Universal Music Norge

by:Larm 2017 + Universal Music

Del

Det er endelig tid for årets by:Larm og programmet er krydret med artister fra Universal Music, i år som i fjor. Vi byr på mange gode acts fra inn- og utland og gleder oss stort til å se disse opptre.

EZZARI

Verkstedet Torsdag 2. Mars 20.00

John Dee Lørdag 4. Mars 21.00

Kun 18 år gammel har stjerneskuddet Ezzari fra Hauketo i Oslo skapt en hype rundt seg. Hans to uoffisielle remixer, «Blå lapper» og «Engler», har plassert han på kartet som et talent man skal se opp for i 2017. Ezzari er selve symbolet på en ny generasjon rappere med viktige ting på hjertet, og unggutten signerte nylig med Universal Music.

I 2016 opptrådte han på flere festivaler, og har blant annet varmet opp for Kaveh. På by:larm i 2017 får Ezzari selv føre skuta og gjør for første gang sitt egne show. Vi kan vente oss en solid presentasjon av en av Norges største musikalske talenter.

www.facebook.com/ezzari

www.instagram.com/adamezzari

BERNHOFT

Sentrum Scene Torsdag 2. Mars 23.00

Siden det definitive gjennombruddet med «Solidarity Breaks» i 2011, har Bernhoft opptrådt på bl.a. Nobelpriskonserten og Ellen DeGeneres Show, og høstet strålende konsertkritikker i Norge og utlandet. På merittlisten står også Spellemannspriser og Grammy-nominasjoner.

20. Januar ble Bernhofts nye EP «The Morning Comes» utgitt og samme kveld fylte han og bandet The Fashion Bruses Rockfeller. Det er nå mye som tyder på at det kan ventes en knallkonsert på årets by:Larm!

www.bernhoft.org

www.facebook.com/jarlebernhoft

www.twitter.com/bernhoft

KAJANDER

Rockefeller Torsdag 2. Mars 21.30

Verkstedet Lørdag 4. Mars 22.00

Med låten «E du den du vil vær?» fikk Kajander en pangstart på karrieren våren 2016, gjorde han til ukens Urørt og gikk inn på B-listen til P3. Den påfølgende sommeren gjennomførte han en omfattende turné, før Lofotværingen i høst signerte med Universal Music. Singelen «Når e du klar?» ble sluppet i November og Kajander ble igjen B-listet. Låten er soundtracket til årets sesong av TV2-serien «Bloggerne», og har nå ligget 11 uker på A-listen til NRK P1.

2017 er Kajander sitt år, og vi gleder oss!

www.kajandermusikk.no

www.facebook.com/kajandermusikk

www.twitter.com/kajander_artist

ASTRID S

Kulturkirken Jakob Torsdag 2. Mars 22.00

Hun har utmerket seg både nasjonalt og internasjonalt de siste årene. 20 år gamle Astrid S opplevde et fantastisk år i 2016 med sin debut-EP, utsolgte turnéer i USA og Europa, og attpåtil Spellemannprisen for Årets nykommer. Låtene hennes har strømmet voldsomme mengder i inn- og utland, med «Hurts So Good» i teten med 115 millioner avspillinger i Spotify alene. Det vil komme ny musikk fra Astrid S innen kort tid, men før det avsløres det at ungjenta fra Rennebu skal gjøre en eksklusiv og magisk konsert for de heldige som sikrer seg billett til Kulturkirken Jakob under by:Larm!

www.astridsofficial.com

www.facebook.com/AstridSOfficial

www.twitter.com/astridsofficial

www.instagram.com/astridsofficial

LINDA VIDALA

Verkstedet Torsdag 2. Mars 23.00

Rockefeller Lørdag 4. Mars 22.30

Linda Vidala er en rapper, sanger og produsent fra Oslo. I debutlåta «Emma» tar hun opp temaet rus, mens «Rist» handler om å riste det du har fått av Gud. «EMMA» ble sluppet i mai 2016 og har blitt godt motatt av både bransje og publikum. Låta har blitt spilt på radiokanaler som P1, P3 og NRJ. Videre har spillejobber på Oslo Pride, Musikkfest Oslo og Elvevillfestivalen fulgt opp. 

Linda Vidala er involvert i alle aspekter ved den musikalske prosessen – hun skriver sine egne sanger, produserer beats, spiller en rekke instrumenter og kjører sitt eget show fra A-Å.

www.lindavidala.com

www.facebook.com/lindavidala

www.twitter.com/lindavidala

CASHMERE CAT

Kulturkirken Jakob Lørdag 4. Mars 00.00

Cashmere Cat har de siste årene seilt frem som en av verdens mest ettertraktede produsenter og har jobbet med blant andre The Weeknd, Kanye West, Ariana Grande, Miguel, Tory Lanez og Charlie XCX. Han har i tillegg til dette sluppet to kritikerroste EP'er kalt «Mirror Maru» og «Wedding Bells EP».

I 2017 slipper Cashmere Cat det etterlengtede debutalbumet «Wild Love». På tittelsporet har han fått med seg selveste The Weeknd og han har også sluppet låtene «Trust Nobody» og «Throw Myself A Party». På førstnevnte har han fått med seg stjernene Selena Gomez og Tory Lanez, på sistnevnte bidrar Lanez, 2 Chainz og Starrah.

www.facebook.com/cashmerecatdog

www.twitter.com/cashmerecat

www.instagram.com/cashmerecat

OFF BLOOM (DK)

Ingensteds Fredag 3. Mars 20.00

Verkstedet Lørdag 4. Mars 23.00

«Falcon Eye» er første låt fra trioen siden de slapp EP’en «Love To Hate It», som gjorde at det anglo-danske bandet fikk en stor lytterskare internasjonalt. De siste månedene har bandet jobbet med ny musikk med spennende produsenter som Hudson Mohawke (Kanye West), 2 Inch Punch (Sam Smith, Years & Years) og Kid Harpoon (Florence & The Machine, James Bay, Haim). Bandet skal spille to konserter under årets by:Larm 3. og 4. mars. Oslo blir dermed et av stoppene på en omfattende turnérunde i Europa som inkluderer oppvarmingskonserter for LANY, Dua Lipa og Raye. 

www.offbloom.com

www.facebook.com/OffBloomMusic

www.twitter.com/offbloom

www.instagram.com/offbloom

SAVEUS (DK)

John Dee Torsdag 2. Mars 21.00

Krøsset Fredag 3. Mars 22.30

Etter å ha vunnet den danske versjonen av X-factor som 15-åring, dro SAVEUS seg ut av rampelyset og kom tilbake høsten 2015 da han fremførte singelen «Levitate Me» på det danske showet P3 Guld. Dette ble sett av 100 000 etter kun 24 timer og låta gikk raskt til #2 på Spotifys Global Viral chart. «Levitate Me» ble også en radiohit i Danmark og ble i tillegg listet på NRK P3 i Norge.

SAVEUS har også spilt på festivalen Eurosonic og Roskilde Festival, og endte 2016 med en utsolgt konsert på Store Vega i København, etter kun to singler. I januar ga han ut sin debut EP «Will Somebody Save Us». Noen husker nok også han imponerende show på Universal Musics showcase på by:Larm 2016, og det skal ikke forventes noe mindre i 2017!

www.facebook.com/saveusofficial

www.instagram.com/saveus

MAGGIE ROGERS (UK)

Sentrum Scene Fredag 3. Mars 23.00

Maggie Rogers gikk fra ukjent artist, til One To Watch hos VEVO og BBC Sound Of Music 2017 nominert på et halvt år. Mye på grunn av den virale videon av Pharrell Williams som blir så rørt av unge Maggie som spiller opp sin nye låt «Alaska» for han.

Etter dette ble hun signert til Capitol, og har nå sluppet fire låter som alle er med på hennes kommende EP «Now That The Light Is Fading». Alaska er for tiden P3 listet i i norden, og BBC radio 1 listet i UK. Maggie skriver og produserer alle låtene sine selv, og fredag 3. mars kommer hun til Norge for første gang for å opptre på Bylarm. Senere skal hun også spille på SXSW og Coachella, før hun slipper album til høsten.

www.maggierogers.com

www.facebook.com/MaggieRogers

HKEEM (OFF:LARM 2017)

Tilt Fredag 3. Mars 21.00

Hkeem har på kort tid vist seg å være en av de unge, lovende aritstene vi skal se opp for i 2017.19 år gamleAbdullhakim Hassanefra Stovnerhar bare rappet i ett år, men stortalentet har allerede rukket å slippe en rekke låter.«Svartings synspunkt», «Ekte», «Sakte, men sikkert» og «2016» er noen av låtene som den lovende rapperen har gitt ut ogopptrådt med i løpet av sin musikalske karriere.Hkeem harblant annetopptrådt på Kulturfest Tøyen i samarbeid med Miniøya, YLTV sitt 1-års-jubileum på Rockefeller, i Olavshallen i Trondheim og på festivaler på Kuben og Mortensrud. 

I 2017 signerte Hkeem til Universal Music og nå gleder hans seg til å gi ut ny musikk i tiden som kommer. 

www.facebook.com/hkeem2906

www.instagram.com/hkeem2906

Kontakter

Bilder

Last ned bilde
Foto: Akam1K3
Foto: Akam1K3
Last ned bilde
Foto: Marie Sjøvold
Foto: Marie Sjøvold
Last ned bilde
Foto: Terje Arntsen
Foto: Terje Arntsen
Last ned bilde
Last ned bilde
Last ned bilde
Last ned bilde
Last ned bilde
Foto: Daniel Hjort
Foto: Daniel Hjort
Last ned bilde
Foto: Stian Andersen
Foto: Stian Andersen
Last ned bilde
Foto: Nicole Nodland
Foto: Nicole Nodland
Last ned bilde

Dokumenter

Om Universal Music Norge

Universal Music Norge
Universal Music Norge
Drammensveien 88B
0271 Oslo

+47 22 54 14 00http://www.universalmusic.no

Universal Music AS er verdens, og Norges, største musikkselskap og representerer blant annet artister som U2, Rolling Stones, The Beatles, Justin Bieber, Taylor Swift, Lady Gaga, Katy Perry, Rihanna, The Weeknd, Broiler, Astrid S, Seeb, OMVR, Odd Nordstoga m.fl.

Følg saker fra Universal Music Norge

Registrer deg med din epostadresse under for å få de nyeste sakene fra Universal Music Norge på epost fortløpende. Du kan melde deg av når som helst.

Siste saker fra Universal Music Norge

Rod Stewart med nytt album19.7.2018 11:04Pressemelding

28. september er Rod Stewart klar med sitt 30 studioalbum Blood Red Roses. Albumet fremhever Stewarts anerkjente låtskrivertalent, noe som har gjort han til en av verdens største artister. Blood Red Roses inneholder 13 nye låter samt tre coverlåter og er Stewarts første på tre år. Albumet følger opp Another Country (2015) og Time (2013), og slippes nesten 50 år på dagen etter han signerte sin første kontrakt som soloartist. Første smakebit ut er “Didn’t I”. Om det nye albumet sier han selv; ‘I always think I make albums for a few friends and this record has that intimacy. Sincerity and honesty go a long way in life and the same is true in song-writing’. Albumet er co-produsert av hans mangeårige samarbeidspartner Kevin Savigar og beveger seg fra lett akustisk drevet folk gjennom Motown-inspirert pop og r&b til rock og hjertesmeltende ballader.

Temmpo – Lone Stranger13.7.2018 11:28Pressemelding

Med en rekke hits for andre artister i bagasjen, gikk Temmpo løs på sin egen solokarriere i 2016. Nå er han tilbake med sin nye solosingel, «Lone Stranger». «Lone Stranger» viser en ny musikalsk retning for Temmpo (aka. Tonino Speciale), inspirert av at han og hans co-produsent har en felles kjærlighet for electro/indie-gruppen «Empire Of The Sun». Speciale har et musikktalent utenom det vanlige og kan påberope seg titlene låtskriver, produsent, multi-instrumentalist og vokalist. HØR TEMMPO - "LONE STRSNGER" HER - Jeg skrev en røff skisse av melodien før jeg dro fra studio, og på vei hjem passerte jeg en veldig slående kvinne på togstasjonen. Øynene våre møttes i et øyeblikk, og vi smilte til hverandre, akkruat som at vi hadde møttes før. Hun reiste avgårde alene, og jeg satt igjen på toget og dagdrømte om hvordan hennes liv og personlighet egentlig er – og det inspirerte meg til tittelen «Lone Stranger», forteller Tonino Speciale. Temmpo Australskfødte Tonino Speciale jobber fra Tiley

Ariana Grande ute med «God Is A Woman»13.7.2018 10:36Pressemelding

Ariana Grande er i dag ute med sin nye singel «God Is A Woman». Samtidig kommer en fersk lyric video som hører til. «God Is A Woman» blir det tredje slippet fra det kommende albumet Sweetener, som inkluderer «The Light Is Coming» med Nicki Minaj. Låten er produsert av Ilya og skrevet av Ariana med svenskene Max Martin, Ilya, Savan Kotecha og Rickard Göransson. Ariana har tidligere jobbet med Max Martin og Ilya på blant andre megahitene «Problem» og «No Tears Left To Cry». Albumet Sweetener kommer 17. august. Første singel «No Tears Left To Cry» ble en stor suksess, passerte platina og ble listet på en rekke radiokanaler i Norge. Siden albumdebuten Yours Truly i 2013, har Ariana Grande vokst frem som en av verdens aller største artister. Etterfølgeren My Everything (2014) inneholdt monsterhits som "Problem" og "Break Free". Arianas forrige album Dangerous Woman gikk i likhet med forgjengeren til topps i Norge, USA og en rekke andre land.

Drake slår egne rekorder og går til topps på albumlisten6.7.2018 15:00Pressemelding

Drake sitt femte studioalbum Scorpion gikk i dag rett til førsteplass på albumlisten. Dobbeltalbumet har slått alle tidligere rekorder, og Drake kan nå ta med Scorpion i rekken av rekordbrytende utgivelser. Rekorden for flest streams på en uke i USA ble slått på kun tre dager, med 435 millioner streams. Forrige rekord på syv dager var Beerbongs & Bentleys av Post Malone med 431 streams. Rekorden for flest globale streams på ett døgn ble også slått. På Apple har Scorpion også knust alle tidligere rekorder. Drake har slått rekorder tidligere med albumet More Life (2017) som streamet over 76.4 millioner på en enkelt dag på Spotify og 89,9 millioner ganger de første 24 timen på iTunes. Også albumet Views (2016) knuste flere rekorder. Det ble det første albumet som nådde en milliard streams på Apple Music og «One Dance» ble den første låta som ble streamet én milliard ganger på Spotify. Låter som «Pop Style», «Controlla» og «Too Good» oppnådde også stor suksess.

Palo Santo fra Years & Years ute i dag6.7.2018 12:47Pressemelding

Years & Years er i dag ute med det nye albumet Palo Santo. Albumet inkluderer det kritikerroste comeback-sporet «Sanctify» og «If You’re Over Me». Palo Santo handler om pop og futurisme, hvor frontmannen Olly Alexander henter inspirasjon fra en tribal verden, kult sci-fi samt pop-ikoner som Prince, Bowie og Gaga. De har skapt et personlig rom for historiefortelling om identitet, seksualitet og hva det vil si å være et menneske. Palo Santo har bidrag fra blant andre Kid Harpoon, Greg Kurstin, Julia Michaels og Justin Tranter. Konseptet Palo Santo inneholder også en kortfilm regissert av Fred Rowson med blant andre Olly Alxander, Dame Judi Dench og den thailandske kult-skuespilleren Vithaya Pansringarm i hovedrollene. Se den HER. Albumet følger opp debutalbumet Communion som gikk til topps i UK, solgte 1,5 millioner og ble nominert til fem Brit Awards. På onsdag spilte de på Kadetten i Sandvika til strålende kritikker fra P3s anmelder. 29. januar er de tilbake i landet og spiller på Sent

Florence + the Machine ute med High As Hope29.6.2018 10:53Pressemelding

Florence + the Machine er i dag ute med det nye albumet High As Hope. High As Hope ble til i Sør-London hvor Florence skrev på albumet i ensomhet med daglige turer til studioet. Hun tok med låtene til sin venn og medprodusent Emile Haynie i Los Angeles. Albumet er mikset i New York, hvor den daglige beroligende utsikten over den ikoniske horisonten, sett i kontrast med kaoset - ga albumet dets tittel. Andre som bidrar på albumet er Kamasi Washington, Kelsey Lu og Jamie xx. Albumet er lyden av en kunstner som mer selvsikker enn noen gang. Florence skriver om tenårene og tjueårene med et fornyet, mer modent perspektiv. Florence kjenner seg selv godt nok til å erklære: “I’m never going to be minimal - mirroring this sense that happiness doesn’t always have to be big and dramatic: it can often be found in the mundane, in the everyday things that aren’t always celebrated in songs. There’s a lot of love in this record, loneliness too, but a lot of love. It’s always a work in progress, and I

I vårt presserom finner du alle våre siste saker, kontaktpersoner, bilder, dokumenter og annen relevant informasjon om oss.

Besøk vårt presserom