Universal Music Norge

by:Larm 2017 + Universal Music

Del

Det er endelig tid for årets by:Larm og programmet er krydret med artister fra Universal Music, i år som i fjor. Vi byr på mange gode acts fra inn- og utland og gleder oss stort til å se disse opptre.

EZZARI

Verkstedet Torsdag 2. Mars 20.00

John Dee Lørdag 4. Mars 21.00

Kun 18 år gammel har stjerneskuddet Ezzari fra Hauketo i Oslo skapt en hype rundt seg. Hans to uoffisielle remixer, «Blå lapper» og «Engler», har plassert han på kartet som et talent man skal se opp for i 2017. Ezzari er selve symbolet på en ny generasjon rappere med viktige ting på hjertet, og unggutten signerte nylig med Universal Music.

I 2016 opptrådte han på flere festivaler, og har blant annet varmet opp for Kaveh. På by:larm i 2017 får Ezzari selv føre skuta og gjør for første gang sitt egne show. Vi kan vente oss en solid presentasjon av en av Norges største musikalske talenter.

www.facebook.com/ezzari

www.instagram.com/adamezzari

BERNHOFT

Sentrum Scene Torsdag 2. Mars 23.00

Siden det definitive gjennombruddet med «Solidarity Breaks» i 2011, har Bernhoft opptrådt på bl.a. Nobelpriskonserten og Ellen DeGeneres Show, og høstet strålende konsertkritikker i Norge og utlandet. På merittlisten står også Spellemannspriser og Grammy-nominasjoner.

20. Januar ble Bernhofts nye EP «The Morning Comes» utgitt og samme kveld fylte han og bandet The Fashion Bruses Rockfeller. Det er nå mye som tyder på at det kan ventes en knallkonsert på årets by:Larm!

www.bernhoft.org

www.facebook.com/jarlebernhoft

www.twitter.com/bernhoft

KAJANDER

Rockefeller Torsdag 2. Mars 21.30

Verkstedet Lørdag 4. Mars 22.00

Med låten «E du den du vil vær?» fikk Kajander en pangstart på karrieren våren 2016, gjorde han til ukens Urørt og gikk inn på B-listen til P3. Den påfølgende sommeren gjennomførte han en omfattende turné, før Lofotværingen i høst signerte med Universal Music. Singelen «Når e du klar?» ble sluppet i November og Kajander ble igjen B-listet. Låten er soundtracket til årets sesong av TV2-serien «Bloggerne», og har nå ligget 11 uker på A-listen til NRK P1.

2017 er Kajander sitt år, og vi gleder oss!

www.kajandermusikk.no

www.facebook.com/kajandermusikk

www.twitter.com/kajander_artist

ASTRID S

Kulturkirken Jakob Torsdag 2. Mars 22.00

Hun har utmerket seg både nasjonalt og internasjonalt de siste årene. 20 år gamle Astrid S opplevde et fantastisk år i 2016 med sin debut-EP, utsolgte turnéer i USA og Europa, og attpåtil Spellemannprisen for Årets nykommer. Låtene hennes har strømmet voldsomme mengder i inn- og utland, med «Hurts So Good» i teten med 115 millioner avspillinger i Spotify alene. Det vil komme ny musikk fra Astrid S innen kort tid, men før det avsløres det at ungjenta fra Rennebu skal gjøre en eksklusiv og magisk konsert for de heldige som sikrer seg billett til Kulturkirken Jakob under by:Larm!

www.astridsofficial.com

www.facebook.com/AstridSOfficial

www.twitter.com/astridsofficial

www.instagram.com/astridsofficial

LINDA VIDALA

Verkstedet Torsdag 2. Mars 23.00

Rockefeller Lørdag 4. Mars 22.30

Linda Vidala er en rapper, sanger og produsent fra Oslo. I debutlåta «Emma» tar hun opp temaet rus, mens «Rist» handler om å riste det du har fått av Gud. «EMMA» ble sluppet i mai 2016 og har blitt godt motatt av både bransje og publikum. Låta har blitt spilt på radiokanaler som P1, P3 og NRJ. Videre har spillejobber på Oslo Pride, Musikkfest Oslo og Elvevillfestivalen fulgt opp. 

