Sony Music Norway

by:Larm-aktuelle Jesper Jenset slipper single

Del

Jesper Jenset slipper singelen "Blue Flag / Fun Things" fredag 1. mars, og spiller på Sentrum Scene i forbindelse med by:Larm-festivalen lørdag 2. mars.

«Våren e like rundt hjørnet, så i har lyst til å dele en leken låt for bekymringsløse, lange og lyse kvelda. Så her er Blue Flag / Fun Things.»

Jesper Jenset startet 2019 med å gi ut «Red Eyes», en sexy og fengende låt som viser utviklingen han er i som artist og låtskriver. 

Fredag 1. mars slipper han feelgood-låta «Blue Flag / Fun Things». En R’n’B inspirert pop-perle med et moderne lydbilde som feirer musikken Jesper vokste opp med såvel som musikken han lytter til i dag. 

«Legenda som Michael Jackson og Stevie Wonder e en del av mitt musikalske DNA på samme måte som hos artista som for eksempel Frank Ocean, Bruno Mars, Miguel og Kanye»
 sier Jesper «Og i ser ingen skam i å innrømme at i e påvirka av andres musikk. Det går ikkje an å lage popmusikk i et vakum.»

Jesper Jenset har allerede en formidabel merittliste, som inkluderer over 70 millioner streams og en haug spennende samarbeid som artist (H.E.R., Gromee, Lost Kings) og låtskriver (Unge Ferrari).
Men Moldenseren er fortsatt bare 21 og sier selv at han såvidt har begynt.

Og mars starter altså med «Blue Flag / Fun Things» - allerede listet på NRK P3, og tilgjengelig der du strømmer musikk fra 00:00 natt til fredag, og opptreden på musikkfestivalen by:Larm i Oslo 00:00 natt til søndag.

Kontakter

Bilder

Last ned bilde
Jesper Jenset (c) Eric Matthew Cannon @barecannon
Jesper Jenset (c) Eric Matthew Cannon @barecannon
Last ned bilde
Jesper Jenset (c) Eric Matthew Cannon @barecannon
Jesper Jenset (c) Eric Matthew Cannon @barecannon
Last ned bilde

Lenker

Om Sony Music Norway

Sony Music Norway
Sony Music Norway
Gjerdrums vei 10A
0484 Oslo

+47 22 88 00 00http://www.sonymusic.no

Vi er Norges ledende plateselskap, og representerer et bredt spekter av aktive internasjonale og norske artister, i tillegg til en omfattende katalog av stor musikkhistorisk betydning, kvalitet og innflytelse.

I Sony Music Entertainment Norway respekterer og beundrer vi våre artister og vi er stolte av å kunne representere og støtte deres visjoner og kreative tiltak. Vi er 40 ansatte som medvirker til å skape et vekstgrunnlag som fremmer musikkens utvikling og som skaper det gode arbeidsmiljøet som kjennetegner oss som virksomhet.

Sony Music Entertainment Norway A/S utgir bl.a. Beyoncé, Madcon, The Chainsmokers, Kygo, Alan Walker, Maria Mena, Camila Cabello, Khalid, Calvin Harris, Marcus & Martinus, Miley Cyrus, Justin Timberlake, Katastrofe, EMIR, Amanda Delara, Foo Fighters, Morgan Sulele, Ina Wroldsen, Hkeem, P!nk, Bruce Springsteen m.fl.

Følg saker fra Sony Music Norway

Registrer deg med din epostadresse under for å få de nyeste sakene fra Sony Music Norway på epost fortløpende. Du kan melde deg av når som helst.

Siste saker fra Sony Music Norway

I vårt presserom finner du alle våre siste saker, kontaktpersoner, bilder, dokumenter og annen relevant informasjon om oss.

Besøk vårt presserom