Universal Music Norge

by:Larm 2017 + Universal Music

Del

Det er endelig tid for årets by:Larm og programmet er krydret med artister fra Universal Music, i år som i fjor. Vi byr på mange gode acts fra inn- og utland og gleder oss stort til å se disse opptre.

EZZARI

Verkstedet Torsdag 2. Mars 20.00

John Dee Lørdag 4. Mars 21.00

Kun 18 år gammel har stjerneskuddet Ezzari fra Hauketo i Oslo skapt en hype rundt seg. Hans to uoffisielle remixer, «Blå lapper» og «Engler», har plassert han på kartet som et talent man skal se opp for i 2017. Ezzari er selve symbolet på en ny generasjon rappere med viktige ting på hjertet, og unggutten signerte nylig med Universal Music.

I 2016 opptrådte han på flere festivaler, og har blant annet varmet opp for Kaveh. På by:larm i 2017 får Ezzari selv føre skuta og gjør for første gang sitt egne show. Vi kan vente oss en solid presentasjon av en av Norges største musikalske talenter.

www.facebook.com/ezzari

www.instagram.com/adamezzari

BERNHOFT

Sentrum Scene Torsdag 2. Mars 23.00

Siden det definitive gjennombruddet med «Solidarity Breaks» i 2011, har Bernhoft opptrådt på bl.a. Nobelpriskonserten og Ellen DeGeneres Show, og høstet strålende konsertkritikker i Norge og utlandet. På merittlisten står også Spellemannspriser og Grammy-nominasjoner.

20. Januar ble Bernhofts nye EP «The Morning Comes» utgitt og samme kveld fylte han og bandet The Fashion Bruses Rockfeller. Det er nå mye som tyder på at det kan ventes en knallkonsert på årets by:Larm!

www.bernhoft.org

www.facebook.com/jarlebernhoft

www.twitter.com/bernhoft

KAJANDER

Rockefeller Torsdag 2. Mars 21.30

Verkstedet Lørdag 4. Mars 22.00

Med låten «E du den du vil vær?» fikk Kajander en pangstart på karrieren våren 2016, gjorde han til ukens Urørt og gikk inn på B-listen til P3. Den påfølgende sommeren gjennomførte han en omfattende turné, før Lofotværingen i høst signerte med Universal Music. Singelen «Når e du klar?» ble sluppet i November og Kajander ble igjen B-listet. Låten er soundtracket til årets sesong av TV2-serien «Bloggerne», og har nå ligget 11 uker på A-listen til NRK P1.

2017 er Kajander sitt år, og vi gleder oss!

www.kajandermusikk.no

www.facebook.com/kajandermusikk

www.twitter.com/kajander_artist

ASTRID S

Kulturkirken Jakob Torsdag 2. Mars 22.00

Hun har utmerket seg både nasjonalt og internasjonalt de siste årene. 20 år gamle Astrid S opplevde et fantastisk år i 2016 med sin debut-EP, utsolgte turnéer i USA og Europa, og attpåtil Spellemannprisen for Årets nykommer. Låtene hennes har strømmet voldsomme mengder i inn- og utland, med «Hurts So Good» i teten med 115 millioner avspillinger i Spotify alene. Det vil komme ny musikk fra Astrid S innen kort tid, men før det avsløres det at ungjenta fra Rennebu skal gjøre en eksklusiv og magisk konsert for de heldige som sikrer seg billett til Kulturkirken Jakob under by:Larm!

www.astridsofficial.com

www.facebook.com/AstridSOfficial

www.twitter.com/astridsofficial

www.instagram.com/astridsofficial

LINDA VIDALA

Verkstedet Torsdag 2. Mars 23.00

Rockefeller Lørdag 4. Mars 22.30

Linda Vidala er en rapper, sanger og produsent fra Oslo. I debutlåta «Emma» tar hun opp temaet rus, mens «Rist» handler om å riste det du har fått av Gud. «EMMA» ble sluppet i mai 2016 og har blitt godt motatt av både bransje og publikum. Låta har blitt spilt på radiokanaler som P1, P3 og NRJ. Videre har spillejobber på Oslo Pride, Musikkfest Oslo og Elvevillfestivalen fulgt opp. 

