Eniro

Campingen på Dokka er med i tet i nasjonal kåring – også i år

Del

Laftetunet Hytte og Fritidssenter på Dokka ligger foreløpig på en andreplass i kåringen av Norges Campingfavoritt 2017. I fjor var det campingplassen på Dokka som stakk av med seieren. Blant over tusen campingplasser i landet Laftetunet også i år nominert, og i innspurten av konkurransen er det kun Krøderen Camping som har fått flere stemmer.

Gule Sider kårer for tredje året på rad Norges campingfavoritt. I Norge finnes over 1000 campingplasser og nesten hver femte nordmann er på campingferie i Norge i sommer.  

I fjor var det campingplassen på Dokka som vant konkurransen og kunne titulere seg ”Norges Campingfavoritt 2016”. Nå i innspurten av årets kåring har derimot Krøderen Camping sneket seg forbi på oppløpet og ligger foreløpig an til å vinne.

- I Norge har alle et forhold til camping. Noen omtaler camping som «harry» mens andre elsker det og drar på campingferie hvert år. Mange har også funnet sin faste favorittcampingplass. Med kåringen "Min campingfavoritt" ønsker vi å fremme de lokale virksomhetene bak campingplassene, og å finne og hedre hele Norges campingfavoritt, sier Erik Neergaard, markedssjef i Gule Sider.

Rundt 250 campingplasser er så langt nominert og over 4500 stemmer har kommet inn fra campinggjester som vil løfte frem sin favoritt. Campingplasser som har mobilisert godt i årets konkurranse i tillegg til Laftetunet på Dokka er blant andre Vegset Camping på Snåsa, Aurdal Fjordcamping, Tornes Fjordcamping i Romsdal og Fagernes Campingpark. Øverst på topplisten finner vi Krøderen Camping – men det er få stemmer som skiller de to campingplassene i tet.

– Det er flott å se at så mange stemmer på sine campingfavoritter. Det lokale næringslivet er viktige for små lokalsamfunn, og det er nettopp disse vi ønsker å sette fokus på med denne kåringen. Nå håper jeg at alle som har en favoritt kaster seg på og gir sin stemme slik at vi kan kåre hele Norges campingfavoritt, sier Neergaard.

Avstemmingen går frem til 12. august, og du kan gi din stemme på mincampingfavoritt.no.

Foreløpig Topp 10 i kåringen av Norges campingfavoritt:

  1. Krøderen Camping AS
  2. Laftetunet Hytte og Fritidssenter, Dokka Camping
  3. Vegset Camping & Café
  4. Aurdal Fjordcamping og Hytter
  5. Tornes Fjordcamping
  6. Fagernes Campingpark
  7. Lødingen Bobilcamp as
  8. Larkollen Camping
  9. Sjodalen Hyttetun og Camping
  10. Hekshusstranda Camping

Nøkkelord

Kontakter

Bilder

Om Eniro

Eniro
Eniro
Langkaia 1
0150 Oslo

http://www.enirogroup.com

Eniro er den lokale guiden og den naturlige digitale markedsføringspartneren for bedrifter i Norden. Med den beste lokale kunnskapen og en digital produktportefølje inspirerer Eniro til lokale oppdagelser og får lokalsamfunn til å blomstre. Eniros data er tilgjengelig på Internett og mobile tjenester, og som nummeropplysningstjenester på telefon og sms. I Norge står Eniro bak søketjenestene Gule Sider og Proff.

Konsernet har rundt 1500 ansatte, og opererer i Norge, Sverige, Danmark, Finland og Polen. Selskapet er notert på Nasdaq Stockholm [ENRO] og har sitt hovedkontor i Stockholm. Mer om Eniro på enirogroup.com.

Følg saker fra Eniro

Registrer deg med din epostadresse under for å få de nyeste sakene fra Eniro på epost fortløpende. Du kan melde deg av når som helst.

Siste saker fra Eniro