Universal Music Norge

by:Larm 2017 + Universal Music

Del

Det er endelig tid for årets by:Larm og programmet er krydret med artister fra Universal Music, i år som i fjor. Vi byr på mange gode acts fra inn- og utland og gleder oss stort til å se disse opptre.

EZZARI

Verkstedet Torsdag 2. Mars 20.00

John Dee Lørdag 4. Mars 21.00

Kun 18 år gammel har stjerneskuddet Ezzari fra Hauketo i Oslo skapt en hype rundt seg. Hans to uoffisielle remixer, «Blå lapper» og «Engler», har plassert han på kartet som et talent man skal se opp for i 2017. Ezzari er selve symbolet på en ny generasjon rappere med viktige ting på hjertet, og unggutten signerte nylig med Universal Music.

I 2016 opptrådte han på flere festivaler, og har blant annet varmet opp for Kaveh. På by:larm i 2017 får Ezzari selv føre skuta og gjør for første gang sitt egne show. Vi kan vente oss en solid presentasjon av en av Norges største musikalske talenter.

www.facebook.com/ezzari

www.instagram.com/adamezzari

BERNHOFT

Sentrum Scene Torsdag 2. Mars 23.00

Siden det definitive gjennombruddet med «Solidarity Breaks» i 2011, har Bernhoft opptrådt på bl.a. Nobelpriskonserten og Ellen DeGeneres Show, og høstet strålende konsertkritikker i Norge og utlandet. På merittlisten står også Spellemannspriser og Grammy-nominasjoner.

20. Januar ble Bernhofts nye EP «The Morning Comes» utgitt og samme kveld fylte han og bandet The Fashion Bruses Rockfeller. Det er nå mye som tyder på at det kan ventes en knallkonsert på årets by:Larm!

www.bernhoft.org

www.facebook.com/jarlebernhoft

www.twitter.com/bernhoft

KAJANDER

Rockefeller Torsdag 2. Mars 21.30

Verkstedet Lørdag 4. Mars 22.00

Med låten «E du den du vil vær?» fikk Kajander en pangstart på karrieren våren 2016, gjorde han til ukens Urørt og gikk inn på B-listen til P3. Den påfølgende sommeren gjennomførte han en omfattende turné, før Lofotværingen i høst signerte med Universal Music. Singelen «Når e du klar?» ble sluppet i November og Kajander ble igjen B-listet. Låten er soundtracket til årets sesong av TV2-serien «Bloggerne», og har nå ligget 11 uker på A-listen til NRK P1.

2017 er Kajander sitt år, og vi gleder oss!

www.kajandermusikk.no

www.facebook.com/kajandermusikk

www.twitter.com/kajander_artist

ASTRID S

Kulturkirken Jakob Torsdag 2. Mars 22.00

Hun har utmerket seg både nasjonalt og internasjonalt de siste årene. 20 år gamle Astrid S opplevde et fantastisk år i 2016 med sin debut-EP, utsolgte turnéer i USA og Europa, og attpåtil Spellemannprisen for Årets nykommer. Låtene hennes har strømmet voldsomme mengder i inn- og utland, med «Hurts So Good» i teten med 115 millioner avspillinger i Spotify alene. Det vil komme ny musikk fra Astrid S innen kort tid, men før det avsløres det at ungjenta fra Rennebu skal gjøre en eksklusiv og magisk konsert for de heldige som sikrer seg billett til Kulturkirken Jakob under by:Larm!

www.astridsofficial.com

www.facebook.com/AstridSOfficial

www.twitter.com/astridsofficial

www.instagram.com/astridsofficial

LINDA VIDALA

Verkstedet Torsdag 2. Mars 23.00

Rockefeller Lørdag 4. Mars 22.30

Linda Vidala er en rapper, sanger og produsent fra Oslo. I debutlåta «Emma» tar hun opp temaet rus, mens «Rist» handler om å riste det du har fått av Gud. «EMMA» ble sluppet i mai 2016 og har blitt godt motatt av både bransje og publikum. Låta har blitt spilt på radiokanaler som P1, P3 og NRJ. Videre har spillejobber på Oslo Pride, Musikkfest Oslo og Elvevillfestivalen fulgt opp. 