Linda Vidala er involvert i alle aspekter ved den musikalske prosessen – hun skriver sine egne sanger, produserer beats, spiller en rekke instrumenter og kjører sitt eget show fra A-Å.

www.lindavidala.com

www.facebook.com/lindavidala

www.twitter.com/lindavidala

CASHMERE CAT

Kulturkirken Jakob Lørdag 4. Mars 00.00

Cashmere Cat har de siste årene seilt frem som en av verdens mest ettertraktede produsenter og har jobbet med blant andre The Weeknd, Kanye West, Ariana Grande, Miguel, Tory Lanez og Charlie XCX. Han har i tillegg til dette sluppet to kritikerroste EP'er kalt «Mirror Maru» og «Wedding Bells EP».

I 2017 slipper Cashmere Cat det etterlengtede debutalbumet «Wild Love». På tittelsporet har han fått med seg selveste The Weeknd og han har også sluppet låtene «Trust Nobody» og «Throw Myself A Party». På førstnevnte har han fått med seg stjernene Selena Gomez og Tory Lanez, på sistnevnte bidrar Lanez, 2 Chainz og Starrah.

www.facebook.com/cashmerecatdog

www.twitter.com/cashmerecat

www.instagram.com/cashmerecat

OFF BLOOM (DK)

Ingensteds Fredag 3. Mars 20.00

Verkstedet Lørdag 4. Mars 23.00

«Falcon Eye» er første låt fra trioen siden de slapp EP’en «Love To Hate It», som gjorde at det anglo-danske bandet fikk en stor lytterskare internasjonalt. De siste månedene har bandet jobbet med ny musikk med spennende produsenter som Hudson Mohawke (Kanye West), 2 Inch Punch (Sam Smith, Years & Years) og Kid Harpoon (Florence & The Machine, James Bay, Haim). Bandet skal spille to konserter under årets by:Larm 3. og 4. mars. Oslo blir dermed et av stoppene på en omfattende turnérunde i Europa som inkluderer oppvarmingskonserter for LANY, Dua Lipa og Raye. 

www.offbloom.com

www.facebook.com/OffBloomMusic

www.twitter.com/offbloom

www.instagram.com/offbloom

SAVEUS (DK)

John Dee Torsdag 2. Mars 21.00

Krøsset Fredag 3. Mars 22.30

Etter å ha vunnet den danske versjonen av X-factor som 15-åring, dro SAVEUS seg ut av rampelyset og kom tilbake høsten 2015 da han fremførte singelen «Levitate Me» på det danske showet P3 Guld. Dette ble sett av 100 000 etter kun 24 timer og låta gikk raskt til #2 på Spotifys Global Viral chart. «Levitate Me» ble også en radiohit i Danmark og ble i tillegg listet på NRK P3 i Norge.

SAVEUS har også spilt på festivalen Eurosonic og Roskilde Festival, og endte 2016 med en utsolgt konsert på Store Vega i København, etter kun to singler. I januar ga han ut sin debut EP «Will Somebody Save Us». Noen husker nok også han imponerende show på Universal Musics showcase på by:Larm 2016, og det skal ikke forventes noe mindre i 2017!

www.facebook.com/saveusofficial

www.instagram.com/saveus

MAGGIE ROGERS (UK)

Sentrum Scene Fredag 3. Mars 23.00

Maggie Rogers gikk fra ukjent artist, til One To Watch hos VEVO og BBC Sound Of Music 2017 nominert på et halvt år. Mye på grunn av den virale videon av Pharrell Williams som blir så rørt av unge Maggie som spiller opp sin nye låt «Alaska» for han.

Etter dette ble hun signert til Capitol, og har nå sluppet fire låter som alle er med på hennes kommende EP «Now That The Light Is Fading». Alaska er for tiden P3 listet i i norden, og BBC radio 1 listet i UK. Maggie skriver og produserer alle låtene sine selv, og fredag 3. mars kommer hun til Norge for første gang for å opptre på Bylarm. Senere skal hun også spille på SXSW og Coachella, før hun slipper album til høsten.

www.maggierogers.com

www.facebook.com/MaggieRogers

HKEEM (OFF:LARM 2017)

Tilt Fredag 3. Mars 21.00

Hkeem har på kort tid vist seg å være en av de unge, lovende aritstene vi skal se opp for i 2017.19 år gamleAbdullhakim Hassanefra Stovnerhar bare rappet i ett år, men stortalentet har allerede rukket å slippe en rekke låter.«Svartings synspunkt», «Ekte», «Sakte, men sikkert» og «2016» er noen av låtene som den lovende rapperen har gitt ut ogopptrådt med i løpet av sin musikalske karriere.Hkeem harblant annetopptrådt på Kulturfest Tøyen i samarbeid med Miniøya, YLTV sitt 1-års-jubileum på Rockefeller, i Olavshallen i Trondheim og på festivaler på Kuben og Mortensrud. 

