Universal Music Norge

by:Larm 2017 + Universal Music

1.3.2017 07:30 | Universal Music Norge

Del

Det er endelig tid for årets by:Larm og programmet er krydret med artister fra Universal Music, i år som i fjor. Vi byr på mange gode acts fra inn- og utland og gleder oss stort til å se disse opptre.

EZZARI

Verkstedet Torsdag 2. Mars 20.00

John Dee Lørdag 4. Mars 21.00

Kun 18 år gammel har stjerneskuddet Ezzari fra Hauketo i Oslo skapt en hype rundt seg. Hans to uoffisielle remixer, «Blå lapper» og «Engler», har plassert han på kartet som et talent man skal se opp for i 2017. Ezzari er selve symbolet på en ny generasjon rappere med viktige ting på hjertet, og unggutten signerte nylig med Universal Music.

I 2016 opptrådte han på flere festivaler, og har blant annet varmet opp for Kaveh. På by:larm i 2017 får Ezzari selv føre skuta og gjør for første gang sitt egne show. Vi kan vente oss en solid presentasjon av en av Norges største musikalske talenter.

www.facebook.com/ezzari

www.instagram.com/adamezzari

BERNHOFT

Sentrum Scene Torsdag 2. Mars 23.00

Siden det definitive gjennombruddet med «Solidarity Breaks» i 2011, har Bernhoft opptrådt på bl.a. Nobelpriskonserten og Ellen DeGeneres Show, og høstet strålende konsertkritikker i Norge og utlandet. På merittlisten står også Spellemannspriser og Grammy-nominasjoner.

20. Januar ble Bernhofts nye EP «The Morning Comes» utgitt og samme kveld fylte han og bandet The Fashion Bruses Rockfeller. Det er nå mye som tyder på at det kan ventes en knallkonsert på årets by:Larm!

www.bernhoft.org

www.facebook.com/jarlebernhoft

www.twitter.com/bernhoft

KAJANDER

Rockefeller Torsdag 2. Mars 21.30

Verkstedet Lørdag 4. Mars 22.00

Med låten «E du den du vil vær?» fikk Kajander en pangstart på karrieren våren 2016, gjorde han til ukens Urørt og gikk inn på B-listen til P3. Den påfølgende sommeren gjennomførte han en omfattende turné, før Lofotværingen i høst signerte med Universal Music. Singelen «Når e du klar?» ble sluppet i November og Kajander ble igjen B-listet. Låten er soundtracket til årets sesong av TV2-serien «Bloggerne», og har nå ligget 11 uker på A-listen til NRK P1.

2017 er Kajander sitt år, og vi gleder oss!

www.kajandermusikk.no

www.facebook.com/kajandermusikk

www.twitter.com/kajander_artist

ASTRID S

Kulturkirken Jakob Torsdag 2. Mars 22.00

Hun har utmerket seg både nasjonalt og internasjonalt de siste årene. 20 år gamle Astrid S opplevde et fantastisk år i 2016 med sin debut-EP, utsolgte turnéer i USA og Europa, og attpåtil Spellemannprisen for Årets nykommer. Låtene hennes har strømmet voldsomme mengder i inn- og utland, med «Hurts So Good» i teten med 115 millioner avspillinger i Spotify alene. Det vil komme ny musikk fra Astrid S innen kort tid, men før det avsløres det at ungjenta fra Rennebu skal gjøre en eksklusiv og magisk konsert for de heldige som sikrer seg billett til Kulturkirken Jakob under by:Larm!

www.astridsofficial.com

www.facebook.com/AstridSOfficial

www.twitter.com/astridsofficial

www.instagram.com/astridsofficial

LINDA VIDALA

Verkstedet Torsdag 2. Mars 23.00

Rockefeller Lørdag 4. Mars 22.30

Linda Vidala er en rapper, sanger og produsent fra Oslo. I debutlåta «Emma» tar hun opp temaet rus, mens «Rist» handler om å riste det du har fått av Gud. «EMMA» ble sluppet i mai 2016 og har blitt godt motatt av både bransje og publikum. Låta har blitt spilt på radiokanaler som P1, P3 og NRJ. Videre har spillejobber på Oslo Pride, Musikkfest Oslo og Elvevillfestivalen fulgt opp. 