Linda Vidala er involvert i alle aspekter ved den musikalske prosessen – hun skriver sine egne sanger, produserer beats, spiller en rekke instrumenter og kjører sitt eget show fra A-Å.

www.lindavidala.com

www.facebook.com/lindavidala

www.twitter.com/lindavidala

CASHMERE CAT

Kulturkirken Jakob Lørdag 4. Mars 00.00

Cashmere Cat har de siste årene seilt frem som en av verdens mest ettertraktede produsenter og har jobbet med blant andre The Weeknd, Kanye West, Ariana Grande, Miguel, Tory Lanez og Charlie XCX. Han har i tillegg til dette sluppet to kritikerroste EP'er kalt «Mirror Maru» og «Wedding Bells EP».

I 2017 slipper Cashmere Cat det etterlengtede debutalbumet «Wild Love». På tittelsporet har han fått med seg selveste The Weeknd og han har også sluppet låtene «Trust Nobody» og «Throw Myself A Party». På førstnevnte har han fått med seg stjernene Selena Gomez og Tory Lanez, på sistnevnte bidrar Lanez, 2 Chainz og Starrah.

www.facebook.com/cashmerecatdog

www.twitter.com/cashmerecat

www.instagram.com/cashmerecat

OFF BLOOM (DK)

Ingensteds Fredag 3. Mars 20.00

Verkstedet Lørdag 4. Mars 23.00

«Falcon Eye» er første låt fra trioen siden de slapp EP’en «Love To Hate It», som gjorde at det anglo-danske bandet fikk en stor lytterskare internasjonalt. De siste månedene har bandet jobbet med ny musikk med spennende produsenter som Hudson Mohawke (Kanye West), 2 Inch Punch (Sam Smith, Years & Years) og Kid Harpoon (Florence & The Machine, James Bay, Haim). Bandet skal spille to konserter under årets by:Larm 3. og 4. mars. Oslo blir dermed et av stoppene på en omfattende turnérunde i Europa som inkluderer oppvarmingskonserter for LANY, Dua Lipa og Raye. 

www.offbloom.com

www.facebook.com/OffBloomMusic

www.twitter.com/offbloom

www.instagram.com/offbloom

SAVEUS (DK)

John Dee Torsdag 2. Mars 21.00

Krøsset Fredag 3. Mars 22.30

Etter å ha vunnet den danske versjonen av X-factor som 15-åring, dro SAVEUS seg ut av rampelyset og kom tilbake høsten 2015 da han fremførte singelen «Levitate Me» på det danske showet P3 Guld. Dette ble sett av 100 000 etter kun 24 timer og låta gikk raskt til #2 på Spotifys Global Viral chart. «Levitate Me» ble også en radiohit i Danmark og ble i tillegg listet på NRK P3 i Norge.

SAVEUS har også spilt på festivalen Eurosonic og Roskilde Festival, og endte 2016 med en utsolgt konsert på Store Vega i København, etter kun to singler. I januar ga han ut sin debut EP «Will Somebody Save Us». Noen husker nok også han imponerende show på Universal Musics showcase på by:Larm 2016, og det skal ikke forventes noe mindre i 2017!

www.facebook.com/saveusofficial

www.instagram.com/saveus

MAGGIE ROGERS (UK)

Sentrum Scene Fredag 3. Mars 23.00

Maggie Rogers gikk fra ukjent artist, til One To Watch hos VEVO og BBC Sound Of Music 2017 nominert på et halvt år. Mye på grunn av den virale videon av Pharrell Williams som blir så rørt av unge Maggie som spiller opp sin nye låt «Alaska» for han.

Etter dette ble hun signert til Capitol, og har nå sluppet fire låter som alle er med på hennes kommende EP «Now That The Light Is Fading». Alaska er for tiden P3 listet i i norden, og BBC radio 1 listet i UK. Maggie skriver og produserer alle låtene sine selv, og fredag 3. mars kommer hun til Norge for første gang for å opptre på Bylarm. Senere skal hun også spille på SXSW og Coachella, før hun slipper album til høsten.

www.maggierogers.com

www.facebook.com/MaggieRogers

HKEEM (OFF:LARM 2017)

Tilt Fredag 3. Mars 21.00

Hkeem har på kort tid vist seg å være en av de unge, lovende aritstene vi skal se opp for i 2017.19 år gamleAbdullhakim Hassanefra Stovnerhar bare rappet i ett år, men stortalentet har allerede rukket å slippe en rekke låter.«Svartings synspunkt», «Ekte», «Sakte, men sikkert» og «2016» er noen av låtene som den lovende rapperen har gitt ut ogopptrådt med i løpet av sin musikalske karriere.Hkeem harblant annetopptrådt på Kulturfest Tøyen i samarbeid med Miniøya, YLTV sitt 1-års-jubileum på Rockefeller, i Olavshallen i Trondheim og på festivaler på Kuben og Mortensrud. 

I 2017 signerte Hkeem til Universal Music og nå gleder hans seg til å gi ut ny musikk i tiden som kommer. 

www.facebook.com/hkeem2906

www.instagram.com/hkeem2906

Kontakter

Bilder

Last ned bilde
Foto: Akam1K3
Foto: Akam1K3
Last ned bilde
Foto: Marie Sjøvold
Foto: Marie Sjøvold
Last ned bilde
Foto: Terje Arntsen
Foto: Terje Arntsen
Last ned bilde
Last ned bilde
Last ned bilde
Last ned bilde
Last ned bilde
Foto: Daniel Hjort
Foto: Daniel Hjort
Last ned bilde
Foto: Stian Andersen
Foto: Stian Andersen
Last ned bilde
Foto: Nicole Nodland
Foto: Nicole Nodland
Last ned bilde

Dokumenter

Om Universal Music Norge

Universal Music Norge
Universal Music Norge
Drammensveien 88B
0271 Oslo

+47 22 54 14 00http://www.universalmusic.no

Universal Music AS er verdens, og Norges, største musikkselskap og representerer blant annet artister som U2, Rolling Stones, The Beatles, Justin Bieber, Taylor Swift, Lady Gaga, Katy Perry, Rihanna, The Weeknd, Broiler, Astrid S, Seeb, OMVR, Odd Nordstoga m.fl.

Følg saker fra Universal Music Norge

Registrer deg med din epostadresse under for å få de nyeste sakene fra Universal Music Norge på epost fortløpende. Du kan melde deg av når som helst.

Siste saker fra Universal Music Norge

OMVR – Let Me Know16.3.2018 10:58Pressemelding

OMVR ble et kjent navn på by:Larm i 2015 og har i ettertid vært aktiv på musikkfronten både som artist og låtskriver. I 2016 slapp han «Bad News» som har 1 million avspillinger i Spotify + var listet på P3. I ettertid har OMVR vært featuring på flere store artisters låter, blant annet Matilda med låten «Apologize». Nå er han tilbake med en energisk, up-beat låt! «Let Me Know» slippes 16.mars og gir en kick start på våren. - "Min første låt jeg har fått gjort med Kriss Tømmerbakke og Erik Smaaland. Selve prosessen var veldig spennende, vi endret viben på låta flere ganger før vi landet på en versjon vi alle er fornøyde med. Vi har holdt fokus på vokal og det føles veldig riktig! Jeg elsker å kunne eksperimentere med soundet mitt og dette er et resultat av dette." - OMVR HØR OMVR "LET ME KNOW" HER - "man skal få uttrykke følelser, tanker og humør gjennom musikken. Jeg skal dele noe om meg eller noe jeg liker, og ikke bare hva jeg tror alle andre vil høre." – OMVR OMVR er en artist og låt

Linda Vidala flasher med Fjernlys16.3.2018 10:38Pressemelding

Hun fikk hele landet til å synge om å bli “skækk”. Fjoråret var et begivenhetsrikt år for Linda Vidala som sammen med KingSkurkOne gjorde braksuksess med den Spellemannsnominerte singelen "Bængshot". Nå kommer den nye låta “Fjernlys” som handler om å skille seg ut fra de andre i tåka. - “Fjernlys er en metafor for musikken min. Musikk har blitt veldig tåkete, vi er mange som driver med dette og det er lite som skiller seg ut. Derfor føler jeg vi alle flasher med fjernlysa for å se og bli sett” - Linda Vidala HØR "FJERNLYS" HER Fjernlys ble til etter at Universal sendte Linda i en studiosession med Jeff Roman i Stockholm. Jeff, en av Sveriges mest ettertraktede produsenter om dagen, er produsenten bak bl.annet artisten Jireel (Cataleya, Snap, Man Of The Year) som stakk av med årets artist under P3guld i og årets artist på Grammisgalan Sverige tidligere i år. - "Linda Vidala är en smidig och bestämd artist som vet vad hon vill ha. Jag är glad att vi fick till en banger under dom två kort

Debutsingel fra stortalentet EHI16.3.2018 10:18Pressemelding

EHI fra Groruddalen slipper i dag sin debutsingel «Tanker» på Universal Music Norge. Låten spinner rundt en konkret hendelse i hans eget liv. Den personlige førstesingelen til EHI har rot i en oppvekst som ikke alltid har vært like enkel. 25-åringen kom alltid litt skeivt ut med lærerne, var trill rund, hadde dårlige sosiale ferdigheter og en fraværende far. Men han var god på to ting: å synge og være morsom, og han brukte det for alt det var verdt. - "Låten handler om frykten for å bli forlatt. At noen har vært utro mot deg og du sitter igjen med alle følelsene, skammen, hatet og sinnet. Jeg føler ofte at jeg ikke strekker til følelsesmessig, og det tror jeg skinner veldig gjennom i sangen også", forteller EHI. HØR "TANKER" HER For norsk-nigerianske EHI var musikk en viktig del av barndommen. Moren introduserte han for artister som Barry White, Craig David, Destiny´s Child, Marvin Gaye, TLC og Whitney Houston, kombinert med musikk med afrikanske artister som Harry Bella Fonte og Fela

Ezzari - Ikke ring meg (jeg ringer deg)16.3.2018 10:13Pressemelding

Etter en iskald start på året med "Isbjørn", er Ezzari i dag ute med en ny banger. Denne gangen med et lite skudd mot alle som plutselig tar kontakt etter the fame. "Ikke ring meg (jeg ringer deg) er produsert av Neon Gorilla, som står bak de to siste singlene til Ezzari. - «Ikke ring meg, jeg ringer deg», er det du sier til noen du ikke vil snakke med. I denne låta forteller jeg om folk som ikke ville snakke til meg før, men som vil snakke til meg nå. De får alle samme svar… 😉 Ikke misforstå, jeg er virkelig ikke overlegen, jeg tar alt med et smil! Men noen ganger er det gøy å bare gi litt faen. Låta passer bra når man vil akkurat det. Jeg håper folk vil høre låta å synge med og kose seg. Vi koste oss hvertfall i studio, noe som man hører i slutten av låta, hahah!" - Ezzari HØR EZZARI - "IKKE RING MEG (JEG RINGER DEG)" HER SE MUSIKKVIDEOEN HER - "Denne låta, som mine to siste slipp, er produsert av Neon Gorilla (Anders Nilsen & Andre Jensen). Vi har fortsatt en veldig god tone og vib

Supertstjerner hyller Elton John15.3.2018 16:17Pressemelding

Noen av verdens største superstjerner markerer Elton John’s fenomenale katalog. 6. april. slipper Elton John Revamp og Restoration. Albumene inneholder noen av de beste låtene fra Elton John og med-låtskriver Bernie Taupin, tolket av noen av verdens største artister. Revamp spenner over et fantastisk utvalg av stiler som viser Elton Johns enorme innflytelse innenfor et bredt spekter av sjangere, alt fra hip-hop og soul (Q-Tips, og Mary J Blige) til rock (The Killers og Queens of the Stoneage) og pop (Miley Cyrus, Lady Gaga, P!nk & Logic). Om albumet Revamp sier Elton John selv: “'It's always a huge compliment when an artist loves your song enough to take the time and effort to rework it. As songwriters, Bernie and myself are thrilled when singers we admire and respect as much as those on Revamp choose to add their own unique twist in the process. It means that our music is still relevant and ultimately that our songs continue to reach new audiences. We're humbled and thank them all for

Seinabo Sey klar med ny musikk12.3.2018 14:17Pressemelding

I dag avslørte Seinabo Sey at hun slipper ny musikk. “I Owe You Nothing” og “Remember” featuring Jacob Banks slippes begge førstkommende fredag 16.mars mens “Breathe” kommer senere denne våren. Seinabo Sey fikk en pangstart på karrieren da hennes “Younger” ble remikset av Kygo i 2014. Låten gikk til topps på Billboard og har streamet over 250 millioner verden over. Samme år fremførte hun låten på Nobelkonserten i Oslo. Etter EP'ene For Madeleine og For Maudo slapp hun sitt debutalbum Pretend i 2015 og ble kåret til årets nykommer på Grammisgalan. Hun stakk også av med en P3 Guld for årets artist samt en European Border Breaker Award in 2016. TIME – “Great pop music often seems effortless, but Seinabo Sey (..) has turned the turmoil of writing into its own kind of beauty” Independent – “... A fascinating, accessible blend of Swedish pop noir, African rhythms and down-tempo” Vogue – “With her unique voice and look, she isexpanding notions of Swedish music and beauty”

I vårt presserom finner du alle våre siste saker, kontaktpersoner, bilder, dokumenter og annen relevant informasjon om oss.

Besøk vårt presserom