I 2017 signerte Hkeem til Universal Music og nå gleder hans seg til å gi ut ny musikk i tiden som kommer. 

www.facebook.com/hkeem2906

www.instagram.com/hkeem2906

Kontakter

Bilder

Last ned bilde
Foto: Akam1K3
Foto: Akam1K3
Last ned bilde
Foto: Marie Sjøvold
Foto: Marie Sjøvold
Last ned bilde
Foto: Terje Arntsen
Foto: Terje Arntsen
Last ned bilde
Last ned bilde
Last ned bilde
Last ned bilde
Last ned bilde
Foto: Daniel Hjort
Foto: Daniel Hjort
Last ned bilde
Foto: Stian Andersen
Foto: Stian Andersen
Last ned bilde
Foto: Nicole Nodland
Foto: Nicole Nodland
Last ned bilde

Dokumenter

Om Universal Music Norge

Universal Music Norge
Universal Music Norge
Drammensveien 88B
0271 Oslo

+47 22 54 14 00http://www.universalmusic.no

Universal Music AS er verdens, og Norges, største musikkselskap og representerer blant annet artister som U2, Rolling Stones, The Beatles, Justin Bieber, Taylor Swift, Lady Gaga, Katy Perry, Rihanna, The Weeknd, Broiler, Astrid S, Seeb, OMVR, Odd Nordstoga m.fl.

Følg saker fra Universal Music Norge

Registrer deg med din epostadresse under for å få de nyeste sakene fra Universal Music Norge på epost fortløpende. Du kan melde deg av når som helst.

Siste saker fra Universal Music Norge

Tredje låt fra Gatekunst 6 - "I'm Done" med Kaveh og Abelone13.10.2017 11:28Pressemelding

I dag kommer tredje låt fra Gatekunst 6, "I'm Done". På denne låten har Gatekunst samlet veteranen Kaveh, talentfulle Abelone og hit-produsenten Jesper Borgen. Kaveh er som Gatekunst-veteran å regne, da prosjektet var et viktig ledd i starten av hans karriere. Han synes det var viktig å gi tilbake i form av deltagelse på årets album. Både han og hit-produsenten Jesper Borgen (Alan Walker, Marcus & Martinus & Morgan Sulele) falt for søknaden til Abelone, og var raske med invitere henne i studio. Resultatet ble låten "I'm Done", som er en tøff r&b-låt hvor de to artistene utfyller hverandre på en meget god måte.   HØR "I'M DONE" HER     "Eg syns låten blei heftig, glede meg til folk får høre det. Vi startet fra scratch sammen med Jesper Borgen og Kaveh, de va proffe fra the first moment. For meg va det inspirerende å jobbe med så dedikerte folk som de og eg føle at alle gjorde en utrolig bra jobb. Resultatet ble låta "I'm Done" som er en typ break up song. Eg digge den og håpe folk digg

Hkeem slipper sommerens publikumsfavoritt - En som meg13.10.2017 11:28Pressemelding

Etter en hektisk sommer på turné og utallige konserter, slipper Hkeem, "En som meg", som har vært den ultimate publikumsfavoritten. 20 år gamle Abdulhakim Hassane aka Hkeem opplevde at hans debutsingel "Fy faen" ble den mest populære norske sangen denne sommeren. Låta gikk  #1 i Norge, og lå 12 uker topp 4 på VG-lista. Den har nå snart streamet 29 millioner ganger på Spotify, og gått 4 x platina i Norge. I sommer viste han også en følsom side av seg, med singelen, "Uretfferdig", hvor han hadde med seg Unge Ferrari. I dag slipper han "En som meg", en up-tempo smash med sommerlige og varme vibber, som desidert har vært favoritten blandt publikum på alle konserter han har spilt på.     HØR "EN SOM MEG" HER   "En som meg" handler om en jente man ikke kan få, men på en humoristisk måte. Jeg håper folk får en feel good vibe, selvom det ikke går veien jeg ønsker I låta. Denne låta kom ganske spontant mens jeg var i X-ray sitt studio i Oslo. Kompisen min, Snacks, hadde allerede lagd en skiss

Tom Chaplin slipper julealbum13.10.2017 11:16Pressemelding

Den tidligere Keane-vokalisten følger opp suksessen fra solodebuten med albumet «Twelve Tales of Christmas». Albumet slippes 17. november. I dag slapp han låta «Under A Million Lights», som er første singel fra albumet.  Albumet er produsert av David Kosten og ble spilt inn på legendariske Abbey Road, Muttley Ranch og Snap Studios. Albumet inneholder 8 originallåter som er co-skrevet av Chaplin og covere av juleklassikeren «Walking In The Air», Joni Mitchells «River», «2000 Miles» og «Stay Another Day» av East 17.  På albumet prøver Chaplin å skildre både det flotte, og det mindre flotte ved julen. “The four covers I chose are personal favourites and all very distinct from one another. I found Christmas a great source of inspiration for writing my own songs. There’s a bittersweet quality to this time of year that made me want to explore the themes of love, lost love and remembering those we have lost.”, sier han. Tom Chaplin er mest kjent som vokalisten i suksessbandet Keane, som har t

Tøffere og mer urbant fra Kajander13.10.2017 10:37Pressemelding

På den nye singelen ”Naken” viser Kajander oss en tøffere og mer urban side av seg selv. Det er bare å finne frem danseskoene, for dette er en låt som kommer til å ta av dansegulv over hele landet.   HØR "NAKEN" HER. ”Jeg hadde lyst til å teste noe helt nytt denne gang, og er superstolt over resultatet! Det er veldig spennende å utforske en annen sjanger enn den jeg har beveget meg innenfor til nå”, sier Kajander. ”Naken” er co-skrevet med og produsert av Erik Smaaland, som også står bak en av årets største hits, nemlig Hkeems ”Fy Faen”. Bendik Kajanders aller første singel ble plukket opp av NRK P3 i 2016 og siden den gang har det gått slag i slag for den unge mannen fra Ørsnes i Lofoten. Med bare fire låter ute på Spotify, har Kajander bygget seg en fanskare, blitt listet på P3, P1 og spilt på Øyafestivalen, VG-listeshow, by:Larm, Pstereo og Rakettnatt, for å nevne noen.

Shania Twain klar for Oslo Spektrum9.10.2017 10:30Pressemelding

I dag annonserte superstjernen at hun legger til ni konserter på sin Europa-turné neste år. Et av stedene som får besøk av den flere ganger platina og prisvinnende artisten er Oslo Spektrum 16. oktober 2018. Billetter i salg fredag 13. oktober kl. 10.00. Forsalg via livenation.no fraonsdag 11. oktober kl. 10.00. Tre tiår inn i sin karriere, og aktuell med det nye albumet «NOW»,er Shania Twain i toppform. Albumet som inneholder singelen «Swingin’ With My Eyes Closed» og godlåta «Life’s About to Get Good», markerer første gang Shania har tatt på seg rollen som hovedlåtskriver og medprodusent. I kjølvannet av opptredenene på «Strictly Come Dancing» og «The One Show», i tillegg til Radio 2 Breakfast Show med Chris Evans, føler Shania at «it’s time to get back out there and give the music a chance to live a life!». Hun legger derfor ut på sin først Europa-turné siden «huge Up! Tour» i 2004. Shania Twain har vunnet fem Grammy-priser, og er den regjerende dronningen av country-pop. Med 90 mil

The Rolling Stones slipper «On Air»6.10.2017 11:10Pressemelding

1. desember slipper det legendariske bandet «The Rolling Stones – On Air», som er en samling av sjeldne radiopptredener fra bandets tidlige år. Blant disse fins åtte låter som bandet aldri har sluppet kommersielt og som ble spilt på tidligere BBC-programmer som «Saturday Club», «Top Gear», «Rhythm and Blues» og «The Joe Loss Pop Show» mellom 1963 og 1965. «The Rolling Stones – On Air» kan forhåndsbestilles fra og med i dag.  Samlingen slippes via Polydor på CD, en dobbel CD deluxe-utgave og i to forskjellige vinylutgaver. I denne perioden besøkte bandet BBCs kontorer ofte, og søkte alltid å tilby lytterne noe nytt og annerledes. I tillegg til låter som aldri ble sluppet som singler eller på album, inneholder samlingen syv låter som bandet debuterte på radio før de ble sluppet som singler eller på album.  Allerede i dag slippes «Come On», som ble spilt på programmet «Saturday Club» i 1963. Denne er nå tilgjengelig på alle plattformer. «On Air» inneholder også klassikere som «( Can’t Get

I vårt presserom finner du alle våre siste saker, kontaktpersoner, bilder, dokumenter og annen relevant informasjon om oss.

Besøk vårt presserom