Linda Vidala er involvert i alle aspekter ved den musikalske prosessen – hun skriver sine egne sanger, produserer beats, spiller en rekke instrumenter og kjører sitt eget show fra A-Å.

www.lindavidala.com

www.facebook.com/lindavidala

www.twitter.com/lindavidala

CASHMERE CAT

Kulturkirken Jakob Lørdag 4. Mars 00.00

Cashmere Cat har de siste årene seilt frem som en av verdens mest ettertraktede produsenter og har jobbet med blant andre The Weeknd, Kanye West, Ariana Grande, Miguel, Tory Lanez og Charlie XCX. Han har i tillegg til dette sluppet to kritikerroste EP'er kalt «Mirror Maru» og «Wedding Bells EP».

I 2017 slipper Cashmere Cat det etterlengtede debutalbumet «Wild Love». På tittelsporet har han fått med seg selveste The Weeknd og han har også sluppet låtene «Trust Nobody» og «Throw Myself A Party». På førstnevnte har han fått med seg stjernene Selena Gomez og Tory Lanez, på sistnevnte bidrar Lanez, 2 Chainz og Starrah.

www.facebook.com/cashmerecatdog

www.twitter.com/cashmerecat

www.instagram.com/cashmerecat

OFF BLOOM (DK)

Ingensteds Fredag 3. Mars 20.00

Verkstedet Lørdag 4. Mars 23.00

«Falcon Eye» er første låt fra trioen siden de slapp EP’en «Love To Hate It», som gjorde at det anglo-danske bandet fikk en stor lytterskare internasjonalt. De siste månedene har bandet jobbet med ny musikk med spennende produsenter som Hudson Mohawke (Kanye West), 2 Inch Punch (Sam Smith, Years & Years) og Kid Harpoon (Florence & The Machine, James Bay, Haim). Bandet skal spille to konserter under årets by:Larm 3. og 4. mars. Oslo blir dermed et av stoppene på en omfattende turnérunde i Europa som inkluderer oppvarmingskonserter for LANY, Dua Lipa og Raye. 

www.offbloom.com

www.facebook.com/OffBloomMusic

www.twitter.com/offbloom

www.instagram.com/offbloom

SAVEUS (DK)

John Dee Torsdag 2. Mars 21.00

Krøsset Fredag 3. Mars 22.30

Etter å ha vunnet den danske versjonen av X-factor som 15-åring, dro SAVEUS seg ut av rampelyset og kom tilbake høsten 2015 da han fremførte singelen «Levitate Me» på det danske showet P3 Guld. Dette ble sett av 100 000 etter kun 24 timer og låta gikk raskt til #2 på Spotifys Global Viral chart. «Levitate Me» ble også en radiohit i Danmark og ble i tillegg listet på NRK P3 i Norge.

SAVEUS har også spilt på festivalen Eurosonic og Roskilde Festival, og endte 2016 med en utsolgt konsert på Store Vega i København, etter kun to singler. I januar ga han ut sin debut EP «Will Somebody Save Us». Noen husker nok også han imponerende show på Universal Musics showcase på by:Larm 2016, og det skal ikke forventes noe mindre i 2017!

www.facebook.com/saveusofficial

www.instagram.com/saveus

MAGGIE ROGERS (UK)

Sentrum Scene Fredag 3. Mars 23.00

Maggie Rogers gikk fra ukjent artist, til One To Watch hos VEVO og BBC Sound Of Music 2017 nominert på et halvt år. Mye på grunn av den virale videon av Pharrell Williams som blir så rørt av unge Maggie som spiller opp sin nye låt «Alaska» for han.

Etter dette ble hun signert til Capitol, og har nå sluppet fire låter som alle er med på hennes kommende EP «Now That The Light Is Fading». Alaska er for tiden P3 listet i i norden, og BBC radio 1 listet i UK. Maggie skriver og produserer alle låtene sine selv, og fredag 3. mars kommer hun til Norge for første gang for å opptre på Bylarm. Senere skal hun også spille på SXSW og Coachella, før hun slipper album til høsten.

www.maggierogers.com

www.facebook.com/MaggieRogers

HKEEM (OFF:LARM 2017)

Tilt Fredag 3. Mars 21.00

Hkeem har på kort tid vist seg å være en av de unge, lovende aritstene vi skal se opp for i 2017.19 år gamleAbdullhakim Hassanefra Stovnerhar bare rappet i ett år, men stortalentet har allerede rukket å slippe en rekke låter.«Svartings synspunkt», «Ekte», «Sakte, men sikkert» og «2016» er noen av låtene som den lovende rapperen har gitt ut ogopptrådt med i løpet av sin musikalske karriere.Hkeem harblant annetopptrådt på Kulturfest Tøyen i samarbeid med Miniøya, YLTV sitt 1-års-jubileum på Rockefeller, i Olavshallen i Trondheim og på festivaler på Kuben og Mortensrud. 

I 2017 signerte Hkeem til Universal Music og nå gleder hans seg til å gi ut ny musikk i tiden som kommer. 

www.facebook.com/hkeem2906

www.instagram.com/hkeem2906

Kontakter

Bilder

Last ned bilde
Foto: Akam1K3
Foto: Akam1K3
Last ned bilde
Foto: Marie Sjøvold
Foto: Marie Sjøvold
Last ned bilde
Foto: Terje Arntsen
Foto: Terje Arntsen
Last ned bilde
Last ned bilde
Last ned bilde
Last ned bilde
Last ned bilde
Foto: Daniel Hjort
Foto: Daniel Hjort
Last ned bilde
Foto: Stian Andersen
Foto: Stian Andersen
Last ned bilde
Foto: Nicole Nodland
Foto: Nicole Nodland
Last ned bilde

Dokumenter

Om Universal Music Norge

Universal Music Norge
Universal Music Norge
Drammensveien 88B
0271 Oslo

+47 22 54 14 00http://www.universalmusic.no

Universal Music AS er verdens, og Norges, største musikkselskap og representerer blant annet artister som U2, Rolling Stones, The Beatles, Justin Bieber, Taylor Swift, Lady Gaga, Katy Perry, Rihanna, The Weeknd, Broiler, Astrid S, Seeb, OMVR, Odd Nordstoga m.fl.

Følg saker fra Universal Music Norge

Registrer deg med din epostadresse under for å få de nyeste sakene fra Universal Music Norge på epost fortløpende. Du kan melde deg av når som helst.

Siste saker fra Universal Music Norge

Adelén aktuell med dansbar popsingel18.8.2017 13:06Pressemelding

Etter et år i studio hvor hun har arbeidet med nytt materiale, er den norske sangerinnen Adelén endelig klar med ny musikk. Neste singel ut er «Go Home»  - en dansbar, urban popsang med et amerikansk særpreg, som er perfekt for de sene sommerkveldene.   Popartisten har nå beveget seg inn i et nytt landskap, hvor hun utforsker nye sider av seg selv - ikke bare som artist, men som låtskriver. Dette er nemlig den første låten Adelén gir ut som hun har skrevet selv. «Go Home» er laget i samarbeid med det anerkjente danske produsentteamet Providers, som tidligere har jobbet med store skandinaviske artister som Rasmus Seebach og Medina. Hør "Go Home" HER.   «Motivasjonen bak å skrive "Go Home" var å forsøke å fremstille et klisjéfylt scenario - hvor en jente ikke hører fra en gutt etter å ha blitt med han hjem, men med et rolleskifte. Realiteten er at dette går begge veier. Jeg synes det er kult og viktig at vi mer og mer blir åpne til at kvinner får uttrykke friheten t

Justin Bieber og BloodPop® med ny singel17.8.2017 18:18Pressemelding

I dag kl. 18 slapp Justin Bieber og BloodPop® låta «Friends» på alle plattformer. Låten er co-skrevet med popkometen Julia Michaels, som også jobbet med BloodPop® på Biebers gigahit «Sorry» fra 2015 Amerikanske BloodPop® har de siste årene gjort stor suksess som låtskriver og produsent for blant andre Madonna, Skrillex, Charlie XCX og på flere låter på Biebers forrige album «Purpose». Justin Bieber har medvirket på hits med både DJ Khaled og David Guetta i år. Aller størst har samarbeidet med Luis Fonsi og Daddy Yankee på remixen av «Despacito» blitt. Låta har for øyeblikket nesten 750 millioner streams på Spotify og har toppet Billboard-lista i 14 uker på rad. I Norge har den toppet VG-lista i 15 uker på rad.

Madonna feirer med konsertfilm16.8.2017 15:28Pressemelding

I dag fyller en av verdens største artister 59 år, noe som markeres ved annonseringen av «Madonna: Rebel Heart Tour». Konsertfilmen slippes på Blu-Ray, DVD og digitalt 15. september, men kan forhåndsbestilles fra og med i dag.   I tillegg slippes det et livealbum med 22 låter av ikonets største låter fra karrieren og fra det nyeste albumet «Rebel Heart». I dag ble det også sluppet en liveversjon av «Material Girl» på alle plattformer. Du kan se oversikt over alt innholdet i det vedlagte dokumentet.  «Madonna: The Rebel Heart Tour» inneholder konsertmateriale fra hele den omfattende verdensturneen som startet i Nord-Amerika i september 2015 og ble avsluttet i Sydney  20. mars 2016. Konsertefilmen inneholder også ekslusive behind the scenes-bilder fra turneen. Filmen er regissert med Danny B. Tull og Nathan Rissman, som har jobbet tett med Madonna på flere prosjekter.

Hkeem & Unge Ferrari med r&b-ballade11.8.2017 08:30Pressemelding

20 år gamle Abdulhakim Hassane aka Hkeem opplevde at hans debutsingel "Fy faen" ble den mest populære norske sangen denne sommeren. Låta gikk  #1 i Norge, og lå 12 uker topp 4 på VG-lista. Den har nå snart streamet 25 millioner ganger på Spotify, og gått 4 x platina i Norge. "Fy Faen" gikk topp 20 på Spotify i Sverige, og gjorde det bra i både Danmark og Finland. Låta havnet på viral-listene i 12 land, inkludert topp 10 på den globale viral-listen på Spotify. I dag, 11. August, slipper han sin andre singel, "Urettferdig", en følsom midtempo r&b- ballade. Med seg på låta har han en av de mest etablerte og populære r&b artistene i Norge, Unge Ferrari. Med denne låten viser Hkeem en ny og sårbar side som artist, en artist som helst sikkert vil prege norsk musikk i lang tid fremover. "Urettferdig" er produsert av Eirik Tilleri og Kjetil Bjelvin.   - "Urettferdig" handler om mennesker som har gått bort - mennesker man savner. Man ka

Avicii er endelig tilbake med ny musikk10.8.2017 16:07Pressemelding

I dag slapp den svenske superstjernen EP’en «AVĪCI», som er første slipp av ny musikk fra Tim Bergling siden han slapp albumet «Stories» i 2015.   Hør Aviciis nye EP her.  Etter åtte intense år med musikk og turnering verden over annonserte Avicii at han skulle trekke seg tilbake i 2016, noe som fikk fans verden over til å frykte at han hadde gitt seg med musikk for godt.   Rett før annonseringen dro Avicii på en lengre reise gjennom USA med noen av sine nærmeste venner og samarbeidspartnere. På denne reisen fant han tilbake til gleden ved å produsere musikk, og skapte blant annet låta «Without You» med sin gode venn og samarbeidspartner Sandro Cavazza. Låta er et av seks spor på den ny EP’en «AVĪCI», som ble annonsert på hans sosiale kanaler for en uke siden. På den har han også samarbeidet med Rita Ora, AlunaGeorge, Billy Raffoul og svenske Vargas & Lagola. Noen av låtene, som «Without You», har fans fått høre før, blant annet på Ultra Music festival i Miami i 2016.  Avicii har f

I vårt presserom finner du alle våre siste saker, kontaktpersoner, bilder, dokumenter og annen relevant informasjon om oss.

Besøk vårt presserom