i 1966, sier Mark Abbey, regionsdirektør for CHC i Europa, Midtøsten og Afrika (EMEA).

-       Et så langt samarbeid viser tillitt til tjenesten som vårt norske team leverer. Dette arbeidet gjør at vi holder posisjonen som en av de ledende helikopterleverandørene i Norge, og setter oss i stand til å videreutvikle vår luftfartserfaring som støtter olje- og gasskunder på norsk kontinentalsokkel. Vår ambisjon er å fortsette å utvikle teknologien og tjenestene våre for å imøtekomme deres behov på best mulig måte, sier Abbey.

Den nye kontrakten løper ut 2021. CHC tilbyr et dedikert Sikorsky s-92 helikopter til denne operasjonen, som skal ha base på Sola og fly rundt ti turer i uken.

-       CHC har en stolt historie som tilbyder av trygg og pålitelig transport til en rekke ulike kunder i EMEA, sier Karl Fessendsen, administrerende direktør i CHC Helicopter.

-       Vi er opptatt av å føre historien vår i regionen videre innen offshore flyvninger, søk- og redningstjenester og øvrig transport så langt vest som til Irland, så langt sør som til Ekvatorial-Guinea, og så langt øst som til Kasakhstan, sier Fessenden.

Kontakter

Elisabeth Skarsbø Moen, kommunikasjonsrådgiver i Zynk AS
Mobil: +47 913 35 103
Epost: esm@zynk.no

Om CHC Helicopter Service

CHC Helicopter Service
CHC Helicopter Service
Flyplassvegen 250
4055 Stavanger Lufthavn

http://no.chc.ca/

I mer enn 70 år har CHC Helicopter sørget for trygg, pålitelig og kostnadseffektive helikoptertjenester i noen av de fjerneste og mest utfordrende områdene rundt i verden. CHC har utstrakt erfaring med å frakte kunder innenfor olje- og gassektoren, støtte søk- og redningstjenester og EMS-kontrakter, og tilby tjenester som vedlikehold, reparasjoner og overhaling. Vår dedikasjon til sikkerhet og omdømme for kvalitet og innovasjon hjelper kundene våre å nå lengre en hva de trodde var mulig. Besøk www.chcheli.com for mer informasjon.

Følg saker fra CHC Helicopter Service

Registrer deg med din epostadresse under for å få de nyeste sakene fra CHC Helicopter Service på epost fortløpende. Du kan melde deg av når som helst.

Siste saker fra CHC Helicopter Service

Solid og grundig fra Statoil23.9.2016 13:30Pressemelding

Statoil har i dag bekreftet at de vil fortsette det grundige og solide sikkerhetsarbeidet de er kjent for, og vi ser fram til det videre samarbeidet. - Vi deler Statoils beskrivelse av virkeligheten for helikoptersikkerhet på norsk sokkel og deres ambisjoner om å styrke den videre, sier administrerende direktør i CHC Arne Roland. Statoil la i formiddag fram sin granskingsrapport etter ulykken. Ulykkeshelikopteret, som styrtet utenfor Turøy 29. april, hadde elleve passasjerer og to piloter ombord. Alle tretten omkom. - De som mistet sine kjære i ulykken, vil aldri få dem tilbake. Tapet og savnet deres vil vedvare. Men som ledere i denne bransjen er vi forpliktet til å stoppe opp ved slike hendelser og gjøre det vi kan for å sørge for at det ikke skjer igjen. Statoil har i dag vist at de tar dette arbeidet på det største alvor. Det gjør vi også. - Nå skal vi sette oss inn i hele rapporten, men basert på konklusjonene og fremleggelsen av rapporten har Statoil gått grundig til verks i sin

I vårt presserom finner du alle våre siste saker, kontaktpersoner, bilder, dokumenter og annen relevant informasjon om oss.

Besøk vårt presserom