Linda Vidala er involvert i alle aspekter ved den musikalske prosessen – hun skriver sine egne sanger, produserer beats, spiller en rekke instrumenter og kjører sitt eget show fra A-Å.

www.lindavidala.com

www.facebook.com/lindavidala

www.twitter.com/lindavidala

CASHMERE CAT

Kulturkirken Jakob Lørdag 4. Mars 00.00

Cashmere Cat har de siste årene seilt frem som en av verdens mest ettertraktede produsenter og har jobbet med blant andre The Weeknd, Kanye West, Ariana Grande, Miguel, Tory Lanez og Charlie XCX. Han har i tillegg til dette sluppet to kritikerroste EP'er kalt «Mirror Maru» og «Wedding Bells EP».

I 2017 slipper Cashmere Cat det etterlengtede debutalbumet «Wild Love». På tittelsporet har han fått med seg selveste The Weeknd og han har også sluppet låtene «Trust Nobody» og «Throw Myself A Party». På førstnevnte har han fått med seg stjernene Selena Gomez og Tory Lanez, på sistnevnte bidrar Lanez, 2 Chainz og Starrah.

www.facebook.com/cashmerecatdog

www.twitter.com/cashmerecat

www.instagram.com/cashmerecat

OFF BLOOM (DK)

Ingensteds Fredag 3. Mars 20.00

Verkstedet Lørdag 4. Mars 23.00

«Falcon Eye» er første låt fra trioen siden de slapp EP’en «Love To Hate It», som gjorde at det anglo-danske bandet fikk en stor lytterskare internasjonalt. De siste månedene har bandet jobbet med ny musikk med spennende produsenter som Hudson Mohawke (Kanye West), 2 Inch Punch (Sam Smith, Years & Years) og Kid Harpoon (Florence & The Machine, James Bay, Haim). Bandet skal spille to konserter under årets by:Larm 3. og 4. mars. Oslo blir dermed et av stoppene på en omfattende turnérunde i Europa som inkluderer oppvarmingskonserter for LANY, Dua Lipa og Raye. 

www.offbloom.com

www.facebook.com/OffBloomMusic

www.twitter.com/offbloom

www.instagram.com/offbloom

SAVEUS (DK)

John Dee Torsdag 2. Mars 21.00

Krøsset Fredag 3. Mars 22.30

Etter å ha vunnet den danske versjonen av X-factor som 15-åring, dro SAVEUS seg ut av rampelyset og kom tilbake høsten 2015 da han fremførte singelen «Levitate Me» på det danske showet P3 Guld. Dette ble sett av 100 000 etter kun 24 timer og låta gikk raskt til #2 på Spotifys Global Viral chart. «Levitate Me» ble også en radiohit i Danmark og ble i tillegg listet på NRK P3 i Norge.

SAVEUS har også spilt på festivalen Eurosonic og Roskilde Festival, og endte 2016 med en utsolgt konsert på Store Vega i København, etter kun to singler. I januar ga han ut sin debut EP «Will Somebody Save Us». Noen husker nok også han imponerende show på Universal Musics showcase på by:Larm 2016, og det skal ikke forventes noe mindre i 2017!

www.facebook.com/saveusofficial

www.instagram.com/saveus

MAGGIE ROGERS (UK)

Sentrum Scene Fredag 3. Mars 23.00

Maggie Rogers gikk fra ukjent artist, til One To Watch hos VEVO og BBC Sound Of Music 2017 nominert på et halvt år. Mye på grunn av den virale videon av Pharrell Williams som blir så rørt av unge Maggie som spiller opp sin nye låt «Alaska» for han.

Etter dette ble hun signert til Capitol, og har nå sluppet fire låter som alle er med på hennes kommende EP «Now That The Light Is Fading». Alaska er for tiden P3 listet i i norden, og BBC radio 1 listet i UK. Maggie skriver og produserer alle låtene sine selv, og fredag 3. mars kommer hun til Norge for første gang for å opptre på Bylarm. Senere skal hun også spille på SXSW og Coachella, før hun slipper album til høsten.

www.maggierogers.com

www.facebook.com/MaggieRogers

HKEEM (OFF:LARM 2017)

Tilt Fredag 3. Mars 21.00

Hkeem har på kort tid vist seg å være en av de unge, lovende aritstene vi skal se opp for i 2017.19 år gamleAbdullhakim Hassanefra Stovnerhar bare rappet i ett år, men stortalentet har allerede rukket å slippe en rekke låter.«Svartings synspunkt», «Ekte», «Sakte, men sikkert» og «2016» er noen av låtene som den lovende rapperen har gitt ut ogopptrådt med i løpet av sin musikalske karriere.Hkeem harblant annetopptrådt på Kulturfest Tøyen i samarbeid med Miniøya, YLTV sitt 1-års-jubileum på Rockefeller, i Olavshallen i Trondheim og på festivaler på Kuben og Mortensrud. 

I 2017 signerte Hkeem til Universal Music og nå gleder hans seg til å gi ut ny musikk i tiden som kommer. 

www.facebook.com/hkeem2906

www.instagram.com/hkeem2906

Kontakter

Bilder

Last ned bilde
Foto: Akam1K3
Foto: Akam1K3
Last ned bilde
Foto: Marie Sjøvold
Foto: Marie Sjøvold
Last ned bilde
Foto: Terje Arntsen
Foto: Terje Arntsen
Last ned bilde
Last ned bilde
Last ned bilde
Last ned bilde
Last ned bilde
Foto: Daniel Hjort
Foto: Daniel Hjort
Last ned bilde
Foto: Stian Andersen
Foto: Stian Andersen
Last ned bilde
Foto: Nicole Nodland
Foto: Nicole Nodland
Last ned bilde

Dokumenter

Om Universal Music Norge

Universal Music Norge
Universal Music Norge
Drammensveien 88B
0271 Oslo

+47 22 54 14 00http://www.universalmusic.no

Universal Music AS er verdens, og Norges, største musikkselskap og representerer blant annet artister som U2, Rolling Stones, The Beatles, Justin Bieber, Taylor Swift, Lady Gaga, Katy Perry, Rihanna, The Weeknd, Broiler, Astrid S, Seeb, OMVR, Odd Nordstoga m.fl.

Følg saker fra Universal Music Norge

Registrer deg med din epostadresse under for å få de nyeste sakene fra Universal Music Norge på epost fortløpende. Du kan melde deg av når som helst.

Siste saker fra Universal Music Norge

Eminem er ute med «Revival»15.12.2017 09:28Pressemelding

I dag slapp superstjernen endelig sitt niende album. Fansen har allerede fått høre Beyoncé-samarbeidet «Walk On Water» og låta «Untouchable» som ble sluppet i forrige uke  Han har også fått bidrag fra artister som Ed Sheerhan på den nye singelen «River», Beyoncé, Alicia Keys, Pink, X Ambassadors og Kehlani. I tillegg til å ha produsert flere av sporene selv, så har Eminem jobbet med blant andre Rick Rubin, Dr. Dre, Just Blaze, Mr. Porter og Boi-1da.   Etter å ha blitt oppdaget av Dr. Dre på slutten av 90-tallet, har Marshall Mathers blitt en av vår tids aller største artister. Han er den mestselgende artisten i USA siden tusenårsskiftet, har toppet den amerikanske albumlista med ti forskjellige album, har vunnet 15 Grammy-priser og er sett på som en av tidenes største rappere. Eminems forrige album, «The Marshall Mathers LP 2» fra 2013, toppet albumlista i Norge, USA og i en rekke land verden over. Albumet inneholdt blant annet hitsingelen «The Monster» med Rihanna, som også toppet lis

Adelén er ute med ny singel8.12.2017 06:13Pressemelding

Adelén hadde i sommer et musikalsk stilskifte, da hun gikk fra latin-pop til et mer elektronisk-basert lydbilde. Hun slapp låten «Go Home», som hun selv har skrevet sammen med en britisk produsent og låtskriver. Nå er hun klar med oppfølgeren, «BIG BAD BITTER», også skrevet av henne selv og et produksjonsteam fra UK.  «BIG BAD BITTER» er en bassdreven elektropop-låt med innslag av funky gitar-riff. Den siste tiden har Adelén utforsket nye spekter av stemmen sin, og dette kommer godt frem i hennes siste singel. Hør låten HER. "«BIG BAD BITTER» er en feel-good låt med mye attityde. Den ble til en sen kveld i London under en session med de fantastiske låtskriverne Pete Hammerton og Dani Senior. Sangen handler om det å føle seg utilpass i en situasjon, hvor man egentlig bare vil komme seg unna, for å slippe å bli nettopp big, bad og bitter.” - Adelén   Biografi Adelén ble popstjerne over natten, da hun i 2013 deltok i den norske Melodi Grand Prix-konkurransen. Først tok hun første plass

U2 er i dag ute med Songs Of Experience1.12.2017 12:33Pressemelding

U2 er i dag ute med sitt 14. studioalbum Songs Of Experience. Albumet er spilt inn i bandets hjemby Dublin, i London og i Los Angeles og ble ferdigstilt tidligere i år. Songs Of Experience er produsert av Jacknife Lee og Ryan Tedder, med bidrag fra Steve Lillywhite, Andy Barlow og Jolyon Thomas. Albumet er tematisk forbundet med bandets forrige album Songs Of Innocence fra 2014. Titlene er inspirert av diktsamlingen Songs Of Innocence and Experience av den britiske dikteren William Blake. Der Songs Of Innocence trakk inspirasjon fra bandmedlemmenes liv på 70- og tidlig på 80-tallet, er låtene på det nye albumet en samling av personlige brev til stedene og folkene som ligger dem nære; familie, venner og fans.  I forbindelse med nytt album legger bandet ut på en massiv turné i Nord-Amerika neste år, med start i Tulsa 2. mai. Se full oversikt HER.   Trackliste til Songs Of Experience:   1. Love Is All We Have Left 2. Lights of Home   3. You’re The Best Thing About Me 4. Get out of Your Ow

Rolling Stones ute med On Air1.12.2017 11:25Pressemelding

I dag er det legendariske bandet ute med The Rolling Stones – On Air, som er en samling av sjeldne radiopptredener fra bandets tidlige år. Blant disse fins åtte låter som bandet aldri har sluppet kommersielt og som ble spilt på tidligere BBC-programmer som «Saturday Club», «Top Gear», «Rhythm and Blues» og «The Joe Loss Pop Show» mellom 1963 og 1965. I denne perioden besøkte bandet BBCs kontorer ofte, og søkte alltid å tilby lytterne noe nytt og annerledes. I tillegg til låter som aldri ble sluppet som singler eller på album, inneholder samlingen syv låter som bandet debuterte på radio før de ble sluppet som singler eller på album. Opptakene har gått gjennom noe som kalles «audio source separation». Det innebærer at de har blitt demikset slik at studioteknikerne har kunnet gå inn i den originale instrumentasjonen og vokalen for å gjenoppbygge og rebalansere for bedre lyd. On Air inneholder også klassikere som «( Can’t Get No) Satisfaction», «The Last Time» og «The Spider And The Fly». 

Linda Vidala & KingSkurkOne med to remixer av Bængshot!26.11.2017 11:04Pressemelding

Rapper og produsent Linda Vidala og KingSkurkOne linket opp og hadde en studiosession sammen sent i 2016, med co-produsent Jørgen Ramm. Linda kom med beaten og Skurk kom spontant opp med hooket "Bængshot mafakka, er du hypp på å bli skækk eller?", som ble sommerens mest catchy linje!    I dag slipper de to remikser av den populære låta, som har rukket å streame nesten 8 millioner ganger på Spotify.   På den første remiksen, har de fått med seg hele Norges OnklP og Bergens store sønn, Kamelen.  Pål Tøien, bedre kjent som OnklP har etablert seg som en av Norges best kjente rappere. Han ble for alvor kjent for hele landet da han slapp "Styggen på ryggen", med Slekta.   Den unge hiphop-myten Kamelen har smelt godt fra seg det siste året: Si Ingenting er for moderne rap-klassiker å regne og sommerhiten Beng Beng Beng gir allerede gjenklang i Bergensgatene.   Hør "Bængshot (OnklP & Kamelen Remix) HER   På den andre remiksen, har de krysset landegrensene og fått med seg den svenske pop-prin

I vårt presserom finner du alle våre siste saker, kontaktpersoner, bilder, dokumenter og annen relevant informasjon om oss.

Besøk vårt presserom