Ving Norge

Charternyhet fra Ving: Montenegro

Del

Sommeren 2018 kan du reise til vakre Montenegro med Norges største reisearrangør.

Dette er en spennende nyhet som jeg tror det norske publikum kommer til å ta vel imot. I tillegg til å ha fantastiske strender, en rik historie og veldig god mat, lokker Montenegro også med et prisnivå som generelt sett er lavere enn på de fleste andre reisemål i Middelhavet, sier informasjonssjef i Ving, Siri Røhr-Staff.

De tre reismålene Budva, Becici og Petrovac blir nyheter i Vings charterprogram, og sesongen i Montenegro blir fra slutten av mai til begynnelsen av oktober, på lik linje med sesongen i Kroatia. Og Montenegro har mye til felles med nabolandet.

– Ja, Montenegro har den samme vakre naturen, krystallklart badevann, bra utflukter mange koselige restauranter og barer. Dette er et reisemål som passer for både barnefamilier og for venner eller par som liker opplevelser, aktiviteter og severdigheter. Også den litt yngre målgruppen som er ute etter et bra uteliv finner det her, sier Røhr-Staff.

Budva, Becici og Petrovac
Vakre Budva er over 2500 år gammel, og i gamlebyen Stari Grad er det smale smug, vakre, små torg og mange barer og restauranter. Feriebyen har så mange som 35 strender, og hele åtte av dem er markert med blått flagg.

Becici, som ligger rett sør for Budva, er en badeby med en av Montenegros lengste strender. Herfra er det gangavstand til Budva. Langs den nesten to kilometer lange stranden går en livlig strandpromenade, og i bakgrunnen ligger de store fjellene og gir en vakker ramme til det hele.

Stranden spiller hovedrollen også på det sjarmerende feriestedet Petrovac. Der kan man tilbringe dagene med sol, bad og kanskje en lunsj på strandpromenaden, hvor det ligger mange barer, kaféer og restauranter.

Ving tilbyr rundt 15 ulike hotell på de tre reisemålene. Alt fra luksushotell med fem vinger, koselige familiehotell og leiligheter og hotell med bra beliggenhet.

Ving åpner salget for reiser til Montenegro i dag.

Fakta Montenegro:
Lokal tid: Norsk tid
Språk: Montenegrinsk. Noe engelsk i feriebyene
Valuta: EUR = Euro
Religion: 65 % av befolkningen er ortodokse kristne, 19 % muslimsk, 4 % romersk-katolsk, 2 % protestantisk, 10 % øvrige religioner
Høytider: 1. nyttårsdag, påskeuken, Arbeidernes dag 1/5, 1. juledag
Pass og visum: Med norsk pass får du et stempel i passet ved inn- og utreise av landet
Hovedstad: Podgorica
Areal og innbyggertall: Montenegro har et areal på 13 812 km² og ca. 650 000 innbyggere

Nøkkelord

Kontakter

Bilder

Om Ving Norge

Ving Norge
Ving Norge
Dronning Eufemiasgate 16
0191 Oslo

08888http://www.ving.no

Ving er Norges største reisearrangør med reiser til mer enn 170 reisemål i over 40 land. Ving arrangerer charterreiser, fleksible pakkereiser med rutefly, i tillegg til flybilletter og hotell for de som vil reise på egen hånd. Reisene selges via internett, telefon, i egne butikker samt utvalgte reisebyråer over hele landet.

Ving Norge AS har 89 ansatte og over 400 000 reisende årlig. Ving Norge AS inngår i det internasjonale reisekonsernet Thomas Cook Group plc som er børsnotert i London.

Følg saker fra Ving Norge

Registrer deg med din epostadresse under for å få de nyeste sakene fra Ving Norge på epost fortløpende. Du kan melde deg av når som helst.

Siste saker fra Ving Norge

Fem reisetrender for 201810.1.2018 08:50Pressemelding

Trend 1: Østre Middelhavet øker mest sommeren 2018 Sommeren 2018 blir en skikkelig Hellas-sommer. Hellas har alltid vært et populært reisemål for nordmenn, men sommeren 2018 blir ekstra bra. – Av våre gjester velger hele 35 prosent seg Hellas denne sommeren, og de aller fleste reiser til Rhodos og Kreta, sier informasjonssjef i Ving, Siri Røhr-Staff Flere nordmenn får også øynene opp for Kroatia, og landet har blitt et svært populært reisemål de siste årene. Kroatia er nå det tredje største ferielandet fra Norge med 8 prosent av totalkapasiteten. – Tyrkia har også hatt en kraftig oppgang. Vi ser en økning i markedet vårt på 70 prosent, og bestillingene tikker stadig inn. Det synes vi er svært gledelig. Jeg tror mange har savnet Tyrkia som reisemål, sier Siri Røhr-Staff. I tillegg til disse klassikerne på charter-programmet er Montenegro en nyhet hos Ving denne sommeren. – Montenegro er en spennende charter-nyhet som jeg tror det norske publikum kommer til å ta vel imot. Der er også pri

I vårt presserom finner du alle våre siste saker, kontaktpersoner, bilder, dokumenter og annen relevant informasjon om oss.

Besøk vårt